Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

“Θεέ μου, πάρε με!” (παιδαγωγική μεταθανάτια εμπειρία)

Πόσοι άνθρωποι σε δύσκολες στιγμές δεν το λένε! Οι περισσότεροι όμως δε γνωρίζουν ότι είναι αμαρτία κι ότι αποτελεί έλλειψη υπομονής κι ελπίδας στη βοήθεια του Θεού. Το ακόλουθο όμως περιστατικό, το βεβαιώνει ξεκάθαρα. Το διηγήθηκε με πολλή ταπείνωση και συναίσθηση ένας σεβαστός ιερέας, ο οποίος έχει πνευματικά παιδιά και στην επαρχία και στην Αθήνα. Είπε: «Εγώ, αφ’ ότου έγινα ιερέας, με κυνήγησε η συκοφαντία (το σύγχρονο μαρτύριο). Πότε με τον έναν τρόπο, πότε με τον άλλον, με πίκραιναν και με καταρράκωναν πολλοί, με ψευδείς κατηγορίες. Αυτό γινόταν επανειλημμένα. Τόσο πόνεσα και τόσο κουράστηκα, που λύγισα κι αρκετές φορές είπα: “Θεέ μου, πάρε με!”. Και τελικά, με πήρε!...”.

“Όσοι τον άκουγαν έμειναν κατάπληκτοι να τον κοιτούν, σκεπτόμενοι πόση ενοχή έχουν όσοι κατηγορούν, ιδίως τους ιερωμένους… Πόση αμαρτία συσσωρεύουν στην ψυχή τους, ιδίως όταν σπρώχνουν σε απελπισία τις ψυχές που κατηγορούν! Λες και τους εξουσιοδότησε ο Θεός να κρίνουν τον κόσμο…

Η «ανησυχία» της Παγκόσμιας Τράπεζας για τους λαούς και το «αβγό του Κολόμβου»

Πληροφορηθήκαμε από δύο ξένες πηγές, τις ιστοσελίδες Sofia Globe και Balkans.com ότι...

Η τράπεζα της παγκοσμιοποίησης προειδοποιεί τις χώρες – θύματα για… το οξύ δημογραφικό τους πρόβλημα

Ως «βόμβα έτοιμη να εκραγεί» περιγράφει το δημογραφικό πρόβλημα της Βουλγαρίας η Παγκόσμια Τράπεζα


Η Παγκόσμια Τράπεζα προειδοποίησε αυστηρά την κυβέρνηση της Βουλγαρίας, υπογραμμίζοντας ότι το δημογραφικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η χώρα πρόκειται να έχει άμεσες και σοβαρές συνέπειες στην οικονομία της.

«Καλά έκαναν οι Εβραίοι και εξολόθρευσαν τον Κοσμά τον Αιτωλό!» λέει ραβίνος

Πρόκειται για τον φανατικό σιωνιστή ραβίνο Μορντεχάϊ Φριζή, πρώην ραββίνο της Θεσσαλονίκης και εγγονό του συνταγματάρχη Μαρδοχαίου Φριζή, που σκοτώθηκε πολεμώντας ηρωικά στον ελληνοϊταλικό πόλεμο.

Οι Εβραίοι της Ηπείρου συκοφάντησαν τον Κοσμά τον Αιτωλό (1714 - 1779) ως φιλοπόλεμο και τον κατηγόρησαν στην Τουρκική διοίκηση ως οργανωτή επαναστάσεως. Προσκλήθηκε τότε στο Βεράτιο της Αλβανίας για να απολογηθεί και καταγοήτευσε τόσο τον διοικητή ώστε αντί να καταδικαστεί του δόθηκε μικρός θρόνος όπου και ανέβηκε κηρύττοντας τον Λόγο του Θεού. Τότε οι Εβραίοι επινόησαν άλλο μέσο για να καταδικαστεί. Προσέλαβαν μουσουλμάνο εισπράκτορα ο οποίος ανέφερε στον διοικητή ότι λιγόστευαν οι φόροι διότι ο κόσμος παρακολουθεί την διδασκαλία του Αιτωλού αντί να ασχολείται με την γεωργία. Ο διοικητής διέταξε να τον σταματήσουν αλλά ο εισπράκτορας παρερμήνευσε την διαταγή και ενέργησε κρυφά ώστε να θανατωθεί.

Όταν τα ΜΜΕ δεν ...γνώριζαν!!!

Γράφαμε στις 7 Απριλίου (τότε που τα ΜΜΕ όχι μόνο κλείνανε τα μάτια, αλλά πρόβαλλαν ακόμα «αφιονισμένα» τη Χρυσή Αυγή), στο άρθρο: «Χρυσή Αυγή: Ο τελετουργικός προβοκάτορας του καθεστώτος»
«Αυτό το έργο του ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑ του φασισμού του 4ου Ράιχ, επιτελεί αυτό το παρακρατικό γρανάζι της Χρυσής Αυγής…
Και το έργο αυτό έχει ακόμα πολλά επεισόδια, ακόμα και αιματηρά…

Επεισόδια ενταγμένα, προσαρμοσμένα, επιδοτούμενα και καθοδηγούμενα από τους «νταβάδες» για την προώθηση των μακάβριων πολιτικών παιχνιδιών τους και των σχεδιασμών τους εναντίον της ελληνικής κοινωνίας και του λαού της…».