Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

SOS. Το Σύνταγμα αναθεωρείται τώρα.

Ο λαός έχει την εσφαλμένη εντύπωση ότι προκειμένου να ισχύσουν όσα προβλέπονται στη σύμβαση του PSI και τη νέα δανειακή σύμβαση και κυρίως αυτά που αναφέρονται στο Αγγλικό Δίκαιο, στον «Ειδικό Λογαριασμό», στους «γκαουλάϊτερ των υπουργείων», καθώς και οι δεσμεύσεις για τους πλεονασματικούς προϋπολογισμούς και την κατά προτεραιότητα εξόφληση των δανειστών, έστω και αν εξαθλιώνεται ο λαός, θα πρέπει να γίνει αναθεώρηση του Συντάγματος, σύμφωνα με τις διατάξεις που προβλέπει το ίδιο το Σύνταγμα. Οπότε ο κόσμος έχει μείνει ήσυχος, γιατί πιστεύει ότι με την ψήφο του θα δυσκολέψει τέτοιες εξελίξεις. Όμως δυστυχώς κανείς δεν του λέει την αλήθεια. Ούτε τα καθεστωτικά ΜΜΕ, ούτε οι κρατικοδίαιτοι πανεπιστημιακοί.

Η πολιτεία των φαύλων

Άρθρον του ΝΙΚΟΛΆΟΥ ΓΕΩΡ. ΚΑΤΣΟΎΛΗ
-φιλολόγου-

«Αγάθων έφη, τον άρχοντα
Τριών δει μεμνήσθαι. Πρώτο μεν ότι ανθρώπων άρχει, Δευτερον ότι Κατά νόμους άρχει, Τρίτον ότι ουκ αεί άρχει»

Μέσα του 4ου αι. π.Χ. Στον αθηναϊκό πολιτικό στίβο κυριαρχούν οι δημαγωγοί, καθώς και οι καιροσκόποι πολιτικάντηδες, που με τις αλλοπρόσαλλες, ανεύθυνες, εκμαυλιστικές και υστερόβουλες ενέργειές των, έχουν προκαλέσει πολλά δεινά στην Αθήνα κι έχουν καταρρακώσει το κύρος της. Όσοι αγωνίζονται δια την ανόρθωσιν της πολιτείας έρχονται συνεχώς σε αντίθεσιν με την νωθρότητα και την αδιαφορίαν των πολιτών.

Ο δαίδαλος του ξεπλύματος του μαύρου χρήματος

Κι αφού συνήλθα από τις προβλέψεις για το 2020 στο Γιουρογκρουπ, και αφού μας είπε για το Helios τι μας είπε ο μέγας Συνταγματολόγος; Μας είπε ότι ξέρει ότι έχουμε λεφτά έξω, και κάτω από το στρώμα, και ξέρει και ποιοι είμαστε και να τα φέρουμε πίσω να σώσουμε το εθνικό προσκλητήριο (και η Μπιρμπίλη το έθνος επικαλέστηκε για τον Νόμο της), και να τα σώσουμε από τον δαίδαλο του ξεπλύματος μαύρου χρήματος!

Αυτοί είναι οι ANONYMOUS: "Χτύπησαν" το υπουργείο δικαιοσύνης υπογράφοντας με το σήμα των ILLUMINATI!

Ξεσκεπάστηκε ολοκληρωτικά ο βρώμικος, αντεθνικός και εβραιομασωνοκίνητος ρόλος τους, για τον οποίο έχουμε προειδοποιήσει εδώ και μέρες! ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΦΡΙΞΤΕ:

Οδοντιατρείον "Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα" - Κόμμα & Ελλάδα, ποτέ δεν πεθαίνουν...

Παλιά λέγανε ότι «η δημοσιογραφία μπορεί να σε οδηγήσει παντού αρκεί να την εγκαταλείψεις νωρίς», αλλά αυτό πρέπει να αναθεωρηθεί υπέρ της … οδοντιατρικής. Αν κρίνουμε από τον Κώστα Λαλιώτη, το πρώην «θείον βρέφος» που αποσύρθηκε από την πολιτική αφού πρώτα είχε κυριαρχήσει επί 20 χρόνια στην ελληνική πολιτική σκηνή και στις κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ, όταν απλός … φοιτητής της οδοντιατρικής (ούτε καν αποφοίτησε) μπήκε στο ΠΑΣΟΚ και … εκτοξεύθηκε.

Η συνέχεια ήρθε με τον Δ.Ρέππα, οδοντίατρο … Αρκαδίας, νυν υπουργό Εσωτερικών που επίσης είναι κορυφαίος στέλεχος του ΠΑΣΟΚ.