Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010

Επιστολή Τσελεγγίδη στον Ραγκούση για την "Κάρτα του Πολίτη"

Επιστολή προς τον υπουργό Εσωτερικών Γιάννη Ραγκούση για τη δημόσια διαβούλευση για την "Κάρτα του Πολίτη" απέστειλε ο Καθηγητής της Δογματικής Θεολογίας της Θεολογικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης Δημήτριος Τσελεγγίδης. " Εμείς ως πολίτες, διακατεχόμεθα από πλήρη άγνοια για το τι είναι η «κάρτα του πολίτη». Πώς λοιπόν να προσέλθουμε στην διαβούλευση που μας καλείτε; Πώς να συμμετάσχουμε στην δημόσια συζήτηση για την «κάρτα του πολίτη»;

Μνηνονιακή συμμαχία - νέα αποστασία

Τελικώς απεδείχθη IN VIVO και επιβεβαιώθηκε πανηγυρικώς ότι η αποστασία έχει περάσει στο DNA της οικογένειας Μητσοτάκη.
Απόδειξη : Κιλτίδης, Κοντογιάννης, Μαρκογιαννάκης, Αυγενάκης, Σκυλακάκης και προφανώς έπεται συνέχεια. Είναι προφανές ότι έχει σχεδιαστεί μία ατιμωτική πορεία προς τον «μαγικό» αριθμό 10, που απαιτείται για την δημιουργία κοινοβουλευτικής ομάδος με αρχηγό την κ. Ντόρα Μητσοτάκη.

"Οι εκπαιδευτικοί... στα σχολεία τους".

Τελικά η Αννούλα κράτησε το λόγο της. Κανένας εκπαιδευτικός δεν κάνει διοικητικές εργασίες!!! Όλοι στο σχολείο.
Γι' αυτό και για να δουλέψει και το έρμο το υπουργείο θα πρέπει να αποσπάσουμε από άλλες υπηρεσίες ή ΔΕΚΟ. Και βέβαια το καλύτερο είναι από τη ΔΕΗ. Να μας δίνει ακι τα "φώτα" της.

Αλέκος Παπαδόπουλος: Μίλησε και ο «χιτλεράκος»!!!

Βγήκε από το λαγούμι του και ο άλλος «χιτλεράκος» του νεοφιλελευθερισμού για να «καπαρώσει» μια θέση στο «οικουμενικό μέτωπο» των «νταβάδων» που προωθείται για να μπει ο ελληνικός λαός στο γύψο και να «ιδιωτικοποιηθεί» η Ελλάδα: Την «ιδιωτικοποίηση», βεβαίως τη βαπτίζουν «εθνική σωτηρία»!!!
Μιλάμε για τον Αλέκο Παπαδόπουλο, τον μοχθηρό αυτό «εκσυγχρονιστή», που την αχαλίνωτη νεοφιλελεύθερη αυθάδειά του, μόνο η ομηρική του αυτοϊκανοποίηση την ξεπερνά.

Οι μορφωμένοι δεν "διαβάζουν" τους ανθρώπους

Οι άνθρωποι της ανώτερης κοινωνικο-οικονομικής τάξης είναι πιο μορφωμένοι, πιο πλούσιοι, έχουν καλύτερες δουλειές και ζουν μια πιο άνετη ζωή, όμως φαίνεται πως δεν υπερτερούν σε όλα. Μια νέα αμερικανο-καναδική επιστημονική έρευνα διαπίστωσε ότι οι φτωχότεροι και λιγότεροι μορφωμένοι είναι πιο ικανοί στο να συναισθάνονται τους άλλους και να «διαβάζουν» τα συναισθήματα τους σε σχέση με τους πλούσιους.

Huacachina, η όαση της Αμερικής!

Το χωριό Huacachina βρίσκεται στη μέση της ερήμου της περιοχής Ica του Περού. Είναι ένα μικρό χωριό με λιγότερους από 150 κατοίκους.
Η ιδιαιτερότητά του ωστόσο είναι ότι έχει χτιστεί γύρω από μια μικρή φυσική λίμνη, από την οποία έχει πάρει και το όνομά του.

Χρεοκώσταινα...


«Κρατίστην είναι δημοκρατίαν την μήτε πλουσίους άγαν, μήτε πένητας έχουσαν πολίτας.»

Σανσκριτικά είναι, δεν μεταφράζονται...

Η κρίση δεν είναι κρίση. Είναι η ίδια η φύση του συστήματος και η τελευταία λέξη της στρατηγικής του.

Από το Brooklyn στην Αθήνα μέσω Caymans και Zug

Αυτή η ανάρτηση θέλει υπομονή, και μία εισαγωγή (και έβαλα και έναν επίλογο, τελευταία στιγμή): Η εισαγωγή, είναι ότι μπορεί, άθελά μου, να υπεισέρχομαι σε περίεργα θέματα, και τα φαινόμενα να απατούν, ή απλά να βλέπω αυτά που φαίνονται εύκολα, και να χάνω τα κρυμμένα ή καμουφλαρισμένα... Και ενώ σκέφτηκα να αυτολογοκριθώ, είπα, δε βαριέσαι θα δηλώσω ότι είμαι μέλος της Church Of The SubGenius, an order of Scoffers and Blasphemers, dedicated to Total Slack, delving into Mockery Science, Sadofuturistics, Megaphysics κλπ. Κοινώς, θα κάνω τον τρελό.