Σάββατο 12 Μαρτίου 2011

Τῇ Α’ Κυριακῇ τῶν Νηστειῶν - Δοξαστικόν τῶν Αἴνων

Τῇ Α’ Κυριακῇ τῶν Νηστειῶν.
Δοξαστικόν τῶν Αἴνων ὑπὸ Δημ. Σύλλα (†1938).

Ο Δημήτριος Σύλλας υπήρξε πρωτοψάλτης του Μητροπολιτικού Ναού των Τρικάλων.

Μαφιόζικες συναντήσεις Καρατζαφέρη στη Ρουμανία και αποκαλυπτικά DVD

ΕΤΣΙ ΑΝΕΒΑΣΕ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΟΥ ΤΟ ΛΑ.Ο.Σ ΣΤΟ ΣΚΑΙ ΤΟΥ ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ!

Εκτός από την "Αυριανή",τα ίδια και...χειρότερα γράφει και το "Έθνος":

Μυστική» αποστολή στο Βουκουρέστι πραγματοποίησε το περασμένο Σάββατο ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γ. Καρατζαφέρης. Πήγε με... τραγιάσκα και έφυγε με DVD!

Αποστολή στο Βουκουρέστι

Σαν «πράκτωρ 007», με μαύρο πανωφόρι και δερμάτινη τραγιάσκα, ο Γ. Καρατζαφέρης ταξίδεψε το πρωί του Σαββάτου για τη Ρουμανία. Στο αεροδρόμιο του Βουκουρεστίου τον περίμενε ένας κουστουμαρισμένος εξηντάρης, με χλωμό πρόσωπο και μαύρα γυαλιά, που αυτός κι αν έμοιαζε με πραγματικό πράκτορα! Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ κατέλυσε στο ξενοδοχείο Marriott, όπου στην πριβέ τραπεζαρία γευμάτισε με τον «σκοτεινό» εξηντάρη και δύο άλλους κύριους με παραφουσκωμένα σακάκια, δείγμα ότι οπλοφορούσαν. Βγαίνοντας, ο Γ. Καρατζαφέρης κρατούσε δύο DVD. Προφανώς ετοιμάζεται για... πόλεμο ο αρχηγός του ΛΑΟΣ. Με ποιον άραγε;...

Κωλοτούμπες (του Καμίνη)

Αν η αρχή είναι το ήμισυ του παντός, ο κ.Καμίνης έκανε το πρώτο βήμα. Προς τα πίσω. Πολύ πίσω. Σε αρχές, σε αξίες, σε εξαγγελίες, που-πότε πρόφτασαν;- έκαναν ήδη κωλοτούμπα. Ήδη βλέπουμε ένα κυνήγι μαγισσών με τις μαζικές απολύσεις που ξεκίνησαν στον Αθήνα 9,84, με «κοινωνικά κριτήρια» όπως αρμοδίως διατυμπανίζεται. Μια λίστα με προσωπικά δεδομένα (ονόματα,μισθοδοσίες κ.ά.) και χυδαίους χαρακτηρισμούς για δημοσιογράφους, πρόσωπα γνωστά και άγνωστα, που διέρρευσε στο διαδίκτυο, προκειμένου να «απολογηθούν» οι εκδιώξεις, έχει ήδη, ταυτιστεί με τον δήμαρχο.

Η μοναξιά του Χρήστου Κώνστα και των φίλων του Μνημονίου

Ο Χρήστος Κώνστας πρέπει να αισθάνεται την απόλυτη απογοήτευση και σίγουρα μοναξιά, καθώς βλέπει μέρα με τη μέρα την πλειονότητα των συναδέλφων του να εγκαταλείπουν την κοινή τους πορεία στη στήριξη του Μνημονίου εδώ και ένα χρόνο περίπου. Σε αντίθεση με τον -μη δημοσιογράφο αλλά ποδοσφαιριστή, βέβαια- Γιώργο Καραγκούνη, ο οποίος βλέπει να τον μιμούνται πιστά πολλοί, όχι συνάδελφοι του ποδοσφαιριστές αλλά δημοσιογράφοι, στις προσφιλείς του κωλοτούμπες.

Ζούμε τον απόλυτο παραλογισμό. Οι άνθρωποι που με τις πένες τους, τις φωνές τους στα ερτζιανά και την καθημερινή τους παρουσία στις οθόνες των τηλεοράσεων, ήταν λάβροι και ένθερμοι -μέχρι παρεξηγήσεως- υποστηρικτές του μνημονίου της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ και των στηλοβατών της, ΛΑΟΣ και Μπακογιάννη. σιγά-σιγά και όσο περνούν οι ημέρες με περισσότερη θέρμη και απληστία, παίρνουν θέση κατά του μνημονίου και σε ορισμένες περιπτώσεις γίνονται και βασιλικότεροι του βασιλέως.