Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011

Η θλιβερή μιζέρια του... ίδιου.

Αυτές τις μέρες λυπάμαι τους φίλους από το antinews. Έχουν κάνει ένα πολύ καλό αντικυβερνητικό - θα το έλεγα εγώ - αγώνα, με ειδήσεις και άρθρα ουσιαστικά. Εκτέθηκαν υπέρ του Σαμαρά, θεωρώ για να μπορέσουν να τον "τραβήξουν" σε σωστό δρόμο. Και το μούδιασμα μετά από τους τομεάρχες είναι φανερό. Οι ντιντίδες και οι βαψομαλιάδες πήραν την εκδίκησή τους. Τώρα το fimotro δίνει εύσημα και στηρίζει!!!
Αλλά γιατί θα έπρεπε να μας προξενούν έκπληξη οι νέοι τομεάρχες που "θα ρίξουν τον GAP και το μνημόνιο". Έχουμε μάθει τόσα χρόνια στα ίδια. Οι πολιτικοί μας φαίνεται πως είτε δεν έχουν ιδέα από ιστορία για παραδειγματισμό και αποφυγή λαθών, ή είναι τόσο εγωιστές που βάζουν στοίχημα πως με την ίδια μεθοδολογία αυτοί έχουν το κάτι για να τα καταφέρουν. Και καταλήγουμε όλοι στον κουβά. Που γίνεται όλο και πιο βαθύς. Εκτός... αν το κάνουν επίτηδες.
Πάμε πάλι από την αρχή.
Ο  Σαμαράς δεν θα πω πως ήταν συμφοιτητής με τον GAP και είναι από την κολεγιά του Κολεγίου Αθηνών που όπως ξέρουμε η επιτυχία στη ζωή είναι θέμα ευκαιριών και γνωριμιών. Έγινε αρχηγός μετά από μια ήττα με τον ίδιο τρόπο, εκατοντάδες χιλιάδες ψήφους κατ' ευθείαν από το λαό, με αντιπάλους φαβορί, που είχαν το σπρώξιμο από ΟΛΑ τα ΜΜΕ.
Από κει και πέρα και οι δύο τη μεγάλη αυτή "εντολή" την κατάλαβαν σαν εντολή συνέχισης με τα ίδια άτομα και το ίδιο υλικό.
Γιατί μη μου πείτε πως ο ιδιοκτήτης GOODY'S και η καλλιτεχνική μπάντα (Νταλάρα, Τσόκλη, Γκερέκου) φτάνουν για ανανέωση. Όλοι οι άλλοι είναι ίδιοι. Ακόμα και η Μπιρμπίλη χρόνια στα γραφεία του GAP και των αδελφών του, απλά τώρα βγήκε στην front line.
Και πάμε στη "μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη". Παρεμπιπτόντως η διαφορά είναι πως απ' αυτή φεύγουν και μερικοί για να ξανάρθουν, ενώ η κεντροαριστερά έχει το ΣΥΝ για να ξεθυμαίνουν πριν κολλήσουν στην "κεντροαριστερά".
Πως είπατε, νέα και άφθαρτα υλικά ή δοκιμασμένες και αξιόπιστες λύσεις; Πόσο προβλέψιμοι είναι. Εγώ θα σταθώ σε λίγα πρόσωπα.
Τους αντιπροέδρους κατ' αρχάς. Για τον Αβραμόπουλο είμαι πολύ λίγος να μιλήσω. Ο Δήμας; Ο "πράσινος" Δήμας; Της Κοπενχάγης; Αχ βρε archaeopteryx.Γιατί ξεχνάνε όλοι πως αν κάποιος έφαγε το Μητσοτάκη και σταμάτησε το "θεάρεστο" έργο του, δεν ήταν ο Σαμαράς, αλλά ο Δήμας με του Έβερτ και Κανελλόπουλο;
Ο Άρης στην παιδεία; Μαζί με τον Ταλιαδούρο. Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει. Θα τρελαθούμε τελείως. Η απόλυτη αβάντα στη Διαμαντοπούλου της Bildeberg.
Το άλλο πετυχημένο στέλεχος ο Χατζιδάκης (του ΕΛΙΑΜΕΠ), εκεί που διέπρεψε. Στην ανάπτυξη. Θα την κάνει και "πράσινη" με τη βοήθεια του ΣΚΑΪ και του Δήμα και ποιος μας πιάνει.
Το άλλο καλό. Ο Καλογιάννης στα δημόσια έργα. Το "παιδί" του Σουφλιά, πήρε τη θέση που έπρεπε. Τρέμετε νταβατζήδες. Πεντελικό ο GAP. Καλογιάννη και Χαρβαλιά εμείς.
Αλλά ξέχασα. Οι νταβατζήδες δέχθηκαν μεγάλο πλήγμα και με το Χαρβαλιά. Πιστεύω να θυμάστε τους πολέμους του ΕΘΝΟΥΣ από το 2006 στα διαπλεκόμενα επί Καραμανλή. Τον χάσαν μέσα από τα χέρια τους. Αλήθεια τι λέει η ΝΔ για τα διόδια;

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου