Σάββατο 30 Απριλίου 2011

Φωτοεπικαιρότητα...


"Τὸ ἐπ᾿ ἐμοί, ἐνόσω ζῶ καὶ ἀναπνέω καὶ σωφρονῶ, δὲν θὰ παύσω πάντοτε, ἰδίως δὲ κατὰ τὰς πανεκλάμπρους ταύτας ἡμέρας, νὰ ὑμνῶ μετὰ λατρείας τὸν Χριστόν μου, νὰ περιγράφω μετ᾿ ἔρωτος τὴν φύσιν, καὶ νὰ ζωγραφῶ μετὰ στοργῆς τὰ γνήσια Ἑλληνικὰ ἔθη."

«Η ΔΕΗ έδινε χορηγίες στο σύλλογο του Ρακιντζή»

Χoντραίνει το παιχνιδι! Η ΓΕΝΟΠ ΤΡΑΒΑΕΙ ΣΤΑ ΑΚΡΑ ΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ και αμφισβητει το πορισμα

Ότι ψεύδεται, ότι χρησιμοποιεί τη θέση του για να παίρνει χορηγίες, καθώς και ότι στέλνει αλληλογραφία κατά κόρον για χορηγίες στο σύλλογό του, καταγγέλλει το προεδρείο της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ τον Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης, Λέανδρο Ρακιντζή.

Μετά το πόρισμα «φωτιά» του Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης, Λέανδρου Ρακιντζή, που αφορά παράνομες ενισχύσεις που κατέβαλε η ΔΕΗ προς την ΓΕΝΟΠ, ξέσπασε «πόλεμος» με μπαράζ καταγγελιών από την ΓΕΝΟΠ προς τον κ. Ρακιντζή.

Ένα τριαντάφυλλο ανθίζει

Μπορούν οι κλειστές θύρες να κρατήσουν την ορμή του Σωτήρα;







Τη αυτή ημέρα, Κυριακή δευτέρα από του Πάσχα, τα εγκαίνια εορτάζομεν της Χριστού Αναστάσεως, και την του Αγίου Αποστόλου Θωμά ψηλάφησιν.

Το "δώρον" μου δια την Βασιλικήν Οικογένειαν της Μ.Βρετανίας


Βέρμαχτ και Τσάμηδες: Τα άγνωστα εγκλήματα στην Ελλάδα

Τσάμηδες στο πλευρό των Γερμανών,
εφοδιασμένοι με ιταλικά λάφυρα,
στολές και όπλα
Μια πρωτότυπη έρευνα που φέρνει στο φως τις αγριότητες επίλεκτων σωμάτων του γερμανικού στρατού στην περίοδο της Κατοχής 

ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΒΙΣΤΩΝΙΤΗΣ

Πριν από 70 χρόνια, την 1η Σεπτεμβρίου του 1939, καθισμένος σε ένα μπαρ της 51ης οδού στο Μανχάταν της Νέας Υόρκης, ο ποιητής Γ.Χ. Οντεν αισθάνθηκε την οσμή του επερχόμενου θανάτου. Ηταν η ημέρα που ξεκινούσε ο Δεύτερος Παγκόσμιος Πόλεμος. Επειτα από έξι χρόνια, με τη λήξη του, η ανθρωπότητα θα μετρούσε 50 εκατομμύρια νεκρούς. Τι συνέβη στο Λιντς της Αυστρίας και ποια τεράστια εικόνα δημιούργησε εκείνον τον «ψυχοπαθή θεό», όπως ονομάζει τον Χίτλερ ο ποιητής; Επτά δεκαετίες αργότερα ακόμη έρχονται στο φως στοιχεία για την εποχή, τα οποία παρέμειναν ανεξερεύνητα στα αρχεία. Και τα περισσότερα φυσικά αναφέρονται στην Ευρώπη.

Η πολιτική και οικονομική απόγνωση του ΣΚΑΪ και ο κ. Παπαδημητρίου

http://antistachef.wordpress.com/
Χθες το πρωί (10:10-10:15 πμ) ο κ. Παπαδημητρίου, από τη συχνότητα τού ΣΚΑΙ Ράδιο, έκανε την τιμή στο antinews να ασχοληθεί μαζί του.

Ομολογώ ότι από τις ασυναρτησίες, για μια στιγμή, νόμισα ότι ήταν κολάζ του Αποστόλη – όχι από τα πετυχημένα. 
Τι πρόγραμμα να βγάλουν οι φουκαράδες με τις περικοπές, μονολόγησα.

Μετά αντιλήφθηκα ότι ο κ. Παπαδημητρίου μιλούσε σοβαρά, όσο σοβαρά μπορεί να μιλήσει τέλος πάντων.

Ο κ. Παπαδημητρίου, εμφανώς, νόμιζε ότι «τα ‘ψελνε» στη ΝΔ. Ιδίως όμως νόμιζε ότι «καταχέριζε» το antinews.

Φαίνεται ότι η συνεργασία με το Συγκρότημα Αλαφούζου, εκτός από έρωτες με τον Καρατζαφέρη, γεννά και παραισθήσεις μεγαλείου.

«Εκεί στη Συγγρού, που όλη την ώρα κάθονται, να κατέβουν στο ισόγειο να αγοράσουν ηλεκτρονικά παιγνίδια για να παίζουν», έλεγε και ξανάλεγε με ύφος δασκάλου που μαλώνει φοβισμένα παιδάκια.

Βέτο στον φόρο άνθρακα;

Να και μια καλή είδηση μέσα στην κατήφεια. Οι μόνοι που θέλουν τον φόρο είναι η Siemens, και οι Τέρνες, και όσοι κρύβονται πίσω από κατουρλήδες κλιματολόγους και πειραγμένους ακαδημαϊκούς. Ο φόρος άνθρακα δεν έχει καμία σχέση με κανένα κλίμα. Είναι μέρος της Γερμανικής εμπορικής εξαγωγικής πολιτικής (και θα κάνω μια ενημέρωση στα ..κλιματολογικά, οι μοντελίστες ανακάλυψαν τα ...σύννεφα!)

Εδώ και καιρό γκρινιάζω ότι πρέπει να ζητήσουμε εξαίρεση από τον φόρο άνθρακα. Ο φόρος άνθρακα πέθανε στην Αμερική όταν καταψηφίστηκε το cap and trade, και είχε φανεί ότι θα πέθαινε όταν μηδενίστηκαν τα δικαιώματα άνθρακα στο Σικάγο. Και παρ' ότι ο Αμερικάνος σοσιαλιστής ΓΑΠ θέλει να υπερβεί τις αποφάσεις της Βουλής του, και παρ' ότι ο Γερμανόφωνος Σβαρτσενέγκερ καταστρέφει την οικονομία της Καλιφόρνια με εισαγωγή Γερμανικής νομοθεσίας στην Δυτική Αμερική, οι Αμερικάνοι έχουν βασικό συστατικό στο DNA τους την αντιπάθεια σε κάθε είδους φόρο (ειδικά αυτούς που δεν ψήφισαν)!