Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012

Οι αμαρτίες έχουν τον δικό τους θεό..!

Οι αμαρτίες έχουν τον δικό τους θεό και αυτός είναι ο διάβολος. Αυτός είναι και ο κύριος δημιουργός τους. Και οι άνθρωποι όταν κάνουν τις αμαρτίες γίνονται συνεργοί του διαβόλου και όχι μόνον αυτό, αλλά και δούλοι και υπηρέτες του. Οι αμαρτίες έχουν το βασίλειο τους, τον κόσμο τους και αυτός είναι η κόλαση. Και αυτός ο γήινος κόσμος μας, με την θεληματική, εκούσια διαβίωσή μας στις αμαρτίες, γίνεται και είναι δικός τους κόσμος. Και τόσο είναι δικός τους, όσο εμείς οι άνθρωποι με ευχαρίστηση κάνουμε τις αμαρτίες. Ο διάβολος έρχεται με την αμαρτία στον γήινο κόσμο μας και τον κατακτά ολοκληρωτικά με τις αμαρτίες που κάνουν οι άνθρωποι. Και με τη βοήθεια των αμαρτιών, ο διάβολος κυβερνά τους ανθρώπους και κυριαρχεί σ’ αυτούς με το θάνατο. Και κάνει τους ανθρώπους «αβοήθητους δούλους» και γίνεται θεός αυτού του κόσμου, «θεός του αιώνος τούτου» (Β’ Κορ. 4,4). Γι’ αυτό το λόγο, ο Κύριος Ιησούς Χριστός ονομάζει το διάβολο κύριο αυτού του κόσμου, «άρχοντα του κόσμου τούτου» (Ιωάν. 12,31, 14,30).

Τα φωτοβολταϊκά της Εκκλησίας: Υποκρισία και διχασμός


Είμαι κατά των λεγόμενων «Ανανεώσιμων» πηγών «Ενέργειας» για λόγους που έχω αναφέρει στις προηγούμενες 1.000 περίπου αναρτήσεις, και ενώ δεν είμαι ιδιαίτερα θρήσκος, δεν είμαι κατά της Εκκλησίας. Αυτά σαν εισαγωγή.

Οι έλληνες ως φράγκοι

Μόσχου Εμμανουήλ Λαγκουβάρδου

Στην ιδιαίτερη πατρίδα μου, στη Δεσκάτη Γρεβενών, όπου πέρασα τα παιδικά μου χρόνια, όταν κάποιος γινόταν "εκτός εαυτού" εξαιτίας κάποιου πάθους, κυρίως θυμού, δεν λέγαμε "αυτός έγινε τούρκος". Όταν κάποιος γινόταν "εκτός εαυτού" λέγαμε "αυτός έγινε φράγκος, αυτός φράγκεψε".
Η αλλοίωση της ψυχής του έλληνα ήταν μεγαλύτερη ως φράγκος παρά ως τούρκος.

Πώς είναι οι έλληνες ως φράγκοι; Για τους συμπατριώτες μου στη Δεσκάτη, οι έλληνες ως φράγκοι έχουν πλήρη σύγχυση και δεν ξέρουν τί τους γίνεται. Όσο διαρκεί η επιρροή της φραγκιάς στην ψυχή τους και στον χαρακτήρα τους τα πράγματα πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο και κανείς δεν ξέρει πού θα τους οδηγήσει η κατάσταση αυτή.

Γελοιότητες...

- Δεν είσαι γελοίος τώρα, να επιστρέφεις άρον-άρον στο μαντρί, ενώ πριν μόλις από μια βδομάδα απολάμβανες την αίγλη του επαναστάτη, του αντιμνημονιακού κι έβαζες –δήθεν- πάνω απ’ όλα την ...συνείδησή σου; Δεν είσαι γελοίος, μια βδομάδα πριν να σε διαγράφουν εν ονόματι της κομματικής πειθαρχίας και την Κυριακή να τρέχεις στις κάλπες να ψηφίσεις τον ...Βενιζέλο;;;

- Δήλωσε η κ. Διαμαντοπούλου πως οι εκλογές θα πρέπει να μας απασχολήσουν μόλις τρεις μέρες, γιατί ‘δεν προλαβαίνουμε ν’ αφήσουμε ούτε τα μολύβια κάτω’!!! Υπονοούμενο πρώτο: Τέτοια δουλευταρού!!! Υπονοούμενο δεύτερο: Και μετά τις εκλογές το μολύβι η ίδια θα το κρατά!!! Κατά τα άλλα, ποια συγκυβέρνηση καλέ;…

"Τελική λύση" κατά των λαϊκών αντιδράσεων για την τρόϊκα: Χειροπέδες και στη φυλακή!

Μια «τελική λύση» σε ότι αφορά την λαϊκή αντίδραση στην τρόϊκα και στις κυβερνήσεις- ανδρείκελα που γιγαντώνεται καθημερινα, απεργάζονται οι ξένοι και οι εγχώριοι συνεργάτες τους με την αλλαγή του Ποινικού Κώδικα μετά από 61 χρόνια, οι οποίες αλλαγές θα προβλέπουν κανονικό εγκλεισμό σε σωφρονιστικό ίδρυμα ακόμα και για ποινές ενός μηνός, αφού με το νέο ΠΚ καταργείται τελείως η μετατροπή της ποινής σε χρηματική!

Είναι πραγματικά τρελό, αν σκεφθεί κανείς ότι μόλις πρόσφατα απελευθερώθηκαν εκατοντάδες κρατούμενοι καταδικασμένοι για βαριά ποινικά αδικήματα, επειδή δεν υπήρχε χώρος στις φυλακές, τώρα να ζητούν να φυλακίζονται άνθρωποι για ένα μήνα φυλακή!

Διοικητής CIA: Θα σας κατασκοπεύουμε μέσω του πλυντηρίου ρούχων σας!

Όλο και περισσότερες προσωπικές και οικιακές συσκευές συνδέονται στο internet: από την τηλεόρασή σας ως τα συστήματα πλοήγησης του αυτοκίινήτου σας, και τους διακόπτες των φώτων στο σπίτι σας. Ο Διευθυντής της CIA, Ντέιβιντ Πετρέους ανυπομονεί να έρθει αυτή η εποχή για να μπορεί να σας κατασκοπεύσει μέσω αυτών.

Νωρίτερα αυτό το μήνα, ο Πετρέους ευχήθηκε για την ανάγκη εξάπλωσης του «Ίντερνετ των πραγμάτων» - δηλαδή, διασυνδεδεμένες συσκευές - σε μια σύνοδο κορυφής της In-Q-Tel, της επιχείρησης κεφαλαίου της CIA. «Πολύ-μορφικό» είναι μια συνηθισμένη λέξη, αλλά πιστεύω ότι ταιριάζει σωστά σε αυτές τις τεχνολογίες», δήλωσε ο Πετρέους με ενθουσιασμό, «ιδιαίτερα για τις επιπτώσεις τους για την κρυφή παρακολούθηση».

Και ξαφνικά με το που ήρθε η Διαμαντοπούλου έγινε το θαύμα!

Με το που έφυγε ο Χρυσοχοϊδης απο το Αναπτυξης και ήρθε μεταγραφή η Διαμαντοπούλου όλα άλλαξαν!

Βρέθηκαν λεφτά και για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και υπεγράφησαν συμφωνίες με την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων.

Φυσικά απο την στιγμή που ο μεσιέ Ρεσλερ δεν πήγαινε τον Χρυσοχοϊδη, τότε όλα ήταν χάλια. Τώρα, λεφτά βρέθηκαν και μάλιστα πάνω απο 1,1 δις.. Ε, έρχονται και εκλογές…