Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

Εκτός Ιησού Χριστού ο άνθρωπος δεν έχει… καμία συγγένεια με το Θεό!

Μόνον η Εκκλησία διδάσκει και καταδεικνύει ότι πριν δημιουργηθεί ο κόσμος προϋπήρχε ένα σχέδιο για τον κόσμο. Το σχέδιο αυτό υπήρχε στη σοφία, τη βούληση και τη δύναμη του Θεού. Εμείς οι χριστιανοί συμπεριλαμβανόμαστε στο σχέδιο, ως Εκκλησία του Θεού. Σύμφωνα μ’ αυτό ο Θεός μας εξέλεξε προ καταβολής κόσμου για την αγιότητα, τη δικαιοσύνη και την αγάπη. Ο Θεός μας εξέλεξε εκ των προτέρων και μας υιοθέτησε δι’ Εκείνου. Διά τίνος; Διά του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού. Ό,τι είμαστε για τον Θεό, είμαστε διά του Ιησού Χριστού. Εκτός Ιησού Χριστού ο άνθρωπος δεν έχει κανένα δεσμό και καμία σχέση και καμία συγγένεια με τον Θεό! Συνεπώς, η εκλογή και η υιοθεσία μας έγινε διά του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού. Εκείνος μας εξέλεξε, προορίσας ημάς εις υιοθεσίαν διά Ιησού Χριστού εις αυτόν, κατά την ευδοκίαν του θελήματος αυτού (Εφεσίους 1,5)- όπως κάποτε είχε εκλέξει τον Ισραήλ ανάμεσα στα έθνη της γης.

Το μεγαλύτερο τρόπαιο του Περικλή: “Οὐδεὶς γάρ, δι’ ἐμὲ τῶν ὄντων Ἀφηναίων μέλαν ἱμάτιον περιεβάλετο.”

“Κανένας Αθηναίος δεν μαυροφόρεσε εξαιτίας μου”

Ηταν στα τελευταία του ο Περικλής ο Αθηναίος. Ξαπλωμένος στο κρεβάτι του ετοιμοθανάτου και γύρω του διάφοροι φίλοι και γνωστοί, συζητούσαν χαμηλόφωνα. Κι έλεγαν για τα σπουδαία επιτεύγματα του. Και για τα εννέα του τρόπαια σαν στρατηγός. Και μιλούσαν νομίζοντας πως ο Περικλής δεν είχε πια τις αισθήσεις του και δεν άκουγε την κουβέντα τους.

Μα εκείνος τους άκουγε. Και σε μια στιγμή τους έκοψε λέγοντας πως απορεί που επαινούν όλες εκείνες τις πράξεις του, τις οποίες είτε η τύχη βοήθησε να γίνουν, είτε τις έχουν κάνει κι άλλοι πολλοί στρατηγοί, αλλά δεν λένε για το μεγαλύτερο και καλλίτερο τρόπαιό του: “Πως κανένας Αθηναίος δεν μαυροφόρεσε εξαιτίας του“.

«Να είμαστε μονιασμένοι και αδελφωμένοι»

Προκλητικά πανηγύρια από τους ΠΑΣΟΚους! Ο Βενιζέλος σε ρόλο συντονιστή, φιγουράρει σε όλες τις φωτογραφίες!


Πριν από λίγο είδαμε πως παρουσιάζει την συμφωνία το “Καρφί”. Το διαδίκτυο όμως έχει γεμίσει με την “ευχάριστη είδηση”, από τις οποίες όμως απουσιάζει παντελώς ο Σαμαράς!
Αντίθετα, φιγουράρει η πληθωρική προσωπικότητα του Βενιζέλου σε ρόλο …ηγέτη! Με πλατύ χαμόγελο…

Independent: «Χρωστάμε μια συγγνώμη στην Ελλάδα»

Η Ελλάδα πληρώνει τα σπασμένα ενός ανόητου σχεδίου

Άρθρο της βρετανικής εφημερίδας αναφέρεται στην τρέχουσα πραγματικότητα. Στο κατώφλι μας έχουμε μια χώρα που πληρώνει το τίμημα ενός ανόητου οικονομικού προγράμματος, αναφέρει ο αρθρογράφος της βρετανικής εφημερίδας Independent, σχολιάζοντας την κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα των 5 ετών ύφεσης.

Για μαρτύριο που έχει υποβληθεί στον ελληνικό λαό κάνει λόγο σε δημοσίευμά της η βρετανική εφημερίδα Independent η οποία τονίζει πως η Ευρώπη χρωστά μια «συγγνώμη» στην Ελλάδα (σχόλιο: και πολλά, μα πάρα πολλά, και υλικά αγαθά-π.χ. μιας που είμαστε στην Αγγλία τα Μάρμαρα).

Μη θριαμβολογείτε δήμιοι. Η εκλογική σας «τάξη» είναι κτισμένη στην άμμο…

Θριαμβολογούν οι δήμιοι της ευρω-χούντας, οι εγχώριοι κομματικοί τους κομισάριοι και οι γενίτσαροι της προπαγάνδας τους (ΜΜΕ) που κατάφεραν, με τις νεροποντές των τρομοκρατικών τους διλημμάτων, να καναλιζάρουν τον ελληνικό λαό στις συμπληγάδες της εκλογικής ΑΠΑΤΗΣ.
Θριαμβολογούν γιατί αποκατέστησαν την «τάξη», την κατοχική «τάξη»: Μια κυβέρνηση των ίδιων κατοχικών δυνάμεων, μια νέα παπαδήμια κυβέρνηση σε νέα έκδοση…