Τρίτη 21 Ιουνίου 2016

Ένωση "Εταιρεία Δολοφόνων Α.Ε."...

Μιά παρέα, ένας συνεταιρισμός, μία ένωση, αν δεν μπορείς να αποχωρήσεις απ' αυτήν οικειοθελώς και χωρίς απειλές και κόστος,
..δεν είναι παρέα, συνεταιρισμός, ένωση. Είναι συμμορία.

Και μάλιστα όπως αποδεικνύεται στην περίπτωση της Κοξ,
..όχι απλώς συμμορία ληστών, αλλά συμμορία δολοφόνων.
Βέβαια αυτό είχε διαπιστωθεί περίτρανα και στην περίπτωση της Ελλάδας,
..όπου προκειμένου να καταληστεύσουν την χώρα, εξόντωσαν πρώτα οικονομικά αλλά και σωματικά (πάνω από 12.000 αυτοκτονίες ως τώρα, και δεκάδες χιλιάδες θάνατοι "ευθανασίας" από αδυναμία προμήθειας φαρμάκων, νοσηλείας κλπ) έναν ολόκληρο λαό.

Το κλωθογύρισμα της υποδούλωσης της κοινής γνώμης

kokinokamini.blogspot.gr
Μπορούμε να αποδείξουμε ότι Γαβρίλο Πριντσίπ και το Αόρατο Μαύρο Χέρι ήταν πράκτορες των Γερμανών για να έχουν αφορμή να ξεκινήσει ο Α' Π.Π.? Όχι, αλλά βρωμάει από μακριά και είναι ιστορικά σαφές ότι η Γερμανία του Κάϊζερ ήθελε (και ήταν πανέτοιμη για) τον Πόλεμο. Κι ας εμπλέκονται δήθεν οι Σέρβοι εθνικιστές. Αυτοί που σχεδίαζαν την σκακιέρα, έβλεπαν τις κινήσεις.

Μπορούμε να αποδείξουμε ότι οι δυνάμεις του Σύμπαντος, δεξιά και αριστερά της Αγγλίας, δεν θέλουν Brexit? Αυτό, είναι αυταπόδεικτο. Μπορούμε να αποδείξουμε ότι αυτές οι δυνάμεις σκηνοθέτησαν την επικράτηση του αντι-Brexit? Όχι, αλλά μυρίζει, και όσο βλέπουμε τα κανάλια, βρωμάει.