Δευτέρα 28 Μαΐου 2012

Πώς μετά να μην αποσύρει ο Θεός τη χάρη Του απ το αμαρτωλό έθνος μας;

Πώς μετά να μην αποσύρει ο Θεός τη χάρη Του απ το αμαρτωλό έθνος μας;Τα στοιχεία που καθ ημέραν δημοσιοποιούνται σχετικά με την εμβρυοκτονία αποτυπώνουν κατά τρόπο δραματικό το μέγεθος του προβλήματος!Όμως εμείς αλληθωρίζουμε και στρέψαμε την προσοχή μας στη διάσωση της καρέτα-καρέτα και στη φροντίδα των τετραπόδων!Τη στιγμή κατά την οποία ανθρώπινα έμβρυα απορρίπτονται στους σκουπιδοτενεκέδες και τους υπονόμους των ιατρείων σφαγέων ιατρών που ορκίστηκαν να σώζουν ζωές κι αυτοί πράττουν το εντελώς αντίθετο προς δόξαν του...ουμανισμού! Η ποιοτική καθίζηση της νεοελληνικής κοινωνίας δεν έχει πάτο! Αμβλώσεις, διαζύγια, αδιαφορία για τα εθνικά ζητήματα, αποκλειστική φροντίδα για την τσέπη, αποχαύνωση απ τα άθλια πρωινάδικα και τα ηλίθια σήριαλς, τουρκικά και μη, ποδοσφαιρολαγνικός κρετινισμός κ.τ.ο. συνθέτουν ένα εφιαλτικό παζλ που προοιονίζεται άσχημη κατάληξη!

Γιατί δεν ανοίγουν την Ταμπακιέρα;

Γράφει ο Πόρτα – Πόρτα

Πόσοι έχουν κατανοήσει ότι η Ελλάδα μας, έχει δεθεί χειροπόδαρα από τους ΓΑΠ/ΠΑΠΑΚι/Μπέννυ/Σαμαρά/Καρατζαφέρη?

Πόσοι νιώθουν ότι έχουμε χρεοκοπήσει ΕΝΤΟΣ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ και ΔΑΝΕΙΑΚΗΣ?

Πόσοι έχουν σκεφτεί ότι μετά τις εκλογές θα έρθει η Τρόικα να μας ΕΚΒΙΑΣΕΙ με την επόμενη δόση… χωρίς ΕΛΕΟΣ?

Πόσοι θα πάνε να ψηφίσουν για να ξαναζήσουν ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΑ ΔΙΛΗΜΜΑΤΑ από τα πουλημένα ΓΙΔΙΑ?

Το "βαθύ" ΠΑΣΟΚ πάει ΣΥΡΙΖΑ!

Φωτόπουλος, Ραυτόπουλος, Κοτσακάς και λοιποί

Ο Αλ.Τσίπρας ποτέ δεν έκρυψε τη συμπάθειά του για το παλιό ΠΑΣΟΚ ("Είμαστε το ΠΑΣΟΚ του 1981"). Και η στρατηγική που ακολουθεί αυτό ακριβώς φανερώνει...

Το "άνοιγμα" στον Γ. Αρσένη ήταν μόνο ένα από τα πολλά στοιχεία που καταδεικνύουν πως ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στοχεύει να... σκυλεύσει το ΠΑΣΟΚ.

Σοβαρά; Τσακώνονται για το ποιός θέλει να κάνει Κυβέρνηση;

Κατ' αρχάς δεν πιστεύω ότι σπάει, στην Ευρώπη, το μέτωπο της λιτότητας, όπως ισχυρίζονται οι ευρωπαπαγάλοι, μπας και μού αλλάξουν γνώμη, για να προσκυνήσω και εγώ. Κι αν σπάσει, δεν θα σπάσει για εμάς. Απλά φωνάζει η Γαλλία γιατί τρίζει η Ισπανία, και ανησυχεί και η Αμερική επειδή είναι σε προεκλογική περίοδο και της χρωστάνε και η Γαλλία και άλλες Ευρωπαϊκές χώρες.
Τις δηλώσεις πόσο μας θέλουν στην Ευρώπη, τις έχω ήδη κοστολογήσει. Εμείς θέλουμε να φάνε περί τα 300 και να μην χάσουν άλλα 700. Αυτοί κωλύονται γιατί είναι δύσκολα τα λογιστικά και δεν θέλουν προηγούμενα γιατί μετά από εμάς έχει κάτι Ισπανοϊταλίες... Με ευχολόγια δεν γίνεται δουλειά, και το ότι θα μας εξεβίαζαν με ρευστότητα ήταν προφανές και το έχω γράψει εδώ και πολύ καιρό. Money talks (και ισχύει το no money, sonny).