Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2015

Σόρος: «Η Ευρώπη να δέχεται ένα εκατομμύριο αιτούντες άσυλο ετησίως.

Να τους αφήνει να πηγαίνουν όπου θέλουν και να δίνει 15.000 € στον καθέναν μόλις μπει»

Ο εβραϊκής καταγωγής «φιλάνθρωπος» μεγαλο-επενδυτής Σόρος, οπαδός των «ανοικτών κοινωνιών» (ηγείται των ‘Open Society Foundations’), χρηματοδότησε την εξέγερση τόσο στην Ουκρανία, όσο και εκείνη των Αφροαμερικάνων στο Ferguson του Μιζούρι. Ο ίδιος χρηματοδότησε επίσης την «Επανάσταση των Ρόδων» στη Γεωργία πριν από μερικά χρόνια. Ετοιμάζει «υλικό» για νέες εξεγέρσεις στην θνήσκουσα Ευρώπη; - Γράφει στο Project Syndicate:

Πρώτον, η ΕΕ πρέπει να δέχεται τουλάχιστον ένα εκατομμύριο αιτούντες άσυλο ετησίως για το προβλέψιμο μέλλον. Και, για να γίνει αυτό, θα πρέπει να μοιραστεί το βάρος δίκαια - μια αρχή που η ειδική πλειοψηφία διαπίστωσε τελικώς, στη σύνοδο κορυφής της περασμένης Τετάρτης.

Σπηκ Ήνγκλαντ βέρυ γουέλ

«Στρατηγέ τι ζητούσες στη Λάρισα συ ένας Υδραίος;»
Από το «Μπολιβάρ, ένα ελληνικό ποίημα» του Νίκου Εγγονόπουλου.

Η σύνοψις των πεπραγμένων είναι απλή: Σπρέχεν ζι ντόιτς; Ντου γιου σπηκ ένγκλις; Ό,τι και να απαντήσει η εκάστοτε ελληνική (τρομάρα της) ηγεσία δεν έχει σημασία. Μπορεί να πει από «για» μέχρι «γες» και οι ξένοι να χαμογελούν. Δεν παίζει ρόλο η καλλιέπεια στην βαρβαρική. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις και Ελληνίδα φωνή για να υλοποιήσεις βάρβαρα κελεύσματα.

Μαγαζί γωνία

Κυλάει η ζωή. Λειτουργεί άψογα το Σύστημα. Πάντα θα ανακαλύπτει έναν Τσίπρα για να σώζει την πολιτική αγορά των παζαρτζίδικων. Βλέπεις ποια μηδένια εκδηλώνουν το ενδιαφέρον τους για την ηγεσία της ΝΔ, βλέπεις το όλον του Τίποτα, τη Φώφη, να ηγείται του εναπομείναντος ΠΑΣΟΚ κι αντιλαμβάνεσαι εύκολα ότι ακόμη κι αν δεν είχαμε Αλέξη θα κάναμε εισαγωγή έναν.

Ευτυχώς, γι’ αυτούς, υπήρχε. Έτοιμος να υποκύψει στη γοητεία του Κλίντον. Έτοιμος να δεχτεί τα εύσημα από τον Big Boss, «Good job Alexis», τι μεγάλη χαρά! Έτοιμος να δώσει εντολή στο υπουργείο Οικονομικών για έκδοση της ανακοίνωσης: «Είναι σαφές ότι η εξέλιξη αυτή είναι για την κυβέρνηση πολιτική αναγκαιότητα (και όχι επιλογή) που προκύπτει από τη συμφωνία με τους θεσμούς και βασικό στάδιο για να προχωρήσει η αξιολόγηση και τα επόμενα βήματα».