Τετάρτη 29 Ιουλίου 2015

Ποινικό αδίκημα η άρνηση της Ευρώ-Κατοχής μας

Μνημονιακό πραξικόπημα βρίσκεται σε εξέλιξη για την ενοχοποίηση και την ποινικοποίηση της ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ κατά του ευρώ: Ποινικοποίηση όχι μόνο της πράξης, αλλά και της άποψης.

Τα δωσίλογα ανδρείκελα του 4ου Ράιχ, με εμπροσθοφυλακή τα προπαγανδιστικά τους ιερατεία, την εγκληματική ΟΡΓΑΝΩΣΗ των ΜΜΕ, χαρακτηρίζουν «εγκληματική οργάνωση» όλους εκείνους που υπερασπίζονται μια λύση ΕΚΤΟΣ ευρώ.

Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ των ανδρεικέλων εκτελεστών του ελληνικού λαού, οι δουλικοί υπηρέτες των τοκογλύφων επιχειρούν, αφηνιασμένα, να κατασκευάσουν ένα νέο ΙΔΙΩΝΥΜΟ το οποίο θα παρουσιάζει ως εσχάτη προδοσία κάθε ΑΣΚΗΣΗ πολιτικής και κάθε ΛΟΓΟ έξω και πέρα από τα όρια του ευρώ.

Νέοι Σκοτεινοί Αιώνες

ΚΟ: Πρόσφατα βγήκε στο φως ένα παλιό βίντεο που αποκαλύπτει σοκαριστικές πρακτικές που αφορούν στην αγαπημένη οργάνωση του Ομπάμα, την Planned Parenthood, που προσφέρει απλόχερα εκτρώσεις σε γυναίκες που δεν επιθυμούν την εγκυμοσύνη τους. «Ο Θεός να ευλογεί την Planned Parenthood», είχε δηλώσει ο Ομπάμα, για την οργάνωση με έδρα το Μπρούκλιν, που δολοφονεί περίπου 330.000 μωρά το χρόνο!.. “Εδώ και δεκαετίες, η Planned Parenthood λειτουργεί ως η πλέον εξελιγμένη φονική μηχανή στις Ηνωμένες Πολιτείες,” είχε δηλώσει ο Douglas R. Scott, Jr., πρόεδρος της Life Decisions International.