Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2013

Κρίση στην Ελλάδα; που την είδατε;

Έχουμε εδώ στην Ελλάδα κρίση; Όχι βέβαια. Απόδειξη αυτού είναι την τελευταία τριετία της κρίσης, αυξήθηκαν οι πολυεκατομμυριούχοι Έλληνες, ενώ 505 μόνο Έλληνες έχουν περιουσία 60 δισεκατομμυρίων, την οποία μάλιστα αύξησαν το τελευταίο έτος κατά 20%, από τα 50 δις στα 60 δις!!! Μα, το είπαν οι άνθρωποι από την αρχή «η κρίση γεννά ευκαιρίες». Επομένως που βλέπετε την κρίση;

Ναι, θα υποστηρίξουν κάποιοι, μπορεί να συμβαίνει αυτό με μερικούς Έλληνες, αλλά η συντριπτική πλειοψηφία του λαού εξαθλιώνεται. Ωραία, και τι κάνει λοιπόν η συντριπτική πλειοψηφία γι’ αυτό; Τίποτε απολύτως. Απλά οι μη αντέχοντες άλλο αυτοκτονούν, οι δε άλλοι κάθονται στον καναπέ μπροστά στα κανάλια, βλέποντας τις περιουσίες τους να ρευστοποιούνται υπέρ της ολιγαρχίας.

Που πάνε 550 εκατ Ευρώ της ΕΤΕπ κ. Χ’δακη;

Από τον Πόρτα – πόρτα

EUR 350
million in favour of the Hellenic Republic for the Greek motorway programme
= στους ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΜΕ

EUR 50
million with the Consignment Deposits and Loans Fund for local authorities
= ΣΤΟΝ ΦΟΥΧΤΕΛ…ΞΕΡΕΙ ΑΥΤΟΣ… ΘΑ ΕΚΒΙΑΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΛΕΦΤΑ ΣΕ ΥΠΑΚΟΟΥΣ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ

Έτσι ανακοινώνονται τα μέτρα λιτότητας, γατάκια μου

ΙΣΩΣ Η ΠΙΟ ΓΕΛΟΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ

Χθες το βράδυ, ο Πρωθυπουργός της Αγγλίας Ντέϊβιντ μίλησε σε επίσημο δείπνο του δημάρχου του Λονδίνου.

Στην ομιλία του ο Κάμερον (ακόμα ένας πολιτικός-τραπεζοϋπάλληλος) ανακοίνωσε, ούτε λίγο ούτε πολύ, οτι έρχονται “δύσκολες αποφάσεις” και “επώδυνα μέτρα λιτότητας και για τους Άγγλους πολίτες“.

Και το πήγε και παραπέρα: Ο Κάμερον είπε οτι πλέον “οι δημόσιες δαπάνες θα πρέπει να συνεχίσουν να πιέζονται, ώστε το Βρετανικό δημόσιο να αποκτήσει μια ριζικά νέα κουλτούρα, αυτή της μόνιμης λιτότητας“.

Ποιός έχει προκαλέσει την ασφυξία της ΔΕΗ;

kentrinews.gr
Ή, "σκότωσαν την μάνα τους και ζητάνε να τους λυπηθούμε επειδή έμειναν ορφανοί"

Κατ' αρχάς, στο σπίτι του κρεμασμένου, ένας από τους εκτελεστές δεν πρέπει να μιλάει για σχοινί. Και στην συνέχεια, να δούμε, ξανά, ποιός φταίει για την ασφυξία της ΔΕΗ.

Πρώτα από όλα φταίει αυτός που παριστάνει τον Διοικητή της. Κι αν διαφωνεί με όσα κατά καιρούς του λένε να κάνει, υπάρχει πάντα το χαρακίρι, ή να πάει και αυτός στον ΟΟΣΑ να αγναντεύει τις τρύπες του όζοντος.