Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2016

”Προωθήστε την ομοφυλοφιλία”: Ανατριχιαστικό υπόμνημα του 1969 στο Συμβούλιο Πληθυσμού

Ένα υπόμνημα του 1969 στον Bernard Berelson, πρόεδρο του Συμβουλίου Πληθυσμού, από τον Frederick S. Jaffe, τότε αντιπρόεδρο της Planned Parenthood, αποκαλύπτει τις σοκαριστικές προτάσεις του διεθνούς οργανισμού ευγονικής για την μείωση του πληθυσμού, ανάμεσα στις οποίες διαβάζουμε και την ”ενθάρρυνση της ομοφυλοφιλίας”, την ”αναδιάρθρωση της οικογένειας” καθώς και ”παράγοντες ελέγχου γονιμότητας” στο νερό.

Πολλές προτάσεις αφορούν προώθηση εκτρώσεων, στείρωσης, και έλεγχο γεννήσεων μέσω πληρωμών.

Ούτε οι παρατηρήσεις, ούτε η θεωρία, προβλέπουν κλιματοκαταστροφές

oism.org
earth-climate.com
climate4you.com
Μετά από 25 χρόνια προπαγάνδας (από το 1990), 7 χρόνια ύφεσης (από το 2008) και 18 ή 19 χρόνια που δεν παρατηρείται καμία άνοδος παγκόσμιας θερμοκρασίας (από το 1996), μπορούμε να πούμε ότι:

Δεν υπάρχουν παρατηρήσεις ή μετρήσεις που να επιβεβαιώνουν την υπόθεση ότι η αύξηση στην ανθρώπινη χρήση υδρογονανθράκων, ή η αύξηση στο ανθρωπογενές ατμοσφαιρικό διοξείδιο του άνθρακα προκαλούν ή προβλέπεται να προκαλέσουν δυσμενείς αλλαγές σε θερμοκρασίες, καιρούς, τοπία κλπ.

Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας για περιβαλλοντικές καταστροφές, ακόμα κι αν συνεχίσει η παρούσα (τα τελευταία 200 χρόνια) τάση ανόδου της θερμοκρασίας. Η Γη έχει υπάρξει πολύ πιο θερμή τα τελευταία 3.000 χρόνια, χωρίς κάποιες καταστροφικές συνέπειες. Οι πιο ζεστοί καιροί ευνοούν τις καλλιεργητικές περιόδους και βελτιώνουν την δυνατότητα επιβίωσης σε πιο ψυχρές περιοχές.