Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2011

Τότε θα είναι πολύ αργά!

Οι αμαρτωλοί άνθρωποι προτιμούν να δεχθούν ένα κακοποιό παρά έναν αγαθοποιό ευεργέτη!

«εγώ ελήλυθα εν τω ονόματι του πατρός μου και ου λαμβάνετε με· εάν άλλος ἐλθη εν τω ονόματι τω ιδίω, εκείνον λήψεσθε (Ιωάν. 5, 43)

Ποιός είναι αυτός ο «άλλος» που θα έλθει αφ’ εαυτού και οι αμαρτωλοί άνθρωποι θα δεχθούν αυτόν μάλλον, παρά τον ίδιο τον Χριστό και Κύριο; Είναι αυτός που δεν μπορεί να σηκώσει τον σταυρό και δεν βαδίζει τη στενή και τεθλιμμένη οδό· αυτός που δεν αγαπά τους ανθρώπους αλλά είναι μισάνθρωπος· αυτός που δεν πασχίζει εναντίον της αμαρτίας αλλά μάλλον πασχίζει υπέρ της αμαρτίας· αυτός που αγαπά την ακαθαρσία και διαχέει την ακαθαρσία· αυτός που είναι στρατιώτης του αιωνίου θανάτου και όχι της αιωνίου ζωής· αυτός που κολακεύει τους άθεους και αγαπάει κάθε πάθος και διαστροφή: αυτός είναι ο Αντίχριστος. Θα έρθει στο δικό του όνομα, κι όχι στο όνομα του Θεού και όλοι εκείνοι που δεν δέχθηκαν τον Χριστό θα δεχτούν αυτόν! Θα τους είναι πιο προσφιλής, διότι αυτός θα φτιάξει, παράλληλα με το δύσκολο μονοπάτι του Χριστού, ένα μονοπάτι λείο σαν πάγο, στο όποιο οι άνθρωποι εύκολα θα γλιστρούν δίχως να σκέπτονται την άβυσσο στην οποία τους οδηγεί.

Προκαλούν οι αναρχοπρεζάκηδες: Κατέβασαν την ελληνική σημαία ύψωσαν τη... δική τους στο κτίριο του ΑΣΟΕΕ στο κέντρο της Αθήνας!


Μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρχει ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ του Υπουργείου Παιδείας και της Αστυνομίας, με τους αναρχοαριστερούς να διατηρούν υπό κατάληψη το συγκεκριμένο κτίριο και να αντικαθιστούν την ελληνική σημαία με το δικό τους κουρελόπανο.

Τα τελευταία ασημένια νομίσματα στην Ελλάδα.

Τα σημερινά νομίσματα που κυκλοφορούν δεν έχουν καμία πραγματική αξία. Απλά έχουν μια ονομαστική αξία για να μας διευκολύνουν στις συναλλαγές μας. Κάποτε όμως, όχι πολύ παλιά, μέχρι και τις αρχές της δεκαετίας του ΄70, υπήρχαν νομίσματα που χρησιμοποιούνταν καθημερινά και είχαν πραγματική αξία γιατί περιείχαν άργυρο.

Τα τελευταία που κυκλοφόρησαν ήταν :

1960 ονομαστική αξία 20 δρχ μικτό βάρος 7,5 γρ περιεκτικότητα 835/οοο καθ.βάρος 6,32γρ(ασήμι)

Η ΝΔ τελικά συναινεί και στο νέο χαράτσι.

Η πρόσφατη σοβιετικού τύπου έκτακτη εισφορά που επιβάλλεται δίκην ποινής στους ιδιοκτήτες ακινήτων και η οποία έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων από τον νομικό κόσμο της χώρας για την αντισυνταγματικότητά της, φέρεται, σύμφωνα με πληροφορίες που διαρρέουν, να έχει ενοχλήσει την Συγγρού.

Όμως η επίσημη αντίδραση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν δείχνει κάτι τέτοιο. Το αντίθετο μάλιστα. Τουλάχιστον.....
δύο ανακοινώσεις που εξέδωσε το κόμμα αυτό, δείχνουν ότι μάλλον συναινεί στην επιβολή έκτακτης εισφοράς στα ακίνητα.

Συγκεκριμένα: Η πρώτη ανακοίνωση που εξέδωσε ο κ. Μιχελάκης την Κυριακή μιλούσε απλά για νέο αναποτελεσματικό εισπρακτικό μέτρο, χωρίς να θίγει την νομιμότητα του μέτρου. Δεν φτάνει μόνο αυτό, αλλά με δεύτερη χθεσινή του ανακοίνωση, το κόμμα της ΝΔ, υπερασπιζόμενο το ΠΑΣΟΚ, επιτέθηκε στην ΓΕΝΟΠ – ΔΕΗ, η οποία φάνηκε να αντιδρά στην είσπραξη της έκτακτης εισφοράς μέσω της ΔΕΗ και κατηγόρησε τους συνδικαλιστές ως τσιφλικάδες που αρνούνται να εφαρμόσουν τον νόμο.

Και όμως είναι αλήθεια. Εδώ χανόμαστε και αυτός αγοράζει κουρτίνες…

Ιταλία, Κύπρος "στο ταμείο" Κίνας-Ρωσίας και η Ελλάδα στον Καιάδα...

Μετά την Κύπρο που με συνοπτικές διαδικασίες προχωρά στη σύναψη δανείου 2,5 δισ. ευρώ από την Ρωσία για να αποφύγει την προσφυγή στον μηχανισμό στήριξης και το ΔΝΤ, ήρθε και η Ιταλία η οποία ζήτησε από την Κίνα να προχωρήσει σε «σημαντικές» αγορές ιταλικού χρέους, γράφει σήμερα στην ιστοσελίδα της η εφημερίδα Financial Times.

Και βλέποντας όλα αυτά και τα όσα συνέβησαν στην Ελλάδα από τον χειμώνα του 2010, δεν μπορούμε να μην συγκρίνουμε τις ενέργειες της ελληνικής κυβέρνησης των πρώην χίπις με τις μεσσιανιστικές-ευαγγελικού τύπου αντιλήψεις, που απέρριψε όλες τις ανάλογες προτάσεις και από την Ρωσία και από την Κίνα, με τις ανάλογες ενέργειες της Ιταλίας και της Κύπρου.

Άγγιγμα της μύτης και ψέμα

Όπως αναφέρουν οι Allan και Barbara Pease στο βιβλίο τους "ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ" (εκδόσεις ΕΣΟΠΤΡΟΝ):
"Όταν λέμε ψέματα απελευθερώνονται στο αίμα χημικές ουσίες που ονομάζονται κετοχολαμίνες και οι οποίες κάνουν τον βλεννογόνο της μύτης να διαστέλλεται. Χρησιμοποίησαν ειδικές κάμερες που δείχνουν την κυκλοφορία του αίματος μέσα στο σώμα για να αποκαλύψουν ότι το σκόπιμο ψέμα αυξάνει επίσης και την πίεση του αίματος. Αυτή η τεχνολογία αποδεικνύει πως η ανθρώπινη μύτη πραγματικά μεγαλώνει από το αίμα σι η διάρκεια ενός ψέματος, και αυτό είναι γνωστό ως «Σύνδρομο του Πινόκιο». Η αύξηση της πίεσης του αίματος ερεθίζει τη μύτη και προκαλεί φαγούρα στις νευρικές απολήξεις της, οδηγώντας έτσι στο στιγμιαίο τρίψιμο με το χέρι για την ανακούφιση της".

Πολιτική ανυπακοή

Του Μόσχου Εμμανουήλ Λαγκουβάρδου

"Άρχοντες κατεδίωξάν με δωρεάν"

Μερικοί τα βάζουν με όλους. Όλοι δεν μπορούν να τα βάλουν με μερικούς. Τρείς ληστές ακινητοποιούν εκατό επιβάτες στο τραίνο. Εκατό επιβάτες του τραίνου δεν μπορούν να ακινητοποιήσουν τρεις ληστές. Γιατί; Γιατί οι ληστές είναι οπλισμένοι; Όχι. Θα μπορούσε να είναι οπλισμένοι κι οι επιβάτες. Η δύναμη των ληστών είναι η ενότητα στη δράση η οποία λείπει από τους επιβάτες, παρόλο που όλοι τους θέλουν να γλιτώσουν απ΄ τους ληστές. Κανένας όμως δεν πιστεύει στον άλλον. Ενώ οι ληστές πιστεύουν ο ένας στον άλλον, οι επιβάτες είναι ο καθένας μόνος του. Ακόμα κι αν είναι οπλισμένος δεν μπορεί να τα βγάλει πέρα μόνος του με τους τρεις. Δεν ξέρει αν οι άλλοι θα τον ακολουθήσουν ή αν τον ακολουθήσουν δεν θα είναι πλέον αργά γι΄ αυτόν.