Πέμπτη 11 Αυγούστου 2011

Το κακό ως άρνηση της Πρόνοιας του Θεού και της αγαπητικής μέριμνάς Του για τον άνθρωπο

Επειδή, πολλές φορές, ο άνθρωπος «πιστεύει» στον Θεό, θεωρεί τον Δημιουργό του ως υπεύθυνο για τις δυσκολίες που ο ίδιος συναντά στη ζωή του. Η σχέση δηλαδή που αναπτύσσει ο άνθρωπος μαζί Του, δεν είναι κοινωνία ζωηφόρου αγάπης, αλλά δοσοληψία και συναλλαγή. Ο άνθρωπος, «προσκυνά» τον Θεό και θεωρεί ότι ο Θεός υποχρεούται να του εξασφαλίσει, ως βραβείο «της πίστης του», αυτό που ο ίδιος θεωρεί ως «ευτυχία». Νιώθει σαν να κάνει χάρη στον Θεό που δηλώνει πίστη σ’ Αυτόν και ζητά’ γι’ αύτη τη χάρη. «αντιμίσθιο». Στην παλαιοδιαθηκική εποχή συναντούμε αυτόν τον τρόπο σκέψης και αυτού του είδους τα βιώματα, όχι μόνο στο λαό του Ισραήλ, αλλά και σε αυτούς ακόμα τους προφήτες.

Οργιάζουν οι φήμες για το τι συμβαίνει στο Λονδίνο

Την ώρα που οι ταραχές του Λονδίνου εξαπλώνονται και σε άλλες πόλεις της Αγγλίας, κυκλοφορούν έντονες φήμες και καταγγελίες, ότι κάποιοι που συστήνονται ως δημοσιογράφοι, προσφέρουν χρήματα σε νεαρούς για να προκαλέσουν επεισόδια. Αν ισχύει κάτι τέτοιο, τότε μάλλον κάποιοι προβοκάρουν τις εκδηλώσεις βίας.

Σύμφωνα με Tweets που έστειλαν χθες βράδυ κάτοικοι του Leicester, εμφανίσθηκαν κάποιοι οι οποίοι πλήρωναν νεαρά παιδιά με μετρητά, αρκεί αυτά να προκαλέσουν επεισόδια. Αργότερα τη νύχτα, το Leicester σημαδεύτηκε με ιδιαίτερα σκληρή βία, καθώς ομάδες νέων πυρπόλησαν αρκετά κτίρια στο κέντρο της πόλης.

Ο ιδιοκτήτης nightclub James Cockerill ανέφερε στο BBC, ότι κουκουλοφόροι Ασιάτες, μαύροι, και λευκοί νεαροί, με μερικούς απ αυτούς μέχρι και 12 χρονών, διέλυσαν το κέντρο της πόλης χθες τα μεσάνυχτα.

Η άθλια απολογητική των πολύχρωμων παπαγάλων

Σήμερα βλέπουμε καθαρά ότι και η οικονομική επιστήμη έχει εκπέσει στην πληρωμένη ξιφομαχία της πονηρής απολογητικής των μαφιών του χρήματος.
Είναι να γελά κανείς με τα δημοσιογραφικά παπαγαλάκια, ανεγκέφαλα μίσθαρνα όργανα, καταθλιπτικά ακατάρτιστα και αγράμματα, να κάνουν τους «οικονομολόγους». Να κυκλοφορούν, δηλαδή, με προκλητικό κομπασμό, τις ανακοινώσεις των οικονομικών κέντρων εξουσίας και να τις εμφανίζουν σαν «οικονομική επιστήμη»!!!
Το ίδιο και τα καθεστωτικά κόμματα. Καθημερινά κτυπούν τις νεκρώσιμες καμπάνες της οικονομικής επιστήμης, ανάγοντας σε «οικονομική επιστήμη» κάθε μέτρο που αποσκοπεί στη διάσωση των κερδών, των τραπεζών του κεφαλαίου γενικά, κάθε μέτρο λεηλασίας και σφαγής των κοινωνιών και των λαών.

Δημιουργούν κατάλληλο κλίμα για επιβολή κρατικής τρομοκρατίας

Είναι γνωστό πως οι προβοκάτορες δεν κρύβονται πάντα στις σκιές. Για την ακρίβεια, σπάνια κρύβονται για να μην γίνουν αντιληπτοί. Η πιο συνηθισμένη τους τακτική είναι να λειτουργούν θρασύτατα μπροστά μας, προκειμένου να αποφύγουν τις υποψίες. Δεν είναι λίγες οι φορές που εμφανίζονται ως προφήτες προκειμένου να κατορθώσουν να δημιουργήσουν το κατάλληλο κλίμα για να βρεθούν οι «χρήσιμοι ηλίθιοι» που θα ολοκληρώσουν εκείνα που άλλοι στρατηγικά σχεδίασαν και τοποθέτησαν στην σκηνή του «δράματος».

Έτσι, διαβάζουμε σήμερα:

Ακόμα ένα ξεπούλημα των φορολογούμενων στις τράπεζες: Σικέ ο «καυγάς» Mossia – Παπασπύρου.

ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ ΤΗΣ ΕΙΣΠΡΑΞΗΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ (ΦΟΡΩΝ) ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΜΕ «ΜΠΡΟΣΤΑΡΗ» ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΑΔΕΔΥ????

Στημένη ο ξαφνική κόντρα του κυβερνητικού εκπροσώπου Mossia, με τον Πρόεδρο της κυβερνητικής ΑΔΕΔΥ.
Πρέπει να θυμηθούμε την απαίτηση των τραπεζιτών, οι οποίοι δια στόματος Βγενόπουλου, έχουν ζητήσει εδώ και 2 χρόνια, να εισπράττουν τους φόρους για…. λογαριασμό του Ελληνικού δημοσίου. Δηλαδή να μπουν μια και κακή μας και για πάντα, νταβατζήδες στις τσέπες μας. Τα προγράμματα δικτύωσης είναι έτοιμα ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ Η ΜΟΙΡΑΣΙΑ ΤΗΣ «ΥΛΗΣ» ΘΑ ΓΙΝΕΙ, ΟΠΩΣ ΕΠΙΤΥΧΏΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ!!!