Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011

Όλοι οι άνθρωποι έχουν την Χάρι του Αγίου Πνεύματος;

Ειδωλολάτραι, κακοί χριστιανοί, αιρετικοί, σχισματικοί, χριστιανοί
με θανάσιμα αμαρτήματα;

Στην Καινή Διαθήκη, η Χάρις του Αγίου Πνεύματος υποσχέθηκε από τον Θεό να δοθή σ' όλους αυτούς που θα πιστεύσουν στον Ιησού Χριστό (Ησαΐου 44,3 Πραξ. 11,17). Ιδιαίτερα δόθηκε στους Αγίους Αποστόλους (Ιωάν. 20,22 Πράξ. 1,8).

Οι ειδωλολάτραι, άπιστοι και αποστάται δεν έχουν την Χάρι του Αγίου Πνεύματος «Ούτοι εισίν οι αποδιορίζοντες, ψυχικοί, Πνεύμα μη έχοντες» (Ιούδα 19-20). Στους έσχατους καιρούς «πολλοί ψευδοπροφήται και ψευδόχριστοι» θα δείξουν με πονηρία ότι έχουν την Χάρι του Αγίου Πνεύματος και θα κάνουν μεγάλα σημεία και φαινομενικά θαύματα με την δύναμι του σατανά για να πλανήσουν πολλούς, όπως λέγη ο Χριστός (Ματθ. 24, 24 και Μάρκ. 13, 22), να πλανήσουν τούς εκλεκτούς και να τους απομακρύνουν από την αληθινή πίστι (Αποκ. 19,20). Μάγοι, ψευδοπροφήται, απατεώνες, θαυματοποιοί είναι μισητοί ενώπιον του Θεού (Λευϊτ. 20,27 και Δευτ. 18,10-12). Ο Θεός δεν ακούει τους θαυματοποιούς που κάνουν σημεία με την δύναμι του Σατανά (Λευϊτ. 11,31 20,6 Δευτ.13,3).

Καταθεση στεφανιού απο την κ. Τζάκρη με τσάντα στο χέρι!!

Αυτήν την ντροπιαστική εικόνα αντικρισε με τα ίδια τα μάτια του,
οποιος ήταν στην κεντρικη εκδηλωση μνήμης για την Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου, την οποία οργάνωσε βάση του νόμου, η αντιπεριφέρεια Ν. Πέλλης στην πόλη της Εδεσσας φέτος.
Η υφυπουργός κ.Τζάκρη ήταν ανάμεσα στους επισήμους που παραυρέθηκαν για να καταθέσουν ενα στεφάνι στο μνημείο, σαν ελαχιστη τιμή, στην μνήμη των 353.000 και πλέον σφαγμένων Ελλήνων απο τον τούρκο κεμάλ.
Η παρακάτω φωτογραφία “μιλάει” μόνη της, η κ.Τζάκρη μάλον δεν έχει καταλαβει για ποιον ακριβώς λόγο παραυρέθηκε σ΄αυτο το μνημόσινο, αλλά και τι ακριβώς κρατάει στο δεξί της χέρι.

Θεραπευτικοί θησαυροί στην κουζίνα μας

Μπανάνα για τα τσιμπήματα, σκόρδο για τον πονόδοντο και κρεμμύδι για τις ιώσεις των αυτιών είναι μερικά από τα θεραπευτικά μυστικά της κουζίνας

Πολλές άγνωστες λειτουργίες έχουν τα καρικεύματα στην κουζίνα μας

Η κουζίνα δεν είναι μόνο ένα ζεστό δωμάτιο του σπιτιού, όπου ετοιμάζονται όλοι οι γευστικοί πειρασμοί. Είναι επίσης, κι ένα δωμάτιο με πολλά μυστικά. Το ψυγείο και τα ντουλάπια μας κρύβουν όχι μόνο γευστικούς, αλλά και θεραπευτικούς θησαυρούς.

Έρευνα του αμερικανικού περιοδικού Whole Living, μας δίνει ιδέες για τις απλές φυσικές θεραπείες που βρίσκουμε στην κουζίνα μας. Ανοίξτε τα ντουλάπια και τα κελάρια σας κι ανακαλύψτε την δύναμη των θεραπευτικών τροφών.

Tο διαχρονικό ταγκό του ΟΤΕ με τη διαπλοκή

Από την ίδρυση του ΟΤΕ το 1949 και μέχρι το 1977 η γερμανική εταιρεία Siemens σχεδόν μονοπωλούσε τις προμήθειες του ΟΤΕ σε τηλεπικοινωνιακό και υποστηρικτικό υλικό (ηλεκτροπαροχικά συστήματα, ηλεκτρολογικό υλικό κλπ.).

Στις 11.11.1977 ανακοινώθηκε από την τότε Κυβέρνηση η ίδρυση της Ελληνικής Βιομηχανίας Ηλεκτρονικών (ΕΛΒΗΛ Α.Ε) με κεφάλαιο 400 εκατ. δρχ. και μετόχους την ΕΤΒΑ με 55% και τον ΟΤΕ με 45%. Η ΕΛΒΗΛ είχε ως σκοπό την οργάνωση και λειτουργία βιομηχανικής μονάδας παραγωγής ηλεκτρονικού τηλεπικοινωνιακού υλικού τόσο για τις ανάγκες του ΟΤΕ όσο και για τον ευρύτερο δημόσιο τομέα.