Πέμπτη 11 Αυγούστου 2011

Ακόμα ένα ξεπούλημα των φορολογούμενων στις τράπεζες: Σικέ ο «καυγάς» Mossia – Παπασπύρου.

ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ ΤΗΣ ΕΙΣΠΡΑΞΗΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ (ΦΟΡΩΝ) ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΜΕ «ΜΠΡΟΣΤΑΡΗ» ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΑΔΕΔΥ????

Στημένη ο ξαφνική κόντρα του κυβερνητικού εκπροσώπου Mossia, με τον Πρόεδρο της κυβερνητικής ΑΔΕΔΥ.
Πρέπει να θυμηθούμε την απαίτηση των τραπεζιτών, οι οποίοι δια στόματος Βγενόπουλου, έχουν ζητήσει εδώ και 2 χρόνια, να εισπράττουν τους φόρους για…. λογαριασμό του Ελληνικού δημοσίου. Δηλαδή να μπουν μια και κακή μας και για πάντα, νταβατζήδες στις τσέπες μας. Τα προγράμματα δικτύωσης είναι έτοιμα ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ Η ΜΟΙΡΑΣΙΑ ΤΗΣ «ΥΛΗΣ» ΘΑ ΓΙΝΕΙ, ΟΠΩΣ ΕΠΙΤΥΧΏΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ!!!

Μεσολάβησε η αναγκαία μούγκα όλων των ληστών της πολιτικοοικονομικής εταιρείας δολοφόνων για σημαντικό διάστημα, ώστε ν’ αποκοιμηθούν όλα τα θύματα, δηλαδή εμείς και κατασκεύαζαν την αφορμή, ΤΗΝ ΑΔΗΡΙΤΗ ΚΑΙ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ. ΤΗΝ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΓΚΗ!!!! Συγχρόνως γύμναζαν και τα όργανα που θα έκαναν τον πλασιέ ενός φτιαγμένου αγώνα της πλάκας.
Το πειθήνιο όργανο της χούντας του ΠΑΣΟΚ για τη χειραγώγηση των δημοσίων υπαλλήλων, ο διαβόητος ΠΑΠΑΣΠΥΡΟΥ, αυτός που έχει ξεπουλήσει τα πάντα (μαζί με το κάθαρμα της ΓΣΕΕ), ανακάλυψε τη λευκή (ή μαύρη αδιάφορο) απεργία, μόνο για τις εισπράξεις των δημοσίων εσόδων και ο ξεφτίλας, άρχισε ένα θέατρο με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Mossia, κατασκευάζοντας ακόμα ένα ανούσιο κλίμα καταστροφολογίας, ώστε από το πουθενά, να εμφανισθεί η παράδοση των εσόδων του κράτους, στο τραπεζικό κράτος των Εβραίων τραπεζιτών. Αντί ο πολιτικός αλήτης, να τραβήξει μια καθολική πανελλαδική απεργία επ’ αόριστον μέχρι να καταρρεύσει το σάπιο καθεστώς, παίζει συνειδητά το παιχνίδι των Εβραίων τραπεζιτών. Από κοινού με τον Mossia, επίσης του ψευδοΠΑΣΟΚ….

tsoutsouneros.arvanitis.eu

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου