Τρίτη 11 Ιουνίου 2013

Η γενοκτονία των ανέργων νέων και πώς να αμυνθούμε!

Του Μόσχου Εμμανουήλ Λαγκουβάρδου

"Υπάρχω σημαίνει δρω και δημιουργώ" Κάρλ Γιουγκ

Δεν σου λέω να πάψεις να αγαπάς τους σκύλους. Μαζί με την αγάπη σου για τα ζώα να δεις και την κρατική προπαγάνδα. Δεν είδες τις κρατικές αφίσες με το ζευγάρι των πλουσίων νέων, με το παιδί και με το σκύλο; Δεν άκουσες για τον ενδόμυχο φόβο των πλουσίων για τον υπερπληθυσμό; Δεν έμαθες για τις στειρώσεις. Δεν άκουσες το ψέμα ότι η Γη δεν μπορεί να θρέψει τον πληθυσμό της; Η Γη δεν μπορεί να θρέψει τον πληθυσμό της ή η απληστία των πάμπλουτων εμποδίζει το ψωμί των ανθρώπων;

Δεν είναι, για σένα, γενοκτονία η ανεργία των νέων; Οι νέοι εξοντώνονται ηθικά και σωματικά. Δεν πρόκειται να βρουν ποτέ δουλειά που θα τους επιτρέψει να κάνουν οικογένεια, να γεννήσουν παιδιά. Δεν είναι ίδια η ανεργία με αυτήν που υπήρχε παλιά. Τώρα ο άνεργος οδηγείται στην αυτολύπη, στην αυτοεξουθένωση και στην απελπισία. Του κλέβουν ακόμα και την ελπίδα. Στην αποθάρρυνση συμβαδίζει ο Ιησούς και εγκαθιστά έγκυρε ελπίδες. Ο νέος βάλλεται από την άθεη προπαγάνδα να μην πιστεύει στο Χριστό. Στο όνομα της ελευθερίας των θρησκειών διώκεται η πίστη στο Χριστό. Το υπουργείο δεν δέχεται φωτογραφίες με το σταυρό!

«Πατριώτες από τους λίγους»

Ο Εμίρ Μπαϊράμι είναι Κοσοβάρος Αλβανός, πολιτογραφημένος Σουηδός και αποτελεί μια μεταγραφική προσθήκη του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού. Το αν θα παίξει καλά το τόπι ή όχι είναι αλλουνού ιμάμη «ευαγγέλιο». Ωστόσο, εκεί που έχει διαπρέψει στον βίο του (είναι 25 ετών) είναι η υπεράσπιση του αλβανικού εθνικισμού. Ο αλβανικός εθνικισμός, εκ πρώτης όψεως, δεν είναι κάτι εξ ορισμού κακό. Αν τυγχάνεις Νεοζηλανδός, Σκοτσέζος, Τανζανός, δεν τρέχει και τίποτα, αν κάποιος εντός της χώρας σου ανήκει στη «Συμμαχία Μαύρο Κόκκινο», η οποία κατέρχεται στας αλβανικάς εκλογάς - με τις θερμές ευχές για κάθε επιτυχία από τους «φίλους» και «συμμάχους» Τούρκους. Ωστόσο, αν είσαι Ελλην μάλλον αυτοχειριάζεσαι αν τον υποστηρίζεις. Η «Συμμαχία Μαύρο Κόκκινο» (Aleanca Kuq e zi στα αλβανικά) φιλοδοξεί να μεγαλώσει τα σύνορα της Αλβανίας μέχρι την Πρέβεζα! Αυτό θα έπρεπε να μας προβληματίσει κάπως, διότι, αν ενθυμούμεθα καλώς, η Πρέβεζα ανήκει στην Ελλάδα και στον παγκόσμιο χάρτη δεν βρίσκουμε πρόχειρη μια δεύτερη, σε άλλη χώρα, για να τους ικανοποιήσουμε. Ετι δε, η «Συμμαχία Μαύρο Κόκκινο» υποστηρίζει αναφανδόν τους Τσάμηδες!

Ποιοι Ρώσοι, ποιο Κατάρ και ποιοι Κινέζοι; Ό,τι πουν ΗΠΑ και Γερμανοί.

Ποιοι Ρώσοι, ποιο Κατάρ και ποιοι Κινέζοι; Δεν έχουμε καταλάβει ακόμα ότι ανήκουμε στη σφαίρα επιρροής του άξονα ΗΠΑ - Γερμανίας; Πότε άραγε θα το αντιληφθούμε. Ο ΣΥΡΙΖΑ τουλάχιστον το κατάλαβε έγκαιρα, γι’ αυτό και θα κυβερνήσει κι αυτός (σημειώστε το αυτό).

Υπάρχει άραγε κάποιος σώφρον πολίτης σ’ αυτόν εδώ τον τόπο που εξακολουθεί να πιστεύει ότι μπορεί να φύγει έξω από το εκτελούμενο πείραμα; Που να εξακολουθεί να πιστεύει ότι μπορεί η όποια ελληνκή κυβέρνηση να κάνει εθνική πολιτική; Εδώ δεν μπορούσε να κάνει εθνική πολιτική, όταν υποτίθεται πως είχαμε αξιολογηθεί ΑΑΑ, θα μπορέσει άραγε τώρα που έχουμε πτωχεύσει, έχουμε εκχωρήσει την Εθνική μας Κυριαρχία, διοικούμαστε από τη τρόϊκα, υπαγόμαστε στο Αγγλικό Δίκαιο και δεν έχουμε και δικό μας εθνικό νόμισμα;