Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

Για το βάπτισμα ενός Εβραίου με άμμο.

Μας διηγήθηκε ο αββάς Παλλάδιος: «Άκουσα κάποιον από τους πατέρες στο όνομα Ανδρέα να διηγείται κάτι τέτοιο: «Όταν ήμουν νέος, υπήρξα πολύ άτακτος. Κι όταν έγινε πόλεμος και αταξία, φύγαμε από την Παλαιστίνη εγώ κι άλλοι εννιά, από τους οποίους ένας μεν ήταν φιλόπονος κι ένας άλλος Εβραίος. Όταν λοιπόν φτάσαμε στην έρημο, αρρώστησε θανάσιμα ο Εβραίος και βρισκόμασταν σε πολύ δύσκολη θέση μην ξέροντας τι να του κάνουμε. Όμως δεν τον εγκαταλείψαμε, αλλά όλοι μας, κατά τη δύναμή του ο καθένας, τον σηκώναμε. Θέλαμε να τον πάμε σε κάποια πύλη ή σε κανένα εμπορικό σταθμό, για να μην πεθάνει στην έρημο. Επειδή όμως ο νέος, από την ασιτία και το σφοδρό πυρετό και τον άμετρο κόπο και τη δίψα που προκαλεί ο καύσωνας, εξασθένησε τελείως και επρόκειτο να αφήσει τη ζωή (πλησίαζε πια προς το τέλος κι ούτε άντεχε πια να τον σηκώσουμε), αποφασίσαμε με πολλά δάκρυα να τον αφήσουμε στην έρημο και να φύγουμε, επειδή προβλέπαμε ότι κι εμείς θα βρούμε το θάνατο από τη δίψα.

Ο φασισμός της πολιτικής ορθότητας

Γράφει ο Γιώργος Σταφυλάς

Πρόσφατα στην Αγγλία δύο γυναίκες υπάλληλοι εταιρείας απολύθηκαν από την δουλειά τους γιατί φόραγαν σταυρό. Οι υπάλληλοι προσέφυγαν στο δικαστήριο ανθρωπίνων δικαιωμάτων και το Αγγλικό κράτος στρέφεται εναντίον της κατηγορίας με το αιτιολογικό ότι δεν αποτελεί καθήκον της χριστιανικής πίστης ο σταυρός στον λαιμό και άρα δεν συνιστά παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Μιά σειρά γεγονότων τα τελευταία χρόνια μας έχουν πείσει ότι ο χριστιανισμός διώκεται από την ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ και τα ανθρώπινα δικαιώματα χρησιμοποιούνται πάντοτε επιλεκτικά και εις βάρος της χριστιανικής πλειοψηφίας των χωρών της Δύσης. Όλη η αριστερή θολοκουλτούρα στρέφεται εναντίον της χριστιανικής πίστης και ποτέ άλλων θρησκειών, χρησιμοποιώντας τα ίδια κλισέ επιχειρήματα της πολιτικής ορθότητας.

Καταψηφίστηκε (η αιολική επιδότηση στις ΗΠΑ)


Θυμάστε που σας έλεγα πριν δύο εβδομάδες ότι είχε ξεκινήσει τηλεφωνική καμπάνια σε Γερουσιαστές των ΗΠΑ να μην συνεχίσει άλλο η φοροεπιδότηση στα εκεί αιολικά; Φαίνεται ότι δεν θα συνεχιστούν οι επιδοτήσεις. Και εκεί υπάρχουν και εργοστάσια με κόσμο που κατασκευάζει σβούρους (και η Βέστας είναι μανούλα στο να βάζει μπροστά τους εργαζόμενους που θα απολύσει, λες και δεν ξέρει ότι παντού αυτή η δουλειά γίνεται. Όταν λέμε φούσκα, εννοούμε φούσκα.

Οι στρατιώτες δεν φταίνε ποτέ…

Ο Βασιλιάς Χον Λου κάλεσε στο παλάτι τον Σουν Τσου για να βοηθήσει στην αναδιοργάνωση του στρατού του μιας και ο Σουν Τσου είχε αποκτήσει ήδη την φήμη του αήττητου Στρατηγού.

Μάλιστα ο Βασιλιάς ρώτησε τον Σου Τσου στην πρώτη τους γνωριμία…

«Μπορώ να υποβάλλω σε μια μικρή δοκιμασία τις θεωρίες σου για τον τρόπο χειρισμού των στρατιωτών;»

«Μπορείς» του απάντησε ο Σουν Τσου…

Ο Βασιλιάς ξαναρώτησε « Μπορεί η δοκιμασία να γίνει με γυναίκες;»

“Βέβαια” απάντησε χωρίς δισταγμό ο Στρατηγός…

Η συναίνεση των Ελλήνων

Του Μόσχου Εμμανουήλ Λαγκουβάρδου

"Σύ Κύριε, φυλάξαις ημάς και διατηρήσαις ημάς"
Ψαλμός 9ος

Αν οι Έλληνες δώσουν τη συναίνεσή τους στους τοκογλύφους, οι τοκογλύφοι δεν θα είναι τοκογλύφοι αλλά σωτήρες και οι Έλληνες θα τους χρωστούν ευγνωμοσύνη που τους σώζουν!

Οι τοκογλύφοι και τα όργανά τους ζητούν από τους Έλληνες να συναινέσουν πως ό,τι παθαίνουν είναι άξια των όσων έπραξαν.

Το σκεπτικό των τοκογλύφων και των οργάνων τους είναι αυτό: Αν οι Έλληνες δώσουν τη συναίνεσή τους αυτό σημαίνει τα εξής: Πρώτον, ότι ο σκοπός μας είναι ιερός. Δεύτερον ότι η Κατοχή της Ελλάδος είναι οι θυσίες που πρέπει να υποστούν οι Έλληνες για να εξιλεωθούν και να σωθούν και τρίτον ότι εμείς είμαστε σωτήρες τους, επιφορτισμένοι να επιβάλουμε τις θυσίες που πρέπει να υποστούν για να σωθούν. Περιμένουμε από τους Έλληνες να μας εκφράσουν την ευγνωμοσύνη τους για όσα παθαίνουν.

Κρυφές αυξήσεις στους δικούς τους

Κρυφό μπόνους σε συνεργάτες και συμβούλους υπουργών έδωσε η κυβέρνηση. Με αφορμή την προσαρμογή των αποδοχών τους βάσει του νέου μισθολογίου, εκδόθηκε υπουργική απόφαση με την οποία στην πράξη παίρνουν αύξηση έως 26%.

«Εχουν ξεσηκωθεί οι υπάλληλοι στα υπουργεία που βλέπουν τις δικές τους αποδοχές να μειώνονται συνεχώς», αναφέρουν στελέχη της δημόσιας διοίκησης, σχολιάζοντας τις αυξήσεις που δόθηκαν σε ημετέρους κυβερνητικών στελεχών και θα επιβαρύνουν κατά 2,1 εκατ. ευρώ τον προϋπολογισμό του 2012.

Από 104 έως ακόμη και 580 ευρώ κυμαίνονται οι αυξήσεις για τους μισθούς των διευθυντών πολιτικών γραφείων, των ειδικών συμβούλων και των ειδικών συνεργατών που απασχολούνται σε γραφεία μελών της κυβέρνησης, υφυπουργών και γενικών γραμματέων.
Σε μια περίοδο όπου οι μισθοί των δημοσίων υπαλλήλων υφίστανται μειώσεις 40% κατά μέσο όρο, με την κοινή απόφαση του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Φίλιππου Σαχινίδη και του υφυπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης Ντίνου Ρόβλια προβλέπονται αυξήσεις από 8,3% έως 25,6%.

Mossad, MI6 & CIA πίσω από το σχέδιο δολοφονίας του Κ.Καραμανλή λένε οι Ρώσοι

Tην ισραηλινή Mossad, την βρετανική ΜΙ6 και την αμερικανική CIA φωτογραφίζει το πόρισμα του εισαγγελέα Πρωτοδικών Νίκου Ορνεράκη, αναφορικά με την διερεύνηση των στοιχείων που έχουν βρεθεί για το σχέδιο δολοφονίας του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή το 2008.

Το σχέδιο θα εκτελείτο από Έλληνες και όπως αποκαλύπτει σήμερα το defencenet.gr, θα ετίθετο σε εφαρμογή λίγες ημέρες μετά από το τυχαίο μπλοκάρισμά τους από την ρωσική επιχειρησιακή ομάδα η οποία είχε αφιχθεί στην Ελλάδα για να εξασφαλίσει το απόρρητο των επικοινωνιών Πούτιν-Καραμανλή-Προχόροφ για την επικείμενη ενεργειακή συμφωνία, αλλά και την προμήθεια των ΤΟΜΑ ΒMP-3HEL.