Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2013

Όταν η Μπιρμπίλη προωθούσε απάτες, το 2010, αυτή η απάτη είχε ήδη σκάσει.

Όσοι επενδυτές αισθάνονται ριγμένοι, "Μπιρμπίλη is the name, ΓΑΠ is the game"

Χάρης Φλουδόπουλος, Capital.gr: Πως έσκασε η φούσκα των αγροτικών φωτοβολταϊκών (παραθέτω σχόλια... Η άποψή μου στην εικόνα... Από το 2010 έσκασε η φωτοβολταϊκή φούσκα στην Ισπανία... Από το 2009 στην Κοπεγχάγη... "Επενδυτές": Οι δικαστικοί σας αγώνες εναντίον των ελεεινών κάφρων της πολιτικής "ηγεσίας" που σας την έφερε. Η αιολική φούσκα έχει σκάσει περί τα τέλη του 2011. Επιδοτούμενες δραστηριότητες βασισμένες σε παραμύθια.

Οι αποκριάτικοι Καίσαρες της «Λίστας Λαγκάρντ»

Οι ραφινάτοι καμποτίνοι της πολιτικής και δημοσιογραφικής μας ζωής, βουτηγμένοι μέσα στην υποκρισία και τη βλακεία τους, συνεχίζουν να μας δουλεύουν και να μας εμπαίζουν ασυστόλως.
Τη δική τους ασημαντότητα, αλλά και το «φανατικό» δωσιλογισμό τους ΑΝΑΓΟΥΝ σε κεντρικό ΠΟΛΙΤΙΚΟ ζήτημα!!!
ΟΛΑ τα κόμματα (Μνημονιακά-Αντιμνημονιακά) ανάγουν σε κεντρικό πολιτικό ζήτημα μια εξωτερική «φλεγμονή» του «καρκινώματος» («Λίστα»): Την αλλοίωσή της!!!

Πάνω σ’ αυτή τη «φλεγμονή» θορυβούν τα ανδρείκελα του νεοταξικού φασισμού, κάθε κοπής και χρώματος. Κύματα κουρνιαχτού σηκώνονται για να ΕΠΙΚΑΛΥΨΟΥΝ και να ΑΦΑΝΙΣΟΥΝ την ΟΥΣΙΑ των πραγμάτων, την ολοκληρωτική σήψη τους και την καρκινώδη ΕΣΤΙΑ της ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ, αλλά και της δωσίλογης ασημαντότητάς τους.

Νὰ ἔχετε κολυμβήθρας μεγάλας

Ἅγιοι ἱερεῖς, πρέπει νὰ ἔχετε κολυμβήθρας μεγάλας εἰς τὰς ἐκκλησίας, ἕως ὁποὺ νὰ χώνεται ὅλον τὸ παιδίον μέσα, νὰ κολυμβᾶ ὁποὺ νὰ μὴν μείνη ἴσα μὲ τοῦ ψύλλου τὸ μάτι ἄβρεχο, διατὶ καὶ ἐκεῖ προχωρεῖ ὁ διάβολος καὶ διὰ τοῦτο τὰ παιδιά σας σεληνιάζονται, δαιμονίζονται, ἔχουν φόβον, γίνονται κακορρίζικα, διατὶ δὲν εἶνε καλὰ βαπτισμένα.

Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός