Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012

Προσέχετε, μήπως ὁ παράδεισος, μετατραπεῖ σὲ κόλαση.


Φροντίζετε νὰ περιφρουρεῖτε στὴν καρδιά σας τὴ χαρὰ τοῦ Ἁγίου Πνεύματος καὶ νὰ μὴν ἐπιτρέπετε στὸν πονηρὸ νὰ χύνει τὸ φαρμάκι του.
Προσέχετε!
Προσέχετε, μήπως ὁ παράδεισος, ποὺ ὑπάρχει μέσα σας, μετατραπεῖ σὲ κόλαση.

Άγιος Νεκτάριος Πενταπόλεως

Οι απολύσεις στο κομματικό έντυπο του ΚΚΕ

Μέσα στις γιορτές η διεύθυνση του «Ριζοσπάστη» ξεκίνησε πρόγραμμα απολύσεων…
Με τον πιο κραυγαλέο πλέον τρόπο η ηγεσία του ΚΚΕ ΟΜΟΛΟΓΕΙ (δίχως να το αντιλαμβάνεται) ότι είναι ΠΛΗΡΩΣ υποταγμένη στους νόμους της καπιταλιστικής ΑΓΟΡΑΣ, καθορίζεται ΑΜΕΣΑ από αυτούς τους νόμους και ΟΧΙ από το εργατικό και λαϊκό ΚΙΝΗΜΑ.

ΟΜΟΛΟΓΕΙ επίσης, εξίσου κραυγαλέα, το μέγα πολιτικό της ΨΕΥΔΟΣ και την ασύστολη υποκρισία της, σχετικά με τα ξύλινα δόγματά της: αυτά για την ανατροπή του καπιταλισμού, την ΑΝΥΠΑΚΟΗ, την υπεράσπιση των εργαζομένων και ιδιαίτερα των ΑΝΕΡΓΩΝ και πολλά άλλα…

Επιστολή στον Αϊ-Βασίλη

Αγαπητέ Αϊ-Βασίλη. Αν είσαι όπως σε δείχνουν οι τηλεοράσεις, μην ασχοληθείς με αυτό το γράμμα διότι δεν θα ήθελα να πέσει στα χέρια σου. Ετσι παραφουσκωμένος και χάχας που είσαι, μου θυμίζεις χοντρό διαρρήκτη (συνταξιούχο υπουργό), που ντύθηκε στα κόκκινα και μπουκάρει από καμινάδες για να τσουβαλιάσει τα κλοπιμαία. Η ερυθριούσα μύτη σου παραπέμπει σε αλκοολικό και, αν διαβάσεις την επιστολή μου, θα την έχεις ξεχάσει στο επόμενο ποτήρι. Ασε που φοβούμαι το χειρότερο σενάριο: να μπουρδουκλωθούν στο ξινισμένο μυαλό σου οι ευχές μου και να μου φέρεις άλλα αντί άλλων. Επίσης, αγωνιώ ιδιαιτέρως για τους ταράνδους που σέρνουν το έλκηθρό σου. Θεωρώ εξαιρετικά πιθανό, έτσι λιχούδη που σε απεικονίζουν, να πεινάσεις κολασμένα, να τους σφάξεις και να τους φας ψητούς, βραστούς, πανέ και στη γάστρα. Σκέφτομαι μάλιστα να καλέσω τη φιλοζωική για να τους γλιτώσει από τα νύχια σου. Ισως να απευθυνθώ και στην Τροχαία να σε μπαγλαρώσει επειδή κουλαντρίζεις το έλκηθρο χωρίς πινακίδες. Η σύλληψή σου θα είναι μια εξασφάλιση της συνέχισης του βίου των ταλαίπωρων ταράνδων, οι οποίοι αγκομαχούν από τα αναρίθμητα κιλά σου.