Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2014

Μακάριο είναι το να έχεις μέσα σου τον Θεό


Μακάριο δεν είναι τόσο να γνωρίζεις κάτι περί Θεού, αλλά το να έχεις μέσα σου τον Θεό.

Ποιος είπε ότι η ανάπτυξη της τεχνολογίας θα μείωνε την εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο;

Υποτίθεται ότι η ανάπτυξη της τεχνολογίας θα μείωνε τις ώρες εργασίας και θα οδηγούσε το ανθρώπινο είδος σε απαλλαγή από την εκμετάλλευση, σε επίλυση των βιοποριστικών του προβλημάτων και σε περισσότερο ελεύθερο χρόνο για πιο πνευματικές και ανώτερες αναζητήσεις. Και σήμερα τι βλέπουμε;

Η ανάπτυξη της τεχνολογίας δημιουργεί μια καινούργια παγκόσμια ελίτ, ενώ σπρώχνει δισεκατομμύρια ανθρώπους στην ανεργία και σε μεγαλύτερη οικονομική εξαθλίωση. Και εκεί που θα περίμενε κάποιος μείωση των ωρών εργασίας και ταυτόχρονα μεγαλύτερη οικονομική άνεση των λαϊκών στρωμάτων, διαχέοντας τον παραγόμενο πλούτο προς τα κάτω, αντίθετα βλέπουμε τους ανθρώπους να παρακαλούν για δουλειά, ακόμα και με απάνθρωπες συνθήκες και με ψιχία αντί κανονικής αμοιβής.

Τράβα μου μία. Φωτογραφία...

Πανηγυράκι για τα πανηγύρια!
Τραβούσε ο υπουργός Μπάρμπι (της γνωστής οικογενείας των Μπάρμπηδων!) τον "πρωθυπουργό", λέει, φωτογραφίες με το κινητό του!
Καλά που δεν του πέταγε και λουλούδια, από συνήθεια από τ' άλλα πολιτιστικά κέντρα που συχνάζει!

Η Αυτού Χυδαιότης χαμογελούσε ευτυχισμένος που ακόμα είναι έξω. Είπε μάλιστα να το γιορτάσει κάνοντας ένα δωράκι στον εαυτό του, και αυτοανακηρύχθηκε "αναπληρωτής πρωθυπουργός"!!! Για πολλά γλέντια λέμε!