Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

Διωγμοί και προσβολές υπάρχουν και σήμερα.

Σήμερα οι διωγμοί κι οι προσβολές αφορούν την αλήθεια, την πίστη του Χριστού; Διωγμοί και προσβολές υπάρχουν και σήμερα και θα εξακολουθήσουν να υπάρχουν ως τη συντέλεια του κόσμου. Γιατί για πολλούς ανθρώπους η βασιλεία του Θεού δεν ήρθε ακόμα «εν δυνάμει» και για μερικούς δεν έχει έρθει καθόλου. Ακόμα και στις χριστιανικές κοινωνίες η αδικία και το ψέμα επικρατούν. Ο σατανάς δεν έχει δεσμευτεί ακόμα. Κινείται ελεύθερα στη γη και διαπερνάει τους αιθέρες. Τώρα φαίνεται πως πραγματικά μαίνεται και λυσσά εναντίον εκείνων που κρατούν την ορθή πίστη, γιατί γνωρίζει «Ότι ολίγον καιρόν έχει» (Αποκ. ιβ’ 12), Η διαφορά είναι ότι στις μέρες μας δεν πολεμάει τους πιστούς με διωγμούς και βασανιστήρια αλλά με απιστία, με ψεύτικη πρόοδο, με ελευθεριότητα ή για να το πούμε πιο απλά: με σκεπτικισμό, με αυθάδη άρνηση της πίστης, με διασυρμό, χλευασμούς, βλασφημία, συκοφαντία, περιφρόνηση κλπ. Οι σημερινοί ευλαβείς άνθρωποι αποκαλούνται υποκριτές, αμόρφωτοι, στενόμυαλοι.

Οι πραξικοπηματίες των τοκογλύφων αποικιοκρατών

Αυτή η κυβέρνηση αποτελεί το δωσιλογικό γιγαντοκύτταρο της πραξικοπηματικής λευχαιμίας.
Είναι μια κυβέρνηση που την επέβαλαν, με «συναινετικό» πραξικόπημα, η ευρω-ιμπεριαλιστική χούντα και οι διεθνείς τοκογλυφικές μαφίες με ένα και μόνο στόχο: Να χρεοκοπήσει και να εξοντώσει τον ελληνικό λαό (να του ρουφήξει κυριολεκτικά και τις τελευταίες σταγόνες αίματος), να διαλύσει την εθνική του υπόσταση και να παραδώσει την Ελλάδα στις διεθνείς μαφίες του χρήματος.
Το παπαδήμιο πραξικόπημα ήρθε για να υπογράψει την τελεσίδικη και τελειωτική πράξη της καταστροφής της χώρας και της μετατροπής της σε ΑΠΟΙΚΙΑ των διεθνών ιμπεριαλιστών ληστών και τοκογλύφων αρπακτικών.

Η ιστορία της Ελλάδας είναι γεμάτη από πραξικοπήματα και δικτατορίες.

Η κλιματική αλλαγή και οι ΑΠΕ τέλειωσαν товарищ Джордж Папаконстантину


Περιμένοντας το κονκλάβιο, η είδηση που είναι μάλλον γνωστή, είναι ότι ο κόσμος έχει στριμωχτεί, και που' σαι ακόμα. Το στρίμωγμα δεν το γλυτώνουμε, και θα υπάρξουν δύο δια-στάσεις. Στρίμωγμα υπέρ πιστωτών και ξένων ή υπέρ ντόπιων, και στρίμωγμα υπέρ ανάπτυξης (μα γιατί κανείς δεν μιλάει για ανάπτυξη;) ή υπέρ ισότητας και ευδαιμονίας. Πάντως, αν κρίνω από τον εαυτούλη μου, οι περικοπές προκειμένου να είμαι συνεπής, αρχίζουν και εξαντλούνται. Και το 2012 θα είναι πιο δύσκολο από το 2011.

Να παραιτηθούν τώρα ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ, πριν να είναι αργά.

«Όποιος δεν θέλει να ζυμώσει δέκα μέρες κοσκινίζει». Εάν πραγματικά θέλουν ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ να προστατέψουν τα δικαιώματα των εργαζομένων «ιδού η Ρόδος». Άλλος τρόπος δεν υπάρχει για να σταματήσουν τον αντιδημοκρατικό και αντιλαϊκό κατήφορο που έχει επιλέξει το πολιτικό σύστημα. Θα πρέπει να παραιτηθούν τώρα αμέσως από τη Βουλή, πριν ακόμα το πολιτικό κατεστημένο υπογράψει και ψηφίσει PSI και νέα δανειακή σύμβαση, που θα στείλουν τον εργαζόμενο ελληνικό λαό στον Μεσαίωνα της υποδούλωσης και της εξαθλίωσης.

Σύμφωνα με το άρθρο 53 παρ. 2 του Συντάγματος εάν βουλευτική έδρα κενωθεί το τελευταίο έτος πριν λήξει η βουλευτική περίοδος, δηλαδή αν κενωθεί μετά τις 4-10-2012, τότε δεν αναπληρώνεται με αναπληρωματική εκλογή, εφόσον οι κενωθείσες έδρες δεν ξεπερνούν τις 60. Επομένως, από τώρα και μέχρι τις 4-10-2012, ακόμα και μια έδρα να κενωθεί είναι υποχρεωτικό από το Σύνταγμα να γίνει αναπληρωματική εκλογή, διαφορετικά δεν θα υπάρχει νόμιμη σύνθεση του ελληνικού Κοινοβουλίου.

Η Διαμαντοπούλου συνεχίζει και υπογράφει αποσπάσεις εκπαιδευτικών σε πολιτικά γραφεία.

Θυμάστε την υπουργό Παιδείας που είχε αναγάγει σε πρώτο θέμα τις αποσπάσεις εκπαιδευτικών;

Σε όλα τα τηλεοπτικά κανάλια (πάντα καλοχτενισμένη) διακήρυττε ότι:
"Τέλος οι αποσπάσεις" "Οι εκπαιδευτικοί θα επιστρέψουν στις αίθουσες" κλπ
Δείτε ένα βιντεάκι λίγων δευτερολέπτων από εκείνη την ηρωική εποχή:

Τρομοκρατούν το λαό για να περάσουν το Μνημόνιο-τερατούργημα


Γράφει: Μιχάλης Ιγνατίου

Tους πρώτους μήνες του 2010, όταν η κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου «προετοίμαζε» τον ελληνικό λαό για να αποδεχθεί αδιαμαρτύρητα την προσφυγή στον μηχανισμό του ΔΝΤ και της Ευρωπαϊκής Ενωσης, το βασικό επιχείρημα ήταν η δήθεν επερχόμενη στάση πληρωμών, που θα οδηγούσε με μαθηματική ακρίβεια στην πτώχευση. Είχαν υποστηρίξει, επίσης, ότι τα ταμεία του κράτους δεν θα είχαν χρήματα για να πληρωθούν οι συντάξεις και οι μισθοί των κρατικών υπαλλήλων.

Όταν ο Χατζημαρκάκης ζητάει να διεκδικήσουμε το κατοχικό δάνειο... Η κυβέρνηση τι πρέπει να κάνει ;;

Όταν ο κ. Χατζημαρκάκης, κατηγορούσε τον Καραμανλή και στην συνέχεια στήριζε την κυβέρνηση ΓΑΠ έπαιζε παντού, ήταν πρωτοσέλιδο...

Για τον εν λόγω κύριο έχουμε γράψει και του έχουμε σούρει αρκετά στο παρελθόν..
τόσο για την στήριξη του στο ΠΑΣΟΚ και στο μνημόνιο, όσο και για την "clopy paste" διπλωματική του εργασία, τις κωλοτούμπες του με τα Σκόπια κλπ..

Για να δούμε τώρα θα παίξουν οι δηλώσεις που έκανε για την διεκδίκηση του κατοχικού δανείου ;;

Δείτε το βίντεο