Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2010

Η χαμένη τιμή της Εθνικής και τα λιοντάρια

Σε συνέχεια του χθεσινού σημειώματος (http://www.antinews.gr/?p=61077) για το σάλο που έχει δημιουργηθεί στην Εθνική Ομάδα και μετά και την παρέμβαση του ΓΓΑ κ Μπιταξή, ο οποίος καυτηρίασε τις συμπεριφορές και έριξε το μπαλάκι στις αυτοδιοίκητες ομοσπονδίες, η ΕΠΟ δεν θα κρύψει κάτω από το χαλί το πρόβλημα.
Την επόμενη εβδομάδα αναμένεται συνάντηση της διοίκησης της ΕΠΟ, με το τεχνικό επιτελείο και τους τρεις αρχηγούς. Συγκεκριμένα στη συνάντηση θα παραστούν οι Σοφοκλής Πιλάβιος, Φερνάντο Σάντος, Τάκης Φύσσας, Γιώργος Καραγκούνης, Κώστας Κατσουράνης και ο Γιούρκας Σεϊταρίδης, προκειμένου να συζητήσουν όλα αυτά που ακούγονται για το κλίμα και τις σχέσεις στα αποδυτήρια του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος.Σύμφωνα με κάποιους διεθνείς παίκτες το πρόβλημα που έχει οδηγήσεις στις μαζικές αποχωρήσεις φέρεται να είναι ο Κώστας Κατσουράνης, αλλά από την πλευρά του ο παίκτης του Παναθηναϊκού αρνείται το ρόλο του κακού. Ενώ οι Αλέξανδρος Τζόρβας και Γιούρκας Σεϊταρίδης πείστηκαν να μην αποχωρήσουν από την Εθνική όπως ο  Φάνης Γκέκας.
Στο μεταξύ ο Σοφοκλής Πιλάβιος είναι δυσαρεστημένος με την στάση του Γκέκα τονίζοντας: «Η Εθνική ομάδα είναι πάνω απ’ όλα. Όποιος θέλει μένει και όποιος θέλει φεύγει και δεν ξανάρχεται», ήταν τα λόγια του προέδρου της ΕΠΟ. Θέμα ημερήσιας δάταξης προτείνουμε ”η χαμένη τιμή της Εθνικής”
Γιατί το απορρυθμισμένο μου μυαλό θυμήθηκε τον Ζαγοράκη να μπινελικιάζει σε ένα εντός έδρας ματς με τη Γεωργία το 2005 κι ενώ η πρόκριση είχε χαθεί (τον άκουσα, δεν το άκουσα), είναι απορίας άξιον.
Οι ομάδες έχουν αρχηγούς και οι αρχηγοί λένε και μια κουβέντα παραπάνω. Όσοι δεν μπορούν να προσφέρουν το εγωισμό τους σε μια κοινή προσπάθεια, ας μείνουν καλύτερα έξω.
Όπως και στην εθνική μπάσκετ θέμα πρωτείων τίθεται. Ποιος είναι ο αρχηγόπουλος είναι το ζήτημα, ο πρώτος μεταξύ ίσων. 5 Έλληνες 10 αρχηγοί που λένε και οι Ιταλιάνοι για μας
Κατά τα λοιπά στη ΔΕΘ θα πάνε και οι οργανωμένοι οπαδοί του ΠΑΟΚ  σήμερα και αύριο με σκοπό να διαμαρτυρηθούν για την  φυλάκιση των 5 οπαδών.
Ενώ γλίτωσε εκπαιδευτής λιονταριών σε ξενοδοχείο του Λας Βέγκας όταν δέχτηκε επίθεση από ένα αφηνιασμένο λιοντάρι. Ο εκπαιδευτής του οποίου το όνομα δεν έχει δοθεί στη δημοσιότητα δέχτηκε επίθεση από ένα αρσενικό λιοντάρι, αλλά την τελευταία στιγμή με ψυχραιμία και τη βοήθεια ενός συναδέλφου του κατάφερε να σωθεί. Το περιστατκό συνέβη μπροστά στα έκπληκτα μάτια των πελατών του ξενοδοχείου. Το βίντεο ντοκουμέντο καταγράφηκε από κάμερα ενός ζευγαριού που έκανε honeymoon στο Λας Βέγκας. (http://www.youtube.com/watch?v=gW_x-2MXrkI)
Τι να πουν και οι Αργεντίνοι που τους κατάπιε το Λιθουανικό λιοντάρι. ΗΠΑ-Λιθουανία και Σερβία-Τουρκία οι ημιτελικοί στο Μουντομπάσκετ.
Μικρός Οδυσσέας
http://www.antinews.gr/?p=61213

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου