Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012

Η χιλιαστική «Μετάφραση Νέου Κόσμου» της Αγίας Γραφής

Πρωτοπρεσβύτερος, Λέκτωρ Θεολογικής Σχολής Α.Π.Θ. π. Βασίλειος Γεωργόπουλος

Η λεγόμενη «Μετάφραση Νέου Κόσμου» (The New World Translation of the Holy Scriptures) της Αγ. Γραφής (εφεξής MNK) που ετοίμασε και εξέδωσε σε πολλές γλώσσες μέχρι σήμερα και με αρκετές αναθεωρήσεις η μετοχική εταιρεία «Σκοπιά», η οποία αυτοδιαφημίζεται ως η μοναδική ορατή οργάνωση του Ιεχωβά πάνω στη γη, αποτελεί μία ακόμη απόδειξη, κατά τους ισχυρισμούς της, του υποτιθέμενου συνεχούς ενδιαφέροντός της, να προσφέρει μία έγκυρη και κατανοητή μετάφραση του ιερού Κειμένου σε σύγχρονη γλώσσα.

Επιστρέφουν τα CDS για την Ελλάδα

ΜΑΡΙΚΑ ΛΥΣΙΑΝΘΗ

O Νουριέλ Ρουμπινί έγινε ευρύτερα γνωστός και έκανε… καριέρα, ως ο προφήτης της καταστροφής. Ήταν εκείνος ο οποίος προέβλεψε νωρίτερα από κάθε άλλον την κατάρρευση της Lehman Brothers, τον Σεπτέμβριο του 2008, και τον… κακό χαμό που θα ακολουθούσε, στις ΗΠΑ και τον υπόλοιπο κόσμο.

Ο κ. Ρουμπινί, επί ημερών Γιώργου Παπανδρέου στη διακυβέρνηση του τόπου, υπήρξε… θαμώνας του Μεγάρου Μαξίμου. Γι΄ αυτό και προκαλούσαν αντιδράσεις οι απόψεις που κατά καιρούς διατύπωνε, περί βέβαιης χρεοκοπίας της Ελλάδας, και βίαιης απομάκρυνσής της από την ευρωζώνη.

Αγνώμονες νεοέλληνες πολιτικοί, επιχείρησαν και επιχειρούν λυσσωδώς να περιθωριοποιήσουν την Εκκλησία

Η αναμφισβήτητη αλήθεια επί τη βάσει της οποίας ο χριστιανισμός τυγχάνει οικουμενική θρησκεία δεν αναιρεί το επίσης ανεπίδεκτο αμφισβητήσεως γεγονός ότι στη χώρα μας η σχέση Εκκλησίας και κράτους αποτελεί μία όλως ιδιότυπη κατάσταση αφού το 98% του πληθυσμού, έστω και τυπικά κατά τη συλλογιστική κάποιων, φέρει την ιδιότητα του ορθοδόξου χριστιανού.

ΟΧΙ, στους ποικιλώνυμους Μνημονιακούς

Δημήτρης Νατσιός, Δάσκαλος Κιλκίς

Ερωτώ: Όταν η Μέρκελ, ο Ρεν, ο λακές Μπαρόζο, Ολλανδοί, Βησιγότθοι και Αυστριακοί αποπαίδια του Μέτερνιχ, τραπεζίτες, Τρόικες και ημέτεροι νεόπλουτοι Γραικύλοι και απατεώνες, μας εκβιάζουν ασυστόλως και κραδαίνουν το μορμολύκειο της χρεοκοπίας, της πείνας και της εξαθλίωσης, αν αποχωρήσουμε από την δυσώδη Ε.Ε. και το ευρώ της, εμείς τι πρέπει να σκεφτούμε και να πράξουμε;

Γι αυτό η Ελλάδα έγινε στόχος τους...

Κόσοβο: Ο πρώην διοικητής των δυνάμεων του ΝΑΤΟ στην Ευρώπη Ουέσλι Κλαρκ ζήτησε άδεια για εξόρυξη και εκμετάλλευση άνθρακα στο δυτικό Κόσοβο

Αυτή είναι η λιτή είδηση - ανακοίνωση, η οποία δημοσιεύθηκε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων. Σίγουρα είναι η είδηση που δεν πρόκειται να μεταδοθεί από κανένα ΜΜΕ, αφού δεν αφορά τηλεοπτικά χαστούκια, δεν έχει να κάνει με γελοίες δηλώσεις ανύπαρκτων πολιτικών και κομμάτων, που προσπαθούν να μας πείσουν πως μπορούν να σώσουν την χώρα, χωρίς να μας λένε από τι και πως... θα σωθεί η Ελλάδα.

Θυμήθηκε πάλι την Bilderberg o Καρατζαφέρης!!!


Τώρα τι να του πείς;;;

Κάποιος να το πει τον Στουρνάρα (αλλά στα Γαλλικά)


http://www.welt.de/dieweltbewegen/article106483214/Oekostrom-Milliarden-sind-selbst-Erzeugern-zu-viel.html Μόνο αυτή την χρονιά οι επιδοτήσεις για το πράσινο ηλεκτρικό ρεύμα κόστισαν στον καταναλωτή 14 δις ευρώ και πολλοί ζητάνε να σταματήσει αυτή η τρέλα πράσινων επιδοτήσεων στην Γερμανία.