Τρίτη 26 Ιουνίου 2012

Σφαγές Ελληνορθόδοξων Χριστιανών στη Συρία από τους ισλαμιστές - Αντίδραση της Ρωσίας


Σφαγές χριστιανών από φανατικούς ισλαμιστές στην συνοικία Καλιντίγια της πόλης Χόμς στη Συρία καταγγέλλονται από καθολικές καλόγριες. Συγκεκριμένα περιγράφεται η συγκέντρωση σε ένα κτίριο Χριστιανών και Αλεβιτών (μουσουλμανικό δόγμα) ομήρων, η τοποθέτηση εκρηκτικών και η ανατίναξή του. Εν συνεχεία καλούν ξένους δημοσιογράφους τους δείχνουν το κτίριο με τους νεκρούς και τους λένε ότι "Επεσαν θύματα των βομβαρδισμών από τον Στρατό του Άσσαν"!

Αυτό δεν είναι σοβαρό πολίτευμα.

Το πολίτευμά μας δεν είναι μόνο πρωθυπουργοκεντρικό, αλλά και βαθιά προσωποκεντρικό. Δηλαδή τα πάντα εναποτίθενται σε ένα πρόσωπο, το εκάστοτε πρωθυπουργό και αν αυτό το πρόσωπο, για κάποιο λόγο δεν έχει ικανότητες ή δεν μπορεί να δράσει για λόγους υγείας, τότε όλη η χώρα αδυνατεί.

Αυτά που συμβαίνουν σήμερα με την αδυναμία για λόγους υγείας του κ. Σαμαρά, τα είχαμε ζήσει και επί εποχής Ανδρέα Παπανδρέου και Ωνασείου.

Ο νέος υπουργός Οικονομικών πρέπει να είναι τύπου «Πίου»

Ο Ράπανος από ποια θέση παραιτήθηκε;

Από αυτή που θα έπαιρνε;

Τεράστιο το θέμα της αντικατάστασης του, για το οποίο έχουμε στοιχειοθετημένη άποψη: Ο νέος Υπουργός Οικονομικών, πρέπει να είναι Ασιάτης ή Αφρικανός της υποσαχάριας Αφρικής, τύπου «Πίου» (το «μαύρο πιστόλι» της διαφήμισης)

Πρώτον, η χώρα είναι «τριτοευρωπαϊκή», άρα χρειάζεται κάποιον τριτοκοσμικό, ο οποίος και θα δίνει το παράδειγμα στους ταλαίπωρους ιθαγενείς, με τη πραγματικά λιτή του διαβίωση.

Jonathan Jackson: «Εὐχαριστῶ τοὺς Ἁγιορεῖτες Μοναχοὺς ποὺ προσεύχονται ἀδιαλείπτως γιὰ τὸν κόσμο»

Ο «φιλόσοφος» του Αλαφούζου υμνεί τον Τσίπρα!!!

Ο «φιλόσοφος» του Αλαφούζου, ο Χρήστος Γιανναράς, κατέχει εξέχουσα θέση στον Όλυμπο των Ελλήνων «στοχαστών» της γυάλας…
Φυσικά αυτοί οι «στοχαστές» της γυάλας, είναι άκρως καθεστωτικοί, ολοκληρωτικά καθεστωτικοί και «εμπνέονται» ΠΑΝΤΑ από τα «οράματα» των αφεντικών τους: Τα «οράματα» της φρενοβλαβούς κερδοσκοπικής απληστίας τους…
Ένα τέτοιο αλαφούζιο «όραμα» είναι η κατασκευή του Τσίπρα, σαν είδωλο μεγάλου και «άριστου» ηγέτη.

Τα αιολικά δεν υποκαθιστούν (ποτέ και πουθενά) λιγνίτη, ούτε μειώνουν κατανάλωση συμβατικών καυσίμων. Η Γρηνπης είναι πράκτορες ξένων


http://www.skai.gr/player/TV/?MMID=229931

Το οικοντουέτο ανέφερε τις αντιδράσεις του κόσμου στην Μάνη. Ανέφερε και τις αντιδράσεις της ΕΟΕ (οι μόνοι που στέκονται όρθιοι). Αλλά πέταξε και την οικοτρομοκρατία και τα χυδαία, κατευθυνόμενα και πληρωμένα ψέματα της Γρηνπης. Ότι δήθεν πρέπει να βάλουμε αιολικά για να κόψουμε τον λιγνίτη, και να επανορθώσουμε την ζημιά στην Πτολεμαΐδα.