Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2015

Το «νέο»: Η αναπαλαίωση του μνημονιακού ΠΑΣΟΚ…

Φώτο: Σίβυλλα
Η πασοκοποίηση του ΣΥΡΙΖΑ έχει ήδη συντελεστεί προ πολλού…

ΤΩΡΑ αυτή η αναπαλαίωση του ΠΑΣΟΚ των ανδρεικέλων (ΓΑΠ και CIA) βαπτίζεται από τους «αριστερούς» κατασκευαστές-καρατομητές της Γλώσσας σε «ΝΕΟ»: Το «ΝΕΟ που παραμερίζει το ΠΑΛΙΟ»!!!

Ενδεικτικά παραδείγματα αυτής της αναπαλαίωσης του ΠΑΣΟΚ και της δολοφονίας των λέξεων:

α) Θεοδώρα Τζάκρη: Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ το 2009 (ΓΑΠ), μάλιστα της είχαν ανατεθεί καθήκοντα υφυπουργού Εσωτερικών, Αποκέντρωσης & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης!!!

ΤΩΡΑ υφυπουργός αρμόδια για θέματα Βιομηχανίας!!!

Ζούμε μεγάλες στιγμές!

Εντάξει, από την ημέρα που η Μέρκελ πήρε αγκαζέ τον Τσίπρα και τον ξενάγησε στο κτίριο της Καγκελαρίας κατάλαβα ότι μπορώ να περιμένω κάθε φορά τα χειρότερα από τον Έλληνα πρωθυπουργό. Παρά ταύτα, καταφέρνει ακόμη να με εκπλήσσει. Είναι ένα χάρισμα κι αυτό.

Έκανε υπουργό Παιδείας τον Νίκο Φίλη! Τον Φίλη ρε μάγκα, που τον βλέπει η φαντασία και παθαίνει κατάθλιψη. Τον Φίλη, που τον συνάντησε μια μέρα η πρωτοτυπία κι έπαθε τρεις κρίσεις πανικού απανωτές. Τον Φίλη που τον χαρακτηρίζει η νοηματική ασυνέχεια. Πάω στοίχημα ότι ο Φίλης δεν ήταν προϊόν καραμπόλας «να τους βολέψουμε όλους». Ο Φίλης ήταν προαποφασισμένη επιλογή του Τσίπρα για το υπουργείο Παιδείας. Γι’ αυτό κι έστειλε τον Ερνέστο σε ιδιωτικό νηπιαγωγείο.