Τρίτη 4 Ιουνίου 2013

''Αλλότριον κάλλος ου καταμάνθανε'' (Αγία Γραφή)

Του Μόσχου Εμμανουήλ Λαγκουβάρδου

1. Πώς να μη βλέπουμε τα μέλη του ανθρωπίνου σώματος, ως αντικείμενα σεξουαλικής προσκόλλησης (φετίχ);

2. Μεταξύ του "βλέπειν" και του "καταμανθάνειν" του ρήματος που χρησιμοποιεί η Αγία Γραφή, υπάρχει ένα μεσοδιάστημα, μέσα στο οποίο μπορούμε να δράσουμε, και να συντρίψουμε την κεφαλή του όφεως.

3. Στην έννοια του "καταμανθάνω" περιλαμβάνεται η προσβολή και η συγκατάθεση.

4. Η ζημία γίνεται όταν δίνουμε τη συγκατάθεση στον εαυτό μας, να απολαύσει το φετίχ του. Αν αρνηθούμε να δώσουμε τη συγκατάθεσή μας, έχουμε όλη τη δύναμη να συντρίψουμε το κεφάλι του φιδιού, δηλαδή την πρόκληση.

Τὸ μεγάλο στοίχημα μεταξύ πιστῶν καὶ ἀπίστων

Κόντογλου Φώτης

Τὴ Λαμπροδευτέρα τὸ βράδυ, περασμένα μεσάνυχτα, πρὶν νὰ πλαγιάσω γιὰ νὰ κοιμηθῶ, βγῆκα στὸ μικρὸ περιβολάκι ποὺ ἔχουμε πίσω ἀπὸ τὸ σπίτι μας, καὶ στάθηκα γιὰ λίγο, κοιτάζοντας τὸ σκοτεινὸ οὐρανὸ μὲ τ᾿ ἄστρα.

Σὰν νὰ τὸν ἔβλεπα πρώτη φορά. Μοῦ φάνηκε πολὺ βαθύς, καὶ σὰν νὰ ἐρχότανε ἀπὸ πάνω μία μακρινὴ ψαλμωδία. Τὸ στόμα μου εἶπε σιγανά: «Ὑψοῦτε Κύριον τὸν Θεὸν ἡμῶν, καὶ προσκυνεῖτε τῷ ὑποποδίῳ τῶν ποδῶν αὐτοῦ». Ἕνας ἁγιασμένος γέροντας μοῦ εἶχε πεῖ μία φορὰ πὼς κατὰ τοῦτες τὶς ὧρες ἀνοίγουνε τὰ οὐράνια. Ὁ ἀγέρας μοσκοβολοῦσε ἀπὸ τὰ λουλούδια κι ἀπὸ τὰ ἁγιοχόρταρα, ποὺ ἔχουμε φυτέψει. «Πλήρης δ᾿ οὐρανὸς καὶ ἡ γῆ τῆς δόξης τοῦ Κυρίου».

Έκρυψαν αυτό τον πυρηνικό πίνακα!

κλικ για μεγέθυνση
Από τον Πόρτα – Πόρτα

Ο λόγος Οικογενειακό Χρέος / Οικογενειακό Εισόδημα είναι μεγαλύτερος του 100%.

όπως φαίνεται στον πίνακα του ΟΑΣΑ, στην Ελλάδα, ο λόγος ήταν

- 2000 = περίπου 30%

- 2007 = περίπου 65%

- 2012 = περίπου 101%

Στις Χώρες του ΟΑΣΑ ο λόγος (Οικογενειακό Χρέος / Οικογενειακό Εισόδημα) μεταξύ 2000-2007 ΑΥΞΗΘΗΚΕ ΜΕΣΟΣΤΑΘΜΙΚΑ ΣΤΟ 130%!!! δλδ Χρέος = 30% πάνω από Εισόδημα!

Ήμασταν οι μόνοι που δεν τιμωρήσαμε τους κατοχικούς δοσίλογους.

Μετά τον Β΄Παγκόσμιο Πόλεμο και τη γερμανική κατοχή στην Ελλάδα, ήμασταν ο μόνος λαός που δεν δίκασε και δεν τιμώρησε του δοσίλογους. Αντί να δικάσουμε τους δοσίλογους, τους προδότες και τους μαυραγορίτες που κέρδισαν με το αίμα αθώων Ελλήνων, για να αποκαθαρθεί έτσι η κοινωνία από τα σάπια στοιχεία της, εμείς προτιμήσαμε να σφαχτούμε μεταξύ μας σε έναν αιματηρότατο εμφύλιο πόλεμο. Μέσα από αυτόν τον εμφύλιο, όχι μόνο γλίτωσαν όλα τα πιο πάνω σάπια στοιχεία, αλλά είτε χάθηκαν τα ίχνη τους, είτε δικαιώθηκαν και ηρωποιήθηκαν. Στη συνέχεια, όλα αυτά τα στοιχεία επάνδρωσαν το νέο καθεστώς για να φτάσουμε στο σημερινό κατάντημα.

Οι σεναριογράφοι ταχυδακτυλουργοί

Όποιος δεν θέλει να μιλήσει συγκεκριμένα για τη λαϊκή έκρηξη στην Τουρκία και να πάρει καθαρή θέση ΥΠΕΡ ή ΚΑΤΑ του λαϊκού σεισμού, εφαρμόζει τη μέθοδο των ταχυδακτυλουργών με στόχο ένα και μόνο: Να υποσκάψει, εμμέσως και πονηρά, και να συκοφαντήσει τον παλιρροϊκό ξεσηκωμό των Τούρκων ενάντια στο καθεστώς.

Σε τι συνίσταται αυτή η μέθοδος;

Στην περιγραφή σεναρίων που παίζουν στην Τουρκία και στη γενικότερη περιοχή, στην ταχυδακτυλουργία συρραφών γύρω από τους ποικίλους σχεδιασμούς που υπάρχουν από τις διαπλεκόμενες ανταγωνιστικές δυνάμεις, καθώς και στην παράθεση των «αθροιστικών συνόλων»: Στην πανσπερμία των «υλικών» της εξέγερσης.