Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2011

Όλα έγιναν για μια τέτοια λήψη με τον Εφραίμ...


ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ, ΤΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΘΕΙ ΣΤΙΣ ΚΑΡΥΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΥΡΑΝΟΥΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΝΑ ΠΛΑΝΟ ΤΟΥ ΕΦΡΑΙΜ ΜΕ ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ......

Οι καταρρέοντες "νταβατζήδες" αποκαλύφθηκαν

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ Η ΠΕΡΙΒΟΗΤΗ ΠΡΑΓΜΑΤΟΓΝΩΜΟΣΥΝΗ ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ!

Από τους Εξοργισμένους με άποψη…

Την ώρα που καταρρέουν και τα κανάλια και οι εφημερίδες τους, οι «νταβατζήδες» καλλιεργούν την ψευδαίσθηση ότι πίσω από το βούλευμα προφυλάκισης του Εφραίμ μπορούν να στήσουν ξανά το χορό της εκ νέου αποδόμησης του Κώστα Καραμανλή!! Και μπορούν επίσης να κρύψουν τον πολιτικό διασυρμό της «εκλεκτής» τους Κυβέρνησης Λ. Παπαδήμου, που βυθίζεται αύτανδρη στην πολιτική ανυποληψία, θυμίζοντας λιγότερο κυβέρνηση και περισσότερο εκδοχή του Τσίρκου «Μεντράνο»!! Κούνια που τους κούναγε… Τους έχει πάρει χαμπάρι και ο τελευταίος πολίτης ότι δίνουν τα ρέστα τους. Ας είναι βέβαιοι ότι θα μείνουν και πάλι, αλλά τώρα οριστικά, ταπί!!!

Ας πιάσουμε όμως την «κλωστή» απ’την αρχή:

Ομολογία Μ. Γιλμάζ: "Κάψαμε τα δάση της Ελλάδας για... αντίποινα"!

Σε μία τρομακτική αποκάλυψη που επιβεβαιώνει την εγκληματική δράση της τουρκικής μυστικής υπηρεσίας ΜΙΤ στην Ελλάδα, προχώρησε ο πρώην πρωθυπουργός της Τουρκίας Μεσούτ Γιλμάζ: Παραδέχθηκε ότι, τουλάχιστον την εποχή της πρωθυπουργίας της Τανσού Τσιλέρ το 1995-1997, Τούρκοι πράκτορες έκαιγαν τα ελληνικά δάση!

Ήταν η εποχή με τις μεγάλες πυρκαγιές στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και της Μακεδονίας, όπου είχαν υπάρξει μεν πληροφορίες στις ελληνικές μυστικές υπηρεσίες για εμπρησμούς από την Τούρκους πράκτορες, αλλά οι κυβερνήσεις Παπανδρέου και Σημίτη δεν είχαν καταφέρει να συγκεντρώσουν περισσότερο συγκεκριμένες πληροφορίες.

Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της εφημερίδας «Μπιργκιούν» ο Μεσούτ Γιλμάζ μιλώντας για τα μυστικά κονδύλια της εποχής αναφέρει τα εξής ανατριχιαστικά: