Σάββατο 30 Αυγούστου 2014

Οι εναλλακτικές ενέργειες των Γερμανών είναι η εναλλακτική λύση, της μη ενέργειας... Για τα θύματά τους

Το μεταβλητό ρεύμα, 9-5 ή 10-3, 200 μέρες τον χρόνο δεν αποθηκεύεται. Όχι για ζωή όπως την ξέρουμε. Ό,τι και να λέει για λεπτομέρειες ο κάθε ΣΕΦ. Τα φ/β βγάζουν μεταβλητό ρεύμα. τα αιολικά βγάζουν μεταβλητό ΚΑΙ τυχαίο ρεύμα. Πόσο θα φυσάει στις 30 του άλλου μήνα; Δεν σας νοιάζει... Αυτό λέει και ΑΔΜΗΕ... Μην σας νοιάζει.

Από τον Σεπτέμβρη, όλα τα Γερμανικά Στιφτούνγκ (από την λέξη "στίφη"?), όλα, χωρίς εξαίρεση, πράσινα, κόκκινα, μπλε, ροζ, κίτρινα, όλα! Θα σας φλομώσουν στην παραριά, παρέα με οικωλόγους, πράσινους, πάσης φύσεως κατουρλήδες, άνεργους, περίεργους, λαμόγια, γραβατωμένους, αναρχικούς, φιλελεύθερους... Θα το κάνουν για να χρεωθούν ΚΑΙ οι Δήμοι. Εξ άλλου αυτή είναι αποστολή του Φούχτελ. Χρεωμένη η χώρα, χρεωμένες οι επιχειρήσεις, χρεωμένοι οι ιδιώτες, στα κάγκελα οι Τράπεζες, να χρεωθούν και οι Δήμοι.

Ο άνθρωπος δεν είναι μηχανή

Του Μόσχου Εμμανουήλ Λαγκουβάρδου

«Ο λαός θέλω να με θυμάται σαν εκείνον
του οποίου η ζωή βοήθησε τον άνθρωπο.»

Τόμας Σάνκαρα
Πρόεδρος της Μπουρκίνα Φάσο

Πολλοί θεωρούν τον άνθρωπο μηχανή και ταυτίζουν την ύπαρξη του ανθρώπου με το σώμα του. Έτσι νομίζουν ότι μπορούν να διακρίνουν τους ανθρώπους σε καλούς και σε κακούς.

Ο άνθρωπος, υποστηρίζουν, ταυτίζεται με το σώμα του. Ότι είναι όπως το σώμα που μετριέται και ζυγίζεται. Αγνοούν ότι ο άνθρωπος είναι μυστήριο και μόνο ο Θεός γνωρίζει την ψυχή του.

Οι συνέπειες της πλάνης που θεωρεί τον άνθρωπο μηχανή ,είναι φοβερές για την ειρήνη του κόσμου, όταν τα πλούσια κράτη με το πρόσχημα της τιμωρίας των κακών προκαλούν πολέμους και ανείπωτες καταστροφές στους λαούς.