Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012

Εμβολιασμοί υπό την απειλή όπλου! Viva Bill Gates!!!

'Get your shots, or else get shot' δηλαδή,
Ή θα φάτε εμβόλιο ή θα φάτε σφαίρα.

Αυτό είναι το μήνυμα που που δίνει το 'φιλανθρωπικό' ίδρυμα του ζεύγους Bill και Melinda Gates και οι συνεργάτες του. Και σύμφωνα με την Malawi Voice, 131 παιδιά στο Μαλάουι αναγάστηκαν να το σκάσουν στην Μοζαμβίκη με τους γονείς τους προεκειμένου να γλυτώσουν από τα στρατόπεδα εμβολιασμού, αλλά στο τέλος εμβολιάστηκαν υπό την απειλή όπλων.

Τα παιδιά και οι γονείς ανήκουν σε δυο εκκλησίες που οι θρησκευτικές τους πεποιθήσεις αμφισβητούν τους εμβολιασμούς. Όταν τα παιδιά μετά από ένα μεγάλο διάστημα επέστρεψαν στα σπίτια τους από το μέρος στο οποίο είχαν διαφύγει, ο περιφεριάρχης έστειλε την αστυνομία η οποία οδηγήσε τα παιδιά δια της βίας στο χώρο εμβολιασμού.

Η ντροπή του διακομματικού ρουσφετομάγαζου της ΕΡΤ συνεχίζεται

Γράψαμε και χθες για το συνεχιζόμενο διακομματικό πάρτυ προσλήψεων στην ΕΡΤ: Και η Αράπογλου στην ΕΡΤ!

Τώρα μαθαίνουμε ότι επειδή προφανώς η ΝΔ δεν θέλει να μείνει πίσω από το ΠΑΣΟΚ η κυρία Ματίνα Ρέτσα τοποθετήθηκε στην κρατική τηλεόραση και ραδιοφωνία, ως σύμβουλος επικοινωνίας. Βοά το διαδίκτυο

Ποιά είναι η κυρία Ρέτσα; Διετέλεσε πρόεδρος ποδοσφαιρικής ομάδας ενός χωριού κοντά στο Αλιβέρι Ευβοίας. Αυτοπροσδιορίζεται ως δημοσιογράφος- παρουσιάστρια, είναι απόφοιτος ΙΕΚ, πρώην μέλος του ΠΑΣΟΚ και υποψήφια της ΝΔ.

«Δεν μπορώ να σκεφτώ τίποτα χειρότερο από ένα παιδί που μεγαλώνει με δύο γκέι μπαμπάδες»

Λέει ο ομοφυλόφιλος ηθοποιός Rupert Everett

Ο Βρετανός πρωταγωνιστής ταινιών όπως «Ο Ερωτευμένος Σαίξπηρ», «Ο γάμος του καλύτερού μου φίλου» και πολλών άλλων επιτυχιών, Rupert Everett, μίλησε στο περιοδικό των Sunday Times, όπου δήλωσε ότι «Δεν μπορώ να σκεφτώ τίποτα χειρότερο από ένα παιδί που μεγαλώνει με δύο γκέι μπαμπάδες. Μπορεί κάποιοι να μην συμφωνούν με αυτό. Δεν έχω κανένα πρόβλημα! Αυτή είναι απλώς η άποψή μου».

Ο Everett, ο οποίος αυτή την περίοδο παίζει, σε θεατρική παράσταση του Λονδίνου τον Oscar Wilde, εξέφρασε την άποψή του, μιλώντας για την στιγμή που γνώρισε τον τωρινό σύντροφό του στη μητέρα του, Sara, η οποία επίσης μίλησε για την ομοφυλοφιλία του γιου της. «Στο παρελθόν, έχω πει ότι μακάρι να ήταν straight ο Rupert και, μάλλον, εξακολουθώ να νιώθω έτσι. Θα ήθελα να έχει μία σύζυγο. Θα ήθελα να κάνει παιδιά. Είναι τόσο καλός με τα παιδιά, θα γινόταν υπέροχος πατέρας. Αλλά πιστεύω, επίσης, και ότι ένα παιδί χρειάζεται έναν μπαμπά και μία μαμά. Του το έχω πει και το έχει πάρει πολύ θετικά. Δεν θυμώνει μαζί μου. Απλώς μου χαμογελάει».

«Μήπως τα φάγαμε μαζί» και οι δάσκαλοι;

Δημήτρης Νατσιός, Δάσκαλος Κιλκίς

«Εσύ πώς μπήκες στο δημόσιο, δάσκαλε;» Ερώτηση πρόδηλα οργισμένου, ανέργου συνομιλητή. «Είμαι της προ-ΑΣΕΠ εποχής» του λέω, «τότε ίσχυε ο θεσμός της επετηρίδας». Τον αγνοούσε και του εξήγησα το «τι εστί». Απάντηση λίαν απαξιωτική: «Από το παράθυρο, δηλαδή».

Με προβλημάτισε η απάντηση-ψόγος. Με την κρίση ξεβράζονται πολλές κοινωνικές παθογένειες. Όλοι εναντίον όλων. Ίσως δεν το έχουν αντιληφθεί μερικοί ότι ανακηρύσσεται απαράδεκτα προνομιούχος και μισητή μία ομάδα εργαζομένων -για παράδειγμα οι δάσκαλοι- και μένουν στο απυρόβλητο οι πραγματικά προνομιούχοι, τα παντοειδή παράσιτα που συνεχίζουν ανενόχλητα τον στραγγαλισμό του κράτους. Πετάει κάποιος μία πέτρα στο σκυλί και το σκυλί, αντί να κυνηγάει τον εκσφενδονίζοντα, κυνηγά και δαγκώνει την πέτρα. Αυτό γίνεται. Επί δικαίων και αδίκων οι κατάρες. Ναι, είναι γνωστό ότι ασκέρια ολόκληρα διόρισαν, ιδίως οι προύχοντες του κόμματος -συνώνυμο της διαφθοράς. Όμως, «όπου γενικότης, εκεί επιπολαιότης».

Καθημερινοί Αγγελοι ζουν δίπλα μας…

Lou Xiaoying
Αννυ Λιγνού

Η απίστευτη ιστορία της Κινέζας ρακοσυλλέκτριας Lou Xiaoying η οποία κατάφερε μέσα σε 40 χρόνια να σώσει και να αναθρέψει 30 εγκαταλελειμμένα μωρά!

Στην Κίνα, η βρεφοκτονία και η βρεφική εγκατάλειψη είναι σε τρομερή έξαρση λόγω των σκληρών πολιτικών μέτρων που επιτρέπουν μόνο ένα παιδί σε κάθε οικογένεια που ζει σε πόλη.

Έτσι οι Κινέζοι ωθούμενοι από τη φτώχεια και την τεράστια πολιτική πίεση αναγκάζονται να προβούν σε εγκατάλειψη μωρών εφόσον είναι τα δεύτερα της οικογένειας ή ακόμα και σε βρεφοκτονίες αν το πρώτο τους παιδί είναι κορίτσι. Νομίζουν ότι ένα αγόρι θα ανταποκριθεί καλύτερα στις οικονομικές ανάγκες της οικογένειας.