Παρασκευή 8 Μαΐου 2015

Μαθήματα αντιρατσισμού

Η διεθνής μαφία που θησαυρίζει σε βάρος της ανθρωπότητας είναι κατά των διακρίσεων. Επιδιώκει άπαντες να γίνουμε δούλοι

Εγραφε χθες η εφημερίδα μας: «Οι Αλβανοί παίρνουν όσα οι Ελληνες! Στα 440 ευρώ η μηνιαία αμοιβή, που δεν απέχει και πολύ από τον κατώτατο (586 ευρώ) στη χώρα μας». Η πραγματικότητα ξεπερνά ακόμα και την πιο δημιουργική φαντασία. Αν αυτή η αναλογία αλβανικού μισθού προς τον ελληνικό δεν αποτελεί έμπρακτη απόδειξη της ανυπαρξίας ρατσισμού στην ελληνική άρχουσα τάξη, που καθορίζει την πολιτική της χώρας, τότε τι είναι; Αποχυμωτής; Μασαζοκαλσόν; Ή έξυπνη σήτα με μηνιάτικο Τιράνων; Η πατρίς μας δεν έγινε ακριβώς η «Δανία του Νότου», όπως υποσχόταν ο δυσπερίγραπτος Παπανδρέου, αλλά η Αλβανία του Νότου. Επεσε έξω μερικά χιλιομετράκια ο ΓΑΠ, αλλά τη δουλειά την έκανε. Μετασχημάτισε τόσο την Ελλάδα, ώστε την κατέστησε αγνώριστη! Αλλά δεν πρέπει να πάρει μόνος του όλες τις δάφνες για το κατόρθωμα. Δούλεψαν πολλοί επί πολύ καιρό και δούλεψαν ακόμα περισσότερους για να το κατορθώσουν.

Γιατί τέτοια «αριστερή» βιασύνη για το Τζαμί;

Ο «αριστερός» Παναγιώτης Λαφαζάνης, ο «σκληρός» των «κόκκινων γραμμών», ο πολιτικός έμπορας της «ρήξης», κατέθεσε τροπολογία για την ανέγερση τζαμιού στην Αθήνα, στην περιοχή του Βοτανικού.

Εδώ ο κόσμος καίγεται, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ εγκαταλείπει κάθε κόκκινη γραμμή, υποκύπτοντας ανώμαλα και κατά τρόπο γλοιώδη στους ευρώ-δυνάστες του 4ου Ράιχ, και ο Λαφαζάνης, ο «άκαμπτος», …θυμήθηκε την ανέγερση Τζαμιού:
Δόλιος και βλακώδης αντιπερισπασμός μπροστά στις νέες κονιορτοποιήσεις των «κόκκινων γραμμών»…

Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ αρχίζει ραγδαίως να αποκτάει όλα τα χαρακτηριστικά των προηγούμενων δωσίλογων κυβερνήσεων. Αρχίζει να αποτελεί το ομοίωμά τους και τη συνέχειά τους.

Βρε μπας και μας δουλεύουν σε συμπαιγνία κυβέρνηση και δανειστές;

Βρε μπας και μας δουλεύουν σε συμπαιγνία κυβέρνηση και δανειστές, παίζοντας την προπαγάνδα του Γκέμπελς (πόλεμος των νεύρων) μέχρι να σπάσει ψυχολογικά ο λαός και να δεχτούμε τα νέα σκληρά μέτρα και το νέο μνημόνιο ως λύτρωση;

Το ότι εφαρμόζεται σε βάρος του ελληνικού λαού αυτή η μέθοδος της προπαγάνδας από τους επιτιθέμενους δανειστές, αυτό είναι οφθαλμοφανές σε όποιον διαθέτει απλές γνώσεις προπαγάνδας. Το μέγα ερώτημα είναι, το εάν συμμετέχει σ’ αυτό το προπαγανδιστικό τέχνασμα και η ελληνική κυβέρνηση, σε απόλυτη συνεργασία με τους δανειστές;

Ἐγκλήματα καὶ κατάκριση

Δὲν εἶναι ὅλοι παλιάνθρωποι, ἐκεῖνοι ποὺ κάνουν ἐγκλήματα 

Ἀκόμη κι ἂν εἶναι ἀναίσθητος, ἂν θέλετε, ποὺ ἐλάχιστοι εἶναι οἱ πωρωμένοι καὶ οἱ ἀναίσθητοι. Οἱ ἄλλοι βρίσκονται σὲ μιὰ δύσκολη ὥρα, ἀτείχιστοι, καὶ τοὺς ἁρπάζει τὸ κακὸ καὶ τοὺς βάζει καὶ κάνουν τὰ μύρια ὅσα.

Ἔτσι ἔλεγε ὁ Γέροντας Πορφύριος:

“Δὲν εἶναι, βρέ, ὅλοι φονιάδες, οὔτε ὅλοι παλιάνθρωποι ποὺ κάνουν ἐγκλήματα, ἀλλ’ εἶναι ἀτείχιστοι, δὲν ἀγωνίζονται, δὲν ἐξομολογοῦνται, δὲν μεταλαβαίνουν, δὲν προσεύχονται, δὲν προσπαθοῦν. Κι εἶναι καλὲς ψυχές, ἀλλὰ μένουν ἔτσι, ξέφραγα ἀμπέλια, ὅπως λέει ἡ λαϊκὴ ἔκφραση. Καὶ τοὺς πιάνει καὶ τοὺς σκηκώνει τὸ κακό. Καὶ τοὺς βάνει νὰ κάνουνε φόνο καὶ νὰ κάνουν τόσα καὶ μετά, μετὰ ἀπὸ λίγο μετανοιώνουνε, στενοχωριοῦνται, ὑποφέρουνε, νιώθουν σὰν νά ‘ναι στὴν κόλαση”.