Παρασκευή 3 Αυγούστου 2012

ΠΑΣΟΚ: «Κακό χωριό τα λίγα σπίτια»

Η Ελληνική παροιμία, «κακό χωριό τα λίγα σπίτια», αποτυπώνει, πολύ παραστατικά, το θλιβερό τέλος της πασοκικής αθλιότητας και αχρειότητας.
Πάνω στα συντρίμμια των ελπίδων και των αυταπατών που γέννησε η ίδρυση αυτού του κόμματος και αφού παραφούσκωσε από τις ακαθαρσίες της αποσύνθεσής του (ακαθαρσίες που ξάπλωσε, κατά όγκους, σε όλους τους ιστούς της κοινωνικής και πολιτικής ζωής), αφού κήρυξε το δωσιλογισμό σε πολιτική αρετή του και τη νεοταξική αυθάδεια σε καθεστώς, το ΠΑΣΟΚ έφτασε στο ΤΕΛΟΣ του, πνιγμένο μέσα στα ίδια τα δυσώδη και καρκινογόνα απορρίμματά του…

Ο Φώτης… Στουρνάρας στην γραμμή του Γιωργάκη!

Η προσέγγιση του Φώτη… Στουρνάρα ειναι η εξής απλή: Δώστε στον Τόμσεν 11.5 δις για να αγοράσεις το δικαίωμα λόγου στην Ευρώπη. (Τρατζικ)

Καμία σημασία δεν έχει αν η Ελλάδα έχει πληρώσει ήδη 30% ύφεση… Τα γράφουμε στο χιόνι και πάμε από την αρχή στην Γραμμή του Γιωργάκη περί αναξιόπιστου έθνους.

Ο Κουβέλης σήμερα θα το πει καθαρά “Χωρίς τα μέτρα των 11,5 δισ. δεν μπορούμε να διαπραγματευτούμε!!!” Δεν έχουμε το δικαίωμα δια να ομιλούμε…

Πετάμε πραγματικά λεφτά σε καιρό φτώχειας και χρεοκοπίας για επιδοτήσεις του τίποτα


http://www.energypress.gr/news/Brethhkan-prosthetoi-poroi-Kleidwnei-sta-8-5-eyrw-to-telos-ETMEAR

Αν σήμερα, εξαφανιζόταν τα 1.700 αιολικά μεγαβάτ, το ρεύμα θα γινόταν πιο φτηνό, και δεν θα καταλαβαίναμε διαφορά στην ηλεκτροδότηση. Τόσο απλό.