Κυριακή 10 Απριλίου 2011

Κύριε, αμαρτάνων ου παύομαι...


Από τα κατανυκτικά Απόστιχα τών Αίνων του πλ. α' ήχου.

Ο Λαλιώτης έρχεται!!!

Ο Κώστας Λαλιώτης είναι από τους πιο δεξιοτέχνες «τακτικιστές» (μανουβρατζίδες) πολιτικούς του καθεστώτος. Συχνά εξαφανίζεται παντελώς από το πολιτικό τοπίο, αλλά δεν παύει ποτέ να δρα υπογείως. Επίσης όταν επανεμφανίζεται δεν το κάνει ευθέως, αλλά προετοιμάζει το έδαφος παρασκηνιακά και παραπολιτικά…
Όλα δείχνουν ότι Ο Λαλιώτης «σχεδιάζει» τη θεαματική επανεμφάνισή του.
Οι παρατρεχάμενοί του δημοσιογράφοι, εδώ και καιρό, μιλάνε για την επανεμφάνιση Λαλιώτη.
Ωστόσο το πιο καθαρό σημάδι είναι η παρασκηνιακή παρέμβαση Λαλιώτη, η σχετική με τη φήμη να δοθεί παράταση στη γερμανική εταιρεία που εκμεταλλεύεται το αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος», για άλλα 20 χρόνια, έναντι, μόνο, 250 εκ. ευρώ!!!

Ο Λαλιώτης παρασκηνιακά κατήγγειλε αυτή τη «φήμη» αποκαλύπτοντας ότι κάτι τέτοιο αποτελεί νέα μεγάλη ληστεία, χαρίζοντας στους Γερμανούς 1 δις. ευρώ!!!

Τα Πράσινα Ευρωλιγούρια

Εάν δεν ήταν μακροσκελής, ο τίτλος της ανάρτησης αυτής θα έπρεπε να είναι:

«οι αγριαγκινάρες του ΕΛΙΑΜΕΠ,
οι εκτός σχεδίου βίλες της Ελληνικής Εταιρίας,
η Οικογενειακή Υπόθεση,
και η Iberdola»
Να τα πάλι τα παιδιά… Οι «επιστήμονες» που κάνουν ημερίδα και διαβούλευση για να πλασάρουν Γερμανικά, Δανέζικα και Ισπανικά προϊόντα με Βέλγικο περιτύλιγμα. Αλλά αφού ζητάει η καλή κυρία της «Ελληνικής» Εταιρίας «Περιβάλλοντος» και «Πολιτισμού» να διαδώσω την Πράσινη Ελλάδα τους θα κάνω ότι μπορώ. Brought to you by ΕΛΙΑΜΕΠ, «Ελληνική» Εταιρία, και κάτι που λέγεται ΕΚΕΠΕΚ.

"Το επιεικές υμών γνωσθήτω πάσιν ανθρώποις".

Του Μόσχου Εμμανουήλ Λαγκουβάρδου

1. Ο στόχος μου είναι να σας μεταδώσω μια σκέψη, η οποία μου φαίνεται ορθή.
Η βάση της σκέψης μου είναι τα λόγια του Αποστόλου Παύλου, "το επιεικές υμών γνωσθήτω πάσιν ανθρώποις".

2.Βλάπτουμε όλοι εξίσου την Ελλάδα, όταν παρουσιάζουμε μόνο τα αρνητικά. Έτσι παίζουμε το παιχνίδι του Εχθρού.

3.Ο Εχθρός θέλει να εξοικειώνεται ο κόσμος με το κακό.

4.Σε έναν απελπισμένο, όπως είναι ο άνθρωπος της εποχής μας, πρέπει να τον βοηθάς να ελπίζει ακόμα και στο ανέλπιστο, για να μην εξοικειώνεται με το Τρομερό.

Μέχρι το 1955 έψαχνε το FBI τον Αδόλφο Χίτλερ!

Μετά το Ρόσγουελ, με την ευκαιρία του αποχαρακτηρισμού των απόρρητων εκθέσεων της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Ερευνών (FBI) δημοσιεύθηκαν σήμερα στην επίσημη ιστοσελίδα του έγγραφα από τα οποία προκύπτει πως οι αμερικανικές αρχές δεν είχαν πειστεί πως ο Αδόλφος Χίτλερ αυτοκτόνησε στο καταφύγιό του στο Βερολίνο και συνέχιζαν να τον αναζητούν σε ολόκληρο τον πλανήτη.

Σύμφωνα με τις εκθέσεις που είδαν το φως της δημοσιότητας οι αμερικανοί πράκτορες έστελναν εκθέσεις σύμφωνα με τις οποίες, ο Φίρερ είχε καταφύγει με υποβρύχιο στην Αργεντινή, ενώ άλλοι πράκτορες ανέφεραν πως ο Χίτλερ, όχι μόνο ζούσε στο Θιβέτ ή στην Δανία, αλλά υποστήριζαν πως τον είχαν δει με τα ίδια τους τα μάτια!

Πόθεν Έσχες πολιτικών το 1999

Ρε τον Άκη τον κακομοίρη, για λύπηση είναι!! Μισό κτήμα και μισό σπίτι στην Κόρινθο δήλωνε στ' όνομά του!!!
Δείτε και τους υπόλοιπους...

Εγκράτεια τροφών

 
Εγκράτεια ονομάζουμε όχι την παντελή αποχή από τις τροφές, διότι αυτό είναι βίαιος θάνατος, αλλά την αποχή από τις απολαύσεις, με σκοπό να συντρίψουμε το φρόνημα της σαρκός και να επιτύχουμε τον σκοπό της ευσεβείας.

Μέγας Βασίλειος