Κυριακή 1 Ιουλίου 2012

«ούτε τον εχθρό σου μην πειράζεις την ώρα που πίνει νερό!»

Ερχόμενος στο σπίτι σε κάποια λακούβα του δρόμου είχε μαζευτεί νερό μάλλον από κάποιον γείτονα που είχε πλύνει πριν το αυτοκίνητό του και 4-5 σπουργιτάκια πίνανε να ξεδιψάσουν...

Ανέκοψα ταχύτητα και φρενάρησα σεργιανώντας τα...

Το μυαλό μου με μιας έφυγε πίσω...

Αύγουστος 2000. Καύσωνας με 40 βαθμούς θερμοκρασία. Ένα εργοτάξιο σε ένα μέρος που θα ζήλευε την δόξα της άγονης αμερικάνικης δύσης. Σε έναν ολόκληρο λόφο μία αγριογκορτσιά όλο κι όλο...

ΗΠΑ: Διαδικασία αλλαγής του κλίματος από τον ΟΗΕ, βασισμένη στην γεωμηχανική

Η Χρήση της γεωμηχανικής υποστηρίζεται από τα μέλη της επιστημονικής κοινότητας που εργάζονται σύμφωνα με τους κινδυνολόγους της κλιματικής αλλαγής. Αυτές οι τροποποιήσεις επεκτείνονται στην τεκτονική πλακών, η την γονιμοποίηση των ωκεανών, η την σπορά των νεφών, την απομάκρυνση του CO2 και το στρατιωτικό εξοπλισμό.
Το έργο Cirrus (PC), γνωστό και ως έργο Stormfury), διεξήχθη από την κυβέρνηση των ΗΠΑ μεταξύ του έτους 1962 και 1983, σε μια προσπάθεια να χειραγωγήσουν τις καιρικές συνθήκες που επηρεάζουν τη συμπεριφορά των τυφώνων.

Η εκλογή του Προεδρείου της Βουλής απέδειξε το πολιτικό θέατρο που παίζεται.

Όσοι ακόμα εκ των συμπολιτών μας δεν έχουν συνειδητοποιήσει ότι το πολιτικό μας σύστημα είναι ένα μεγάλο αυτονομημένο θέατρο και ότι οι «κοκορομαχίες» μεταξύ των επαγγελματιών πολιτικών είναι για τα μάτια των ψηφοφόρων – πελατών, ελπίζουμε ότι η χθεσινή ψηφοφορία για την εκλογή Προεδρείου της Βουλής, να τους έκανε να το αντιληφθούν. Οι άνθρωποι απλά είναι σκληροί επαγγελματίες και για το μόνο για το οποίο νοιάζονται είναι να διατηρηθεί το ίδιο τους το μαγαζί από το οποίο ζουν, δηλαδή το πολιτικό σύστημα που τους δημιούργησε και τους συντηρεί.