Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

ΟΥΚΡΑΝΙΑ: Ο άστεγος ήταν Αμερικάνος υπάλληλος της CIA

Σύμφωνα με αναφορά του hungarianambiance.com, στο Χάρκοβο της Ανατολικής Ουκρανίας ντόπιοι ανέφεραν ότι είδαν έναν άστεγο άνδρα να έχει κατασκηνώσει κοντά στα κτίρια του πανεπιστημίου της πολεμικής αεροπορίας, σε μόνιμη βάση.

Σύμφωνα με πολλούς κατοίκους της περιοχής, ο άστεγος κατά καιρούς έκανε ασυνήθιστα πράγματα. Για παράδειγμα, συχνά δούλευε με το φορητό υπολογιστή του και χρησιμοποιούσε άλλα εξελιγμένα τεχνικά μέσα, ενώ την ίδια ώρα ζητιάνευε.

Θράκη και ξερό ψωμί!...

Ο νέος αποπροσανατολισμός, ο νέος αντιπερισπασμός της κοινής γνώμης, βρέθηκε!
Είναι η Θρακιάδα!..

Όχι ότι δεν είναι σοβαρό θέμα. Είναι σοβαρότατο. Όμως και τα υπόλοιπα θέματα που ταλανίζουν την κοινωνία είναι εξ΄ ίσου σοβαρά!

Όπως φερ' ειπείν ο εμπαιγμός των πολιτών που επιχειρήθηκε με το "κοινωνικό μέρισμα"!
Όπως ας πούμε η διεθνής ξεφτίλα που έχει προκληθεί με την επιμονή του "πρωθυπουργού" στην ύπαρξη τάχα πρωτογενούς πλεονάσματος, όταν οι περισσότεροι διεθνείς οικονομολόγοι τον χλευάζουν,
...και επισημαίνουν ότι όχι μόνον δεν υπάρχει πλεόνασμα, αλλά αντίθετα υπάρχει πρωτογενές και δευτερογενές και τριτογενές έλλειμμα, απότοκο της μνημονιακής οικονομικής πολιτικής, και της απροθυμίας της κυβέρνησης να υπερασπιστεί μία κάποια Εθνική οικονομική πολιτική, που θα οδηγούσε όχι στην συρρίκνωση του ΑΕΠ, αλλά στην αύξησή του και σε πραγματική έξοδο από την κρίση!

Πως ακριβώς προέκυψε το πρωτογενές πλεόνασμα προπαγάνδας;

Σύμφωνα με το επίσημο ευρωπαϊκό σύστημα ESA (Ευρωπαϊκό Λογιστικό Σύστημα), που χρησιμοποιεί η EUROSTAT, πρωτογενές έλλειμμα ή πλεόνασμα δεν αναγνωρίζεται επίσημα. Αναγνωρίζεται μόνο δημοσιονομικό έλλειμμα ή πλεόνασμα. Δημοσιονομικό έλλειμμα ή πλεόνασμα είναι το άθροισμα που προκύπτει από το αποτέλεσμα της διαφοράς δημόσια έσοδα μείον δημόσια έξοδα (αυτό που λέμε πρωτογενές έλλειμμα ή πλεόνασμα), συν τους τόκους που πρέπει να πληρώσει το δημόσιο, μέσα σε ένα έτος.

Η ίδια η EUROSTAT ανακοίνωσε πως το δημοσιονομικό έλλειμμα της Ελλάδας για το 2013 ήταν 23,109 δισ. ευρώ. Δηλαδή 12,7% του ΑΕΠ, το οποίο ΑΕΠ ανήλθε σε 182,054 δισεκατομμύρια ευρώ. Αυτό λοιπόν, το 12,7%, είναι το πραγματικό δημοσιονομικό έλλειμμα και μόνο αυτό είναι υποχρεωμένη να ανακοινώνει η EUROSTAT, βάσει του συστήματος ESA που επίσημα ακολουθεί.

Δύο διαφορετικοί κόσμοι

Του Μόσχου Εμμανουήλ Λαγκουβάρδου

«Αγωνίζου τον καλόν αγώνα της πίστεως
Και επιλαβού της αιωνίου ζωής εις ην και εκλήθης.»

(Τιμ. 1, ΣΤ΄11-16)

Δύο κόσμοι, που εξωτερικά φαίνονται ίδιοι, ο δυτικός και ο ορθόδοξος κόσμος, είναι στην πραγματικότητα τόσο διαφορετικοί, ώστε μέγα χάσμα χωρίζει τον έναν από τον άλλον. Το χάσμα του διαφορετικού νοήματος της ζωής. Ο δυτικός κόσμος τείνει να γίνει το παγκόσμιο μοντέλο, ως προς τα εξωτερικά φαινόμενα. Ως τρόπος ζωής όμως είναι εντελώς διαφορετικός από τον ορθόδοξο. Άλλος είναι ο προορισμός του ανθρώπου, για τον δυτικό κόσμο και εντελώς διαφορετικός είναι για τον ορθόδοξο.

Ο δυτικός άνθρωπος δεν μπορεί να καταλάβει πώς άλλοι άνθρωποι χαίρονται μέσα στις στερήσεις, ενώ αυτός δυστυχεί στον υπερκαταναλωτισμό του. Χρειάζεται ψυχαναλυτές και οδηγούς να του δείχνουν πώς να ζει και να αναπνέει, πώς να τρώει και πώς να πίνει, πώς να περπατάει και πώς να κάθεται, πώς να κοιμάται και πώς να ξυπνάει.

Όταν πληγώνεται ο εγωισμός σου


Όταν πληγώνεται ο εγωισμός σου, μην τον περιθάλπης∙ άφησέ τον να πεθάνη. Αν πεθάνη ο εγωισμός σου, θα αναστηθή η ψυχή σου.

Γέρων Παΐσιος

Βενιζέλος: Ο ψυχωτικός της παραχάραξης και της ψευτιάς…

Όλοι γνωρίζαμε από παλιά ότι με κυβερνητικό …μπροστάρη το Βενιζέλο η «πολιτική» περνάει σε …ανώτερα επίπεδα, σε αυτά του φρενοβλαβούς μητσοτακισμού: Αχαλίνωτες ταχυδακτυλουργικές σοφιστείες, αυθάδεια της ψευτιάς, μπουρδολογίες περιτυλιγμένες με τις δικηγορίστικες φλυαρίες…
Ο Βενιζέλος, το μητσοτακισμό τον ανύψωσε σε ψύχωση.
Σ’ αυτόν η δημοκοπία, η ψευτιά, η απάτη, ο δωσιλογισμός και η περιφρόνηση της νοημοσύνης μας, ο εμπαιγμός μας, έχουν πάρει αποκρουστικές διαστάσεις.

Κομπάζει λες και απευθύνεται σε πνευματικά υποζύγια που τρέφονται από τα απορρίμματά του. Αυτή η ψυχωτική του κοροϊδία και ψευτιά τον κατατάσσουν στους πλέον μοχθηρούς και ξετσίπωτους υπηρέτες του 4ου Ράιχ: το πιο ταιριαστό αποτύπωμα του σύγχρονου φασισμού…

κ. Καψή, του Σαμαρά που σε έκανε υπουργό του το είπες;

Εκνευρίστηκε ο Π. Καψής με τον Καμμένο που τον χαρακτήρισε "εκπρόσωπο του Ψυχάρη" και θυμήθηκε την συμμετοχή του Καμμένου στην κυβέρνηση Καραμανλή που " δήγησε τη χώρα στη χρεοκοπία".

Όταν διορίστηκες υπουργός από τον Σαμαρά, που και αυτός ήταν υπουργός του Καραμανλή, του το είχες πει αυτό;;;