Τρίτη 10 Ιουνίου 2014

“Ανασυγκρότηση της κεντρο-αριστεράς” και “ανασυγκρότηση της κεντρο-δεξιάς”

σημαίνει πως αναδιατάσσονται απέναντί μας με σκοπό την επ’ άπειρον παραμονή τους στην εξουσία, την οποία θέλουν να ασκούν χωρίς να μας δίνουν κανέναν απολύτως λογαριασμό.

Οταν λένε “ανασυγκρότηση της κεντρο-αριστεράς” και “ανασυγκρότηση της κεντρο-δεξιάς” και γενικώς “ανασυγκρότηση”, εννοούν τις μεταξύ τους συμφωνίες, τις μεταγραφές αλλά και τις νέες ομάδες που σκέφτονται να σχηματίσουν αυτά τα 1000-2000 πρόσωπα των ΟΛΙΓΑΡΧΙΚΩΝ εξουσιαστών που καταλαμβάνουν τις θέσεις της κυβερνητικής και της νομοθετικής εξουσίας (και που διορίζουν και τους δικαστές μας).

Ωστε να συνεχίσουν να μας κυβερνούν ολιγαρχικά.

Σημιτισμός: «Είναι εδώ ενωμένος δυνατός»!!!

Όπως ήδη επισημάναμε ο σημιτισμός είναι το ανώτατο στάδιο της δωσίλογης υπαλληλίας του χρηματιστηριακού κεφαλαίου και του ευρω-χουντισμού ΚΑΙ αποτελεί τη ΣΥΝΕΧΕΙΑ και τον ακρογωνιαίο λίθο κάθε κυβερνητικής «συμμορίας»…

Ο σημιτισμός είναι το «λίπος» από τον εκφυλισμό και την εξαχρείωση του ΠΑΣΟΚ, που σαν ελονοσία, μόλυνε και επικάθησε σε όλα τα κύτταρα του καθεστωτικού σώματος, του κράτους-παρακράτους και των κυβερνητικών – προτεκτοράτων…

Σημιτισμός είναι η πασοκοποίηση των ΠΑΝΤΩΝ…

Ανία

Του Μόσχου Εμμανουήλ Λαγκουβάρδου

Λένε ότι ο Νέρων έκαψε τη Ρώμη από την ανία του. Άλλοι στην εποχή μας γίνονται αρχηγοί κρατών, κάνουν πολέμους, άλλοι γίνονται υπουργοί, αν και ξέρουν ότι υπάρχουν άλλοι πιο ικανοί από αυτούς για να μη νιώθουν ανία. Άλλοι πέφτουν με τα μούτρα στις διασκεδάσεις, στις παρέες, στα ταξίδια,στην τηλοψία και σε ο,τιδήποτε τους δίνει την ψευδαίσθηση ότι δεν πάσχουν από ανία.

Ο Πάμπλο Νερούδα περιγράφει με ένα στίχο του αυτή τη σπουδή των ανθρώπων να ξεφύγουν τανιαην ανία: "Κανείς δεν είδε αυτό το ηλιοβασίλεμα με σταυρωμένα χέρια." Ο Γάλλος φιλόσοφος Βλάσιος Πασκάλ λέει, πως όλη η τραγωδία της ανθρωπότητας οφείλεται στην ανία. Κανένας δεν μπορεί να καθήσει στο δωμάτιο λίγα λεπτά της ώρας χωρίς να κάνει τίποτα.

Τί είναι ανία; Ποια είναι η αιτία που την προκαλεί; Από τον τρόπο που ο κόσμος προσπαθεί να την πολεμήσει φαίνεται ότι ο κόσμος θεωρεί ως αιτία της ανίας την νοητική απραξία και την αισθητική πείνα και προσπαθεί να γεμίσει τη ζωή του με αυτό που θα μπορούσαμε να το ονομάσουμε "αισθητοφαγία".