Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012

Ποιό είναι το πραγματικό κόστος της παραγωγής ρεύματος;

skai.gr
Μιλάμε για παραμύθια ανωτέρου επιπέδου... Προπαγάνδα Γ' κατηγορίας, με "στοιχεία" για να κοροϊδεύεις μικρά παιδιά. Η περίληψη είναι ότι (α) αν προσθέσεις αφανή κόστη του συμβατικού ρεύματος, το αιολικό ρεύμα είναι φτηνό, (β) πολλοί δεν ξέρουν το κόστος του ρεύματος και (γ) είναι δύσκολο, αλλά θα μας πει ο Γκαίμπελς την πραγματική αλήθεια... Από πού να το πιάσω; Ένα-ένα:

Εν ονόματι του Ελληνικού Λαού… ένοχοι επί εσχάτη προδοσία!

Γράφει ο Δευκαλίων

Διαβάσαμε σήμερα δηλώσεις του αναπληρωτή υπουργού οικονομικών κ. Χ. Σταϊκούρα…

Με τις δηλώσεις αυτές ο αναπληρωτής υπουργός οικονομικών ενημερώνει την διεθνή και ελληνική κοινή γνώμη για την πορεία του μνημονιακού προγράμματος. Συγκεκριμένα, από τον Απρίλιο 2010 έως σήμερα έχουν υιοθετηθεί δημοσιονομικά μέτρα ύψους 49 δις ευρώ. Στο παραπάνω ποσό δεν έχουν υπολογισθεί τα 11,5 δις ευρώ των νέων μέτρων που συζητούνται αυτές τις ημέρες. Δηλαδή στην διετία 2010-2012 θα ληφθούν συνολικά μέτρα ύψους 60 δις ευρώ για να φτάσουμε στο ποθητό αποτέλεσμα. Ήτοι έλλειμμα 3% του ΑΕΠ.

Η "οκτωβριανή έκπληξη" που θα αλλάξει την πορεία του κόσμου

Το πιο απίθανο σενάριο ίντριγκας παίζεται αυτή τη στιγμή σε διαφορετικές χώρες, από τις μυστικές υπ. ΗΠΑ και Ισραήλ, τους σιωνιστές και τα κυκλώματα τρομοκρατών που συντηρούν οι Σαουδάραβες.

Στόχοι: η απομάκρυνση του Ομπάμα από την κυβέρνηση και επιστροφή των νεοσυντηρητικών, η εξυπηρέτηση της ατζέντας των Ισραηλινών με την έναρξη ενός πολέμου κατά του Ιράν και η συνέχιση της οργάνωσης τρομοκρατικών επιχειρήσεων για την αποσταθεροποίηση διάφορων καθεστώτων.