Κυριακή 27 Ιουλίου 2014

Αν δεν έχεις να δώσεις ψήφους, λεφτά ή προβολή, καλύτερα μην πλησιάζεις πολιτικό.

Πραγματικά είναι συγκινητικό και ταυτόχρονα λυπηρό να βλέπεις ακόμα αφελείς Έλληνες πολίτες, να πιστεύουν ότι μπορεί να τους δώσει σημασία έστω και ένας πολιτικός, απλά και μόνο επειδή έχουν κάποιες καλές ιδέες για τον τόπο.

Πολλοί Έλληνες εξακολουθούν να επιμένουν να συναντούν επαγγελματίες πολιτικούς μόνο και μόνο για να τους πουν τις ιδέες τους για τη δημοκρατία, για την οικονομία κ.λ.π., λες και οι πολιτικοί δεν τις γνωρίζουν ήδη ή ενδιαφέρονται γι’ αυτές. Πολλοί επίσης αποστέλλουν επιστολές στη Βουλή και σε πολιτικά πρόσωπα, εκθέτοντας ανάλογες ιδέες. Και που τα λένε όλα αυτά; Στον επαγγελματία εξουσιαστή, που αν ακολουθήσει τις προτάσεις των πολιτών θα χάσει μέρος των εξουσιών του υπέρ των τελευταίων, αν είναι δυνατόν!!!!

ΣΥΡΙΖΑ: Ποτίζει το λαό με το ναρκωτικό των πρόωρων εκλογών…

Αυτή η κυβερνητική «συμμορία» είναι ΑΔΙΣΤΑΚΤΗ και απορούμε με τις «προφητείες» του ΣΥΡΙΖΑ για εκλογές το Φθινόπωρο…
Ο Λαφαζάνης, μάλιστα, τόνισε πρόσφατα: «Δεν πρόκειται το κυβερνητικό μπλοκ να βρει τους 180 για να εκλέξει Πρόεδρο»!
Αυτοί οι συριζαίοι σκέφτονται μόνο με κοινοβουλευτικές σκιές, με τα κουκιά. Έτσι ποτίζουν τον κόσμο με το εκλογικό δηλητήριο της προσμονής για πρόωρες εκλογές:
Είναι κι αυτό ένα τέχνασμα για να μην κατεβάζουν τον κόσμο στον ΔΡΟΜΟ, η μόνη πολιτική δυναμική που μπορεί να φέρει θανάσιμα κτυπήματα στην κυβέρνηση και την πρόωρη πτώση της…

Μόνο μια ΜΕΤΩΠΙΚΗ σύγκρουση με την κυβέρνηση στο ΔΡΟΜΟ (με το λαό στο δρόμο) μπορεί να επιδράσει καταλυτικά και στο κοινοβουλευτικό σώμα, να αποτρέψει την πλειοψηφία των 180 εδρών και τελικά να γκρεμίσει την κυβέρνηση…