Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2010

Ανέκδοτο? 2

Και με τον ανασχηματισμό που περιμένουμε θα φύγει κάποιος από τους Παγκαλο Παμπούκη και θα ρθει ο ΡΑγκούσης.
ΠΑ-ΠΑ-ΡΑ.
Τυχαίο? δεν νομίζω.

Ανέκδοτο?

Ποιούς έχουμε πάνω από όλους μας ακόμα και τους υπουργούς να μας ελέγχουν και να χαράζουν πολιτικές?
ΠΑπανδρέου - ΠΑγκαλος - ΠΑμπούκης.
ΠΑ-ΠΑ-ΠΑ

ΑΠΕ φωτοβολταϊκά και πράσ-ε-ιν’άλογα

Εν αρχή ην το Κιότο.

Χιλιάδες επιστήμονες έκαναν αυτό που ξέρουν καλύτερα. Να συζητούν ατελείωτα για το πώς θα σωθεί ο κόσμος για να κάνουν πάσα σε μερικές εκατοντάδες πολιτικούς να κάνουν αυτό που αυτοί ξέρουν καλύτερα. Να κάνουν άλλη μία αγορά, ένα χρηματιστήριο (ρύπων) για να ανακατανείμουν κάποια χρήματα. Αν εσείς δείτε σεντς από ρύπους πολύ θα’θελα να το μάθω. Κάτι σαν τις συναυλίες χωρίς «αμοιβές» για τους αναξιοπαθούντες.

Και κάπου εκεί ήρθε ένας χοντρός. Που είχε ένα πρόβλημα. Αν καθόταν να φάει, κάτι ορμονικό πρέπει να ήταν και έβλεπε κινδύνους και νταβατζήδες. Και άρχιζε και φώναζε. Μόνο που δίπλα του είχε βάλει έναν κουφό. Και κοίτα να δεις τώρα. Απ΄τη μεριά που τον είχε βάλει δεν άκουγε. Κι απ’ το καλό αυτί του ψιθύριζαν κάτι, νταβατζήδες να τους πεις, θα σας γελάσω. Και το Κιότο το ψάχναμε.

ΠΑΜΕ- το "χαμόγελο του παιδιού" έδειξε για ακόμη μία φορά το άγριο, εργοδοτικό του πρόσωπο

Ο πολυδιαφημισμένος φιλάνθρωπος των media, πρόεδρος του λεγόμενου "χαμόγελου του παιδιού" έδειξε για... ακόμη μία φορά το άγριο, εργοδοτικό του πρόσωπο.

Ξανά απολύσεις, εκβιασμούς απέναντι στους εργαζόμενους όπως: "ή υποβάλετε παραίτηση, ή σας απολύω και σας κάνω μήνυση για κακοποίηση παιδιών"!!

Σήμερα, ο ίδιος εξαφανίστηκε από τον χώρο που είχε πάει αντιπροσωπεία του Π.Α.ΜΕ για να απαιτήσει ανάκληση απόλυσης, εργαζόμενης που για χρόνια δουλεύει στον χώρο, ενώ η υπεύθυνη του σπιτιού στα Μελίσια μπήκε στον χώρο μαζί με περιπολικό της αστυνομίας. Είναι ο

Τα συμπτώματα-SΟS για καρκίνο στις ωοθήκες

Μην παραμελείτε συμπτώματα στην περιοχή της κοιλιάς - όπως φούσκωμα ή αίσθημα πίεσης- και μην ξεχνάτε το ετήσιο κολπικό υπερηχογράφημα στον γυναικολόγο σας. Η έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου των ωοθηκών σώζει τις εννέα στις δέκα ασθενείς.

Ο καρκίνος των ωοθηκών, σύμφωνα με το Εθνικό Ινστιτούτο Καρκίνου των ΗΠΑ (ΝCΙ), είναι αυτός που εμφανίζεται στη μία ή και στις δύο ωοθήκες (το ζευγάρι των γυναικείων αναπαραγωγικών αδένων, στους οποίους δημιουργούνται τα ωάρια). Οι περισσότεροι από αυτούς είναι είτε επιθηλιακά καρκινώματα (που αρχίζουν στα κύτταρα της επιφάνειας της ωοθήκης) είτε κακοήθεις όγκοι των κυττάρων (που αρχίζουν στα γεννητικά κύτταρα των ωαρίων).

«Ο επιθηλιακός καρκίνος των ωοθηκών αποτελεί