Τρίτη 21 Ιουνίου 2016

Το κλωθογύρισμα της υποδούλωσης της κοινής γνώμης

kokinokamini.blogspot.gr
Μπορούμε να αποδείξουμε ότι Γαβρίλο Πριντσίπ και το Αόρατο Μαύρο Χέρι ήταν πράκτορες των Γερμανών για να έχουν αφορμή να ξεκινήσει ο Α' Π.Π.? Όχι, αλλά βρωμάει από μακριά και είναι ιστορικά σαφές ότι η Γερμανία του Κάϊζερ ήθελε (και ήταν πανέτοιμη για) τον Πόλεμο. Κι ας εμπλέκονται δήθεν οι Σέρβοι εθνικιστές. Αυτοί που σχεδίαζαν την σκακιέρα, έβλεπαν τις κινήσεις.

Μπορούμε να αποδείξουμε ότι οι δυνάμεις του Σύμπαντος, δεξιά και αριστερά της Αγγλίας, δεν θέλουν Brexit? Αυτό, είναι αυταπόδεικτο. Μπορούμε να αποδείξουμε ότι αυτές οι δυνάμεις σκηνοθέτησαν την επικράτηση του αντι-Brexit? Όχι, αλλά μυρίζει, και όσο βλέπουμε τα κανάλια, βρωμάει.

Το να τα εντάξουμε όλα αυτά σε "θεωρίες συνωμοσίας" είναι άλλη μια πτυχή του ατέλειωτου κλωθογυρίσματος της υποδούλωσης της κοινής γνώμης σε προαποφασισμένα. Και τα βορθοκάναλα στην πρώτη γραμμή.

Και μέσα από τα δάκρυα, σκεφτείτε ότι είστε διχασμένοι μεταξύ δήθεν αριστερών και δήθεν δεξιών, μεταξύ δήθεν "δημοκρατών" και δήθεν "φασιστών" και οδεύετε (οδεύουμε) ολοταχώς στην νεοδουλοπαροικία. Περιμένω να το ακούσω: "Η νοεδουλοπαροικία είναι για να εξασφαλιστεί η ειρήνη".

archaeopteryxgr.blogspot.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου