Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2012

Η Αριστερά στηρίζει τα μνημόνια.

Η ΝΔ έμεινε με 125 βουλευτές και το ΠΑΣΟΚ με 26. Το σύνολο και των δύο κομμάτων ανέρχεται σε 151 βουλευτές. Επομένως, αν η ΔΗΜΑΡ με τους 13 βουλευτές της άρει την εμπιστοσύνη της τότε η κυβέρνηση είναι αδύνατο να σταθεί με 151 βουλευτές πέρα από λίγες μέρες. Τι βλέπουμε λοιπόν; Βλέπουμε πως στην ουσία η Αριστερά στη χώρα μας στηρίζει πλήρως τα μνημόνια και την εξαθλίωση του ελληνικού λαού!!!

Μην νομίζει κανείς ότι η υπόλοιπη Αριστερά (ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ) είναι διαφορετική, απλά το παίζει εκ του ασφαλούς εκτός κυβέρνησης για να εισπράττει τη φθορά. Σε ότι αφορά την ΔΗΜΑΡ, δεν αποκλείεται σύντομα να την δούμε και στην κυβέρνηση.

Αντώνη, την ιστορία με τον βοσκό της ξέρεις;

Γράφει ο Δευκαλίων

Ο Πρωθυπουργός κ. Α. Σαμαράς μετά την σύνοδο κορυφής της ΕΕ στις 19 Οκτωβρίου 2012, δήλωσε: «Μέχρι τις 16 Νοεμβρίου αντέχουν τα αποθεματικά της χώρας. Το αίμα της οικονομίας που είναι η ρευστότητα έχει φτάσει στο μηδέν»

Ακολούθησαν και άλλες παρόμοιες δηλώσεις κυβερνητικών αξιωματούχων στο ίδιο πνεύμα και μοτίβο. Όλοι τόνιζαν το εξής: Αν δεν πάρουμε την δόση των 31,5 δις ευρώ, δεν αντέχουμε μετά τις 16 Νοεμβρίου. Για να πάρουμε όμως την δόση και να μην χρεοκοπήσουμε μετά τις 16 Νοεμβρίου πρέπει οπωσδήποτε να ψηφισθούν τα μέτρα!

Εγκεφαλικός θάνατος - Δωρεά οργάνων

Η "τρομοκρατία" της "θεολογίας" των ...ανανεωτών της Εκκλησίας και της "αγαπολογίας" των πολιτικών δημίων του λαού

Ο λαός ψηφίζει, το παρασκήνιο κυβερνά

«Ο Λόγος είναι πάντα το επίκεντρο της προσοχής και ο έσχατος σκοπός (το τέλος) της ικανότητας των ανθρώπων να κατανοούν. Για να μην παραπλανόμαστε πως η επιφάνεια των πραγμάτων, δηλαδή αυτά που αντιλαμβανόμαστε μέσω των αισθήσεών μας, θα μας αποκαλύψουν τον Λόγο, έχουμε δύο αποσπάσματα τα οποία καθοδηγούν την κατανόησή μας. Το Απόσπασμα 14 λέει 'ο αφανής δεσμός είναι ισχυρότερος από τον φανερό' και το Απόσπασμα 15 στο ίδιο πνεύμα λέει 'η αληθινή δομή των πραγμάτων συνήθως κρύβεται' (φύσις κρύπτεσθαι φιλεί)».
Richard Geldard, «Ηράκλειτος, ο ‘Σκοτεινός’ Φιλόσοφος», εκδόσεις Αρχέτυπο, σελ. 56