Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2015

Ο θυμός είναι φοβερή φωτιά που κατατρώγει τα πάντα.

Ο θυμός είναι φοβερή φωτιά που κατατρώγει τα πάντα. Καταστρέφει το σώμα. Διαφθείρει και κάνει κακόμορφη και αηδιαστική την ψυχή. Δεν υπάρχει τίποτε πιο αισχρό, πιο άτιμο, πιο φοβερό, πιο αποκρουστικό, πιο βλαβερό από τον θυμό. Αν μπορούσε ο οργίλος να παρατηρούσε τον εαυτό του την ώρα της οργής, δεν θα χρειαζόταν άλλη νουθεσία. Δεν υπάρχει τίποτε πιο άσχημο από το οργισμένο πρόσωπο.

Άγιος Ιωάννης Χρυσόστομος

Ρωγμές και πάλι στο βασίλειο της Δανιμαρκίας;...

Ελπίζουμε κάτι να μην έχουμε καταλάβει καλά,
...γι αυτό και το ερωτηματικό στον τίτλο.

Βέβαια στην περίπτωση του Προέδρου της Δημοκρατίας, τί να μην καταλάβουμε, αφού το έργο το είδαμε ζωντανό μπροστά μας!
Θέλουμε όμως ειλικρινά να μην έχουμε καταλάβει καλά τις δηλώσεις του υπουργού των οικονομικών, καθώς τις περισσότερες τις κάνει στα αγγλικά,
...και όλες περιέχουν οικονομικά στοιχεία και όρους σχετικά απρόσιτους σε μας τους κοινούς θνητούς.
Θέλουμε να φταίει η μετάφραση, τα κακά αγγλικά μας, η άγνοια οικονομικών όρων, κάτι τέλος πάντων που να δικαιολογεί τα αδικαιολόγητα που αντιλαμβανόμαστε με το φτωχό μυαλό μας.

Ο «ορνιθώνας» της Βουλής ακύρωσε την ψήφο του λαού

Για άλλη μια φορά: Αποθέωση του κοινοβουλευτικού κρετινισμού…

Η ΑΠΑΤΗ του κοινοβουλευτικού κρετινισμού: Ο ελληνικός λαός ψήφισε αντιμνημονιακά και αντιδεξιά, αλλά η Βουλή «ψήφισε» ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ και ΔΕΞΙΑ!!!

Η πρώτη μεγάλη και κοινοβουλευτικά επικυρωμένη καταστρατήγηση της λαϊκής βούλησης.

Και η πρώτη κοινοβουλευτική ΠΡΑΞΗ αυτής της Βουλής που προδίδεται η λαϊκή εντολή από το ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙ τη ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ με τους ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥΣ, τους ταξικούς ΣΦΑΓΕΙΣ του ελληνικού λαού και τους αποτεφρωτές της Ελλάδας…