Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013

Να μπορούσαν και τη σημασία των λαών να τη μετράνε...

Να μπορούσαν και τη σημασία των λαών να τη μετράνε
Όχι από το πόσα κεφάλια διαθέτουν για μακέλεμα
Όπως συμβαίνει στις μέρες μας
Αλλά απ΄ το πόση ευγένεια παράγουν
Ακόμη και κάτω από τις πιο δυσμενείς και βάναυσες συνθήκες
Όπως ο δικός μας λαός στα χρόνια της τουρκοκρατίας
Όπου το παραμικρό κεντητό πουκάμισο
Το πιο φτηνό βαρκάκι
Το πιο ταπεινό εκκλησάκι
Το τέμπλο
Το κιούπι
Το χράμι
Όλα τους αποπνέανε μιαν αρχοντιά κατά τι ανώτερη των Λουδοβίκων.

Εικόνες με πολλά τα Δισ Ευρώ

Από τον Πόρτα – Πόρτα

ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΗ Η ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ.

Η ΕΛΛΑΔΑ Ως ΠΡΩΤΟ ΘΥΜΑ, ΧΡΕΩΘΗΚΕ ΔΑΝΕΙΚΑ Κ ΑΓΥΡΙΣΤΑ 230ΔΙΣ.

ΠΑΝΩ ΣΤΑ 230ΔΙΣ ΔΑΝΕΙΚΑ ΤΗΣ ΦΟΡΤΩΣΑΝ 3-4 ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΠΕ ΠΡΩΤΟΓΕΝΕΣ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ!!!

Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΗΡΘΕ ΜΕ ΥΦΕΣΗ 2013 ΣΤΟ 6%! ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ, ΑΝΕΡΓΙΑ, ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ΚΑΙ ΤΙ ΑΛΛΟ??? ΕΜMΕΣΟ ΚΟΥΡΕΜΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 15%!

ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΠΟΣΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΚΑΙ ΕΞΤΡΑ ΑΜΕΣΟΙ ΚΑΙ ΕΜΕΣΟΙ ΦΟΡΟΙ ΣΑΣ ΠΗΓΑΝ ΓΚΙΣΕ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΓΙΑ ΑΝΑΛΗΨΗ…

Πώς, η ευχάριστη είδηση ότι θα έχουμε φθηνό ρεύμα, ενοχλεί


Σας έβαλα μουσική, γιατί θέλω να απολαύσετε, και να καταλάβετε αυτή την ανάρτηση... Έχει και "δια ταύτα", στο τέλος.

(Κά)καλα-τράβα

Μα τι είναι αυτά που έγραφαν τα «Νέα»; Σοβαρολογούσαν; «Κυνηγούν τον Καλατράβα από Νέα Υόρκη ως τη Βενετία λόγω υπερκοστολόγησης ελαττωματικών κατασκευών». Για πάμε παρακάτω να δούμε τους μεσότιτλους του άρθρου: «ΟΑΚΑ: Το λίφτινγκ κόστισε 12.771% παραπάνω από το αρχικό πλάνο! Βαλένθια: Το Palau de les Arts κόστισε τέσσερις φορές παραπάνω από το αναμενόμενο. Οργή και αγανάκτηση σε Βενετία, Οβιέδο και Νέα Υόρκη για τον Καλατράβα». Πού να διαβάσεις, φίλτατε, και μέσα, στο ζουμί (το δικό σου, αυτό που σου λείπει και τρέχεις τώρα να κάνεις ρύθμιση στη ΔΕΗ γιατί δεν βγαίνεις): «Μέσα στο γενικό κλίμα της ανοργανωσιάς, ανατέθηκε στον Ισπανό αρχιτέκτονα το λίφτινγκ του ΟΑΚΑ. Μόνο η μελέτη κόστισε 1,17 εκατομμύρια ευρώ, ενώ τα 300 μέλη της ομάδας του Καλατράβα αμείφθηκαν με 4,5 εκατ. ευρώ! Τα ευτράπελα δεν σταμάτησαν εκεί καθώς η στέγη του σταδίου κόστισε 130 εκατ. ευρώ, ενώ η συντήρησή της κόστισε άλλα 6 εκατομμύρια. Εν τέλει το συνολικό κόστος της ανακατασκευής του ΟΑΚΑ έφτασε τα 399 εκατομμύρια ευρώ, με την υπερκοστολόγηση να αγγίζει το 12.771% από τα αρχικά 3,1 εκατομμύρια ευρώ που είχαν υπολογιστεί».

Bail-in: Μετάβαση στην εποχή της απόλυτης ανασφάλειας και της νόμιμης κλοπής

Η κλοπή ιδιωτικού πλούτου από το κράτος, όπως συμβαίνει αυτές τις ώρες στην Κύπρο, όταν μάλιστα ως πρώτη και ύψιστη αρχή στα καταστατικά του αναφέρεται η άνευ όρων προστασία του, αποτελεί μια πρωτάκουστη στροφή της Ευρώπης από τα προτάγματα του φιλελευθερισμού στα οποία για αιώνες γαλουχήθηκε, στην αυθαιρεσία των δικτατοριών και ακόμα πιο πίσω, σε εποχές ασύντακτες και πολιτειακά αδιευκρίνιστες.