Δευτέρα 2 Ιουλίου 2012

"Είδες άνθρωπο, είδες το Θεό σου!"

Του Μόσχου Εμμανουήλ Λαγκουβάρδου

"Σ΄ αυτόν τον κόσμο εγώ είμαι μόνο κι ο Θεός"
Άγιος Αλώνιος

Κάποτε, μοναχικός ορειβάτης, περπατώντας επάνω στην κορυφή της Βουνάσας, στα Καμβούνια όρη, βρέθηκα ξαφνικά στη μέση μιας δυνατής ανεμοθύελλας. Έβλεπα από ψηλά τα σύννεφα να ορμάνε το ένα εναντίον του άλλου και να δημιουργούν την εικόνα μιας πελώριας γιγαντομαχίας που διεξαγόταν μπροστά στα μάτια μου. Αισθανόμουν δέος μπροστά στο άγριο αυτό ξέσπασμα της φύσης! Ήταν ένα θαύμα που δεν με παρέσυρε ο αέρας. Αλλά οι αέρηδες ξεσπούσαν όλη τη μανία τους στα σύννεφα!

Σύμβουλος της Hillary Clinton η επικεφαλής της Διεθνούς Αμνηστίας στις ΗΠΑ…

Για να μαθαίνουν όσοι υπερασπίζονται ανθρώπινα δικαιώματα παγιδευμένοι σε οργανώσεις CIA…

Γράφει η Μαργαρίτα Ισιδώρου


Η κυρία Suzanne Nossel, πρώην σύμβουλος του Richard Holbrooke και τώρα σύμβουλος της Hillary Clinton για τις διεθνείς οργανώσεις, είναι η επικεφαλής της Διεθνούς Αμνηστίας στις ΗΠΑ (Amnesty International USA).

Η εν λόγω κυρία που ανέλαβε την ηγεσία της μεγαλύτερης «ανθρωπιστικής» οργάνωσης του πλανήτη, εκτός από τις υπηρεσίες που έχει προσφέρει στην αμερικάνικη κυβέρνηση έχει και προϋπηρεσία στον «εθελοντισμό» και τους αγώνες για τα «ανθρώπινα δικαιώματα»…

Σε αναζήτηση "τεράααστιων αποθεμάτων καθαρής ενέργειας"

"Tο ότι θέλω ρεύμα είναι προφανές απλώς εξ' αρχής αποκλείω τα πυρηνικά γιατί ανατριχιάζω και μόνο στην ιδέα. Δεν έχω πρόβλημα αισθητικής με τις ανεμογεννήτριες και τα φωτοβολταικά όπως πολλοί που συζητάω μαζί τους. Ίσως να γίνονται όλα λίγο άναρχα και με ελάχιστο σεβασμό στο περιβάλλον επειδή βρίσκονται σε πρώιμο στάδιο ή επειδή η Ελλάδα ήταν ανέκαθεν αυτή που ξέρουμε. Υπάρχουν τεράστια αποθέματα καθαρής ενέργειας γύρω μας και αυτό στην πράξη μπορεί να το δεί ο καθένας απλώς βάζοντας έναν ηλιακό θερμοσίφωνα" Είπε ανώνυμος σε σχόλιό του. Τώρα, θα σας πώ γιατί είναι στόκος, με το ελαφρυντικό ότι υπάρχουν πολλοί στόκοι, και δεν είναι μόνος: