Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013

Υποταγή στη Γερμανία ή έξοδος από το ευρώ;

Όλοι βλέπουμε και όποιος δεν το βλέπει θα πρέπει να πάει επειγόντως σε «οφθαλμίατρο», ότι απέναντί μας έχουμε μια επιθετική Γερμανία η οποία δεν δέχεται καμία συζήτηση περί επαναδιαπραγμάτευσης των όρων που η ίδια θέτει. Το δίλημμα με το οποίο επιβάλει τους απεχθείς όρους της είναι: «είτε αποδέχεσαι τους όρους μου είτε φεύγεις από το ευρώ». Ενθυμούμαστε όλοι ότι με το ίδιο δίλημμα απείλησε και τον κ. Παπανδρέου στις Κάνες όταν εκείνος προανήγγειλε δημοψήφισμα και τον ανάγκασε να το πάρει πίσω.

Βρε άϊ σιχτιρ!

Η "ευχή" πάει στον διοιηκητή του ΟΓΑ και σε όλους τους "συναδελφους" του πολιτικούς και τραπεζίτες, οι οποίοι μας λένε ούτε λίγο ούτε πολύ, ότι οι Έλληνες Ορθόδοξοι (στην συντριπτικώτατη πλειοψηφία τους) συνταξιούχοι, θα πρέπει να κάνουν λίγο υπομονή μιας και η καταβολή της σύνταξής τους θα καθυστερήσει εξ αιτίας της αργίας του Πάσχα των καθολικών.

"Είναι μια ειδική αργία, αργία διατραπεζικών συστημάτων που ακουμπάει στο Πάσχα των καθολικών, εξ ου και θα καθυστερήσει τρεις μέρες η καταβολή των συντάξεων ΟΓΑ και ΟΑΕΕ"

"Να μιμείστε τα παιδιά του κόσμου"

Του Μόσχου Εμμανουήλ Λαγκουβάρδου

"Ό,τι είναι αληθινό, ότι είναι ωραίο και ό,τι είναι καλό, είναι αληθινό, είναι ωραίο και είναι καλό, επειδή ο Χριστός ανεστήθη και ζει!"

Να μιμείστε τα παιδιά του κόσμου! Τα παιδιά του κόσμου είναι πιο έξυπνα από τα παιδιά του Θεού: Βάζουν κάτι στην άκρη κι ύστερα ανοίγουν μια κερδοφόρο επιχείρηση. Δεν στηρίζονται μόνο σε δάνεια και δεν κάνουν δουλειές χωρίς να έχουν τίποτα δικό τους.

Ενώ τα παιδιά του Θεού θεωρητικολογούν και δεν έχουν ούτε μια εμπειρία της διδασκαλίας του Χριστού.

Στην πνευματική ζωή να μιμείστε τα παιδιά του κόσμου, λέει η Γραφή.