Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ! Στο παρα πέντε απεφεύχθη ύπουλο σχέδιο για παγκόσμιο οικονομικό κραχ!

Η σατανική γυναίκα, για χάρη της
οποίας κινδύνευσαν να καταρρεύσουν
 οι Ευρωπαϊκές Τράπεζες
Ηλικιωμένη Ισπανίδα ο εγκέφαλος του σατανικού σχεδίου της οικονομικής αποσταθεροποίησης.

Κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή απετράπη ένα νέο οικονομικό κραχ που παραλίγο να προκαλέσει με τα καμώματά της μια 85χρονη Ισπανίδα.

Μοιάζει απίστευτο, αλλά η εικονιζόμενη Κάρμεν Μαρτίνεζ Αγιούσο βρίσκεται πίσω από ένα σατανικό σχέδιο που σκοπό είχε να πλήξει το παγκόσμιο τραπεζικό σύστημα και να τορπιλίσει τις προσπάθειες για οικονομική σταθερότητα.

Να που πάνε τα λεφτά του Ελληνικού Λαού! 83 χιλιάρικα για να …διαβουλεύονται!

Την ώρα που οι Έλληνες πολίτες βρίσκονται στα όρια της εξαθλίωσης, η κυβέρνηση επιμένει να δαπανά χρήματα σε …οργανώσεις, των οποίων οι υπηρεσίες είναι άγνωστες. Όπως για παράδειγμα η Διεθνής Οργάνωση Διακυβερνητικών Διαβουλεύσεων, Ασύλου και Προσφύγων, για την οποία ο Ευάγγελος Βενιζέλος έχει ήδη εγκρίνει το κονδύλι των 82.900 ευρώ ως επιχορήγηση για το 2014! «Εγκρίνουμε δαπάνη ευρώ 82.900,000 σε βάρος της πίστωσης του προϋπολογισμού των εξόδων του Υπουργείου μας, με ειδικό Φορέα 09-120, / 2616, του Οικονομικού Έτους 2014, καθώς και την έκδοση χρηματικού εντάλματος προπληρωμής στο όνομα της Τράπεζας Ελλάδος / Τμήμα Υπολόγων Συμψηφισμού, με δεύτερο υπόλογο τον κ. ΤΣΑΟΥΣΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ (Α.Μ. 737, Α.Φ.Μ. 057732050) με βαθμό ΣΥΜΒ.ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ Α’.» αναφέρει χαρακτηριστικά το έγγραφο που έχει ανέβει στη Διαυγεια.

Ο Σωκράτης ήξερε τον ΓΑΠ

«Υπεναντίον γαρ τι τω αγαθώ αεί είναι ανάγκη και τόνδε τον τόπον περιπολεί εξ ανάγκης». Πλάτων, Θεαίτητος, 176a, 6-8.

Εδώ σε θέλω, κάβουρα, να περπατάς στα κάρβουνα και να χορεύεις σάμπα: Πώς ερμηνεύεις την ολική επαναφορά του Τζέφρυ;

Σκεπτόμενοι τις διεργασίες στο εσωτερικό της πράσινης κοιλάδας της καταστροφής (πασοκάρα, δηλαδή), δεν μπορούμε παρά να καταλήξουμε σ’ ένα χρήσιμο συμπέρασμα: οι εξωγήινοι δεν έχουν εμφανιστεί στον πλανήτη φόρα παρτίδα, επειδή δεν θέλουν πολλά νιτερέσα μ' εμάς. Βλέπουν πώς ψηφίζουν οι γήινοι (και ειδικά οι Ελληνες) και κάνουν τη διαδρομή Σελήνη - Σείριος σε 3,5 δευτερόλεπτα. Ακούν δε ότι ο Μινεσοτιανός αστήρ έχει κάθε πρόθεση να καταυγάσει με πηχτό, ανόθευτο ζόφο την πεφιλημένη Ελλάδα και θέλουν να βρίσκονται σε απόσταση ασφαλείας, όταν θα λαμβάνει χώρα τούτη η φρίκη.