Δευτέρα 4 Ιουνίου 2012

Aπολαύσετε ἀφθονότερη τή χάρη τοῦ Ἁγίου Πνεύματος

Ἑσεῖς λοιπόν, παρακαλῶ, οἱ ὁποῖοι υἱοθετηθήκατε σήμερα ἀπό τό Θεό, οἱ ὁποῖοι ντυθήκατε τό λαμπρό αὐτό φόρεμα, διατηρῆστε μέ κάθε τρόπο τή χαρά, στήν ὁποία εἶστε τώρα, ἀφοῦ φράξετε ἀπό παντοῦ τήν εἴσοδο στό διάβολο, ὥστε νά ἀπολαύσετε ἀφθονότερη τή χάρη τοῦ Ἁγίου Πνεύματος, καί νά μπορέσετε ν᾿ ἀποδώσετε καλά ἔργα ὁ ἕνας τριάντα, ὁ ἄλλος ἑξήντα, ὁ ἄλλος ἑκατό, καί νά ἀξιωθεῖτε νά συναντήσετε μέ παρρησία τό βασιλιά τῶν οὐρανῶν, ὅταν πρόκειται νά ἔλθει καί νά μοιράσει τά ἀπερίγραπτα ἀγαθά σ᾿ ἐκείνους πού ἔζησαν ἐνάρετα τήν παρούσα ζωή, μέ τή βοήθεια τοῦ Κυρίου μας Ἰησοῦ Χριστοῦ, στόν ὁποῖο ἀνήκει ἡ δόξα καί ἡ δύναμη τώρα καί πάντοτε καί στούς αἰῶνες τῶν αἰώνων. Ἀμήν.

Τι γνώριζε ο Σημίτης για Άκη, Σμπώκο και υποβρύχια

Επιστολή –φωτιά αποκαλύπτει τις ενέργειες Σμπώκου και τις «ιδιαίτερες» διαδικασίες που ακολουθήθηκαν στην υπόθεση των υποβρυχίων

Ο πρώην πρωθυπουργός κ. Κώστας Σημίτης, όπως και τα περισσότερα μέλη του Κυβερνητικού Συμβουλίου Εξωτερικών και Άμυνας, φαίνεται ότι γνώριζαν τι συνέβαινε με την περίφημη αγορά των υποβρυχίων και το κυριότερο, ήταν ενήμεροι για τις κινήσεις του τότε υπουργού κ. Άκη Τσοχατζόπουλου.

Οι πάγοι στους πόλους είναι business as usual


Όχι ότι νοιάζει κανέναν, αλλά, έτσι, για να ξέρουν οι πρασινοπόντικες...

Τι εγγυήσεις μας δίνουν για την επόμενη ημέρα οι επαγγελματίες ψεύτες;

Επί δεκαετίες αυτή η μικρή χώρα, που ανέδειξε μεγάλες προσωπικότητες στο πέρασμα του χρόνου, έχει βρεθεί στην μέγγενη ενός πολιτικού κατεστημένου, το οποίο την έχει φέρει στην εξαθλίωση, στην ηθική κατάπτωση και έχει κατορθώσει να αναδείξει και να βραβεύσει την απάτη και να ενοχοποιήσει την εντιμότητα…!

Με βάση το Σύνταγμα της χώρας, το οποίο συνέταξαν οι ίδιες πολιτικές δυνάμεις που σήμερα το έχουν καταστήσει κουρελόχαρτο, τα κόμματα μπορούν να υπόσχονται προεκλογικά, προκειμένου να εξασφαλίσουν ψήφους και την επομένη των εκλογών μπορούν να αναιρούν μέρος ή το σύνολο των υποσχεθέντων.

Το ΚΚΕ έχει μόνο δικαιώματα και καθόλου υποχρεώσεις;

Το ΚΚΕ αποτελεί έναν από τους στυλοβάτες του ισχύοντος σάπιου πολιτικού συστήματος και κατεξοχήν το ηθικό άλλοθι του συστήματος. Όταν για παράδειγμα εντείνονται οι πιέσεις της κοινωνίας για διαφάνεια και έλεγχο των οικονομικών των κομμάτων, το ΚΚΕ αρνείται και τα υπόλοιπα συστημικά κόμματα καλύπτονται πίσω από την άρνηση αυτή, αποφεύγοντας τον οικονομικό έλεγχο. Όταν υπάρχουν προοδευτικές προτάσεις για θεσμικό εκδημοκρατισμό των κομμάτων, το ΚΚΕ αρνείται και τα υπόλοιπα κόμματα βολεύονται από αυτή την άρνηση κ.λ.π.