Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2010

Εθισμένοι στη χλιδή την ώρα που ο κόσμος πεινάει

Το «μπουγιουρντί» στον λαό από τους υπουργούς του... μνημονίου

 Η Κυβέρνηση που για το καλό του τόπου, όπως διαλαλεί, περικόπτει τις αστείες ούτως ή άλλως συντάξεις και τους μισθούς των δημοσίων υπαλλήλων, ανακόπτει με την πολιτική της την ανάπτυξη της χώρας με αποτέλεσμα εκατοντάδες μικρές επιχειρήσεις να βάζουν λουκέτο και χιλιάδες ιδιωτικοί υπάλληλοι να μένουν άνεργοι και σε απόγνωση, οφείλει όχι μόνον να τηρεί τα προσχήματα αλλά και να δίνει το καλό παράδειγμα.

Η πίστη βλέπει πέρα από το θάνατο

Κυριακή Ζ΄Λουκά

Ένας μεταξύ των επωνύμων, που πράγματι μας αιφνιδιάζει με την παρουσία του, ήταν και ο Ιάειρος, τον οποίο οι Ευαγγελιστές τον χαρακτηρίζουν ως άρχοντα της Συναγωγής. Ένας αρχισυνάγωγος, λοιπόν, είναι παρών μεταξύ των ακροατών του Ιησού. Και στην περίπτωση αυτή δεν ανήκει στους αντιδρώντες και επικριτές Ιουδαίους, αλλά σ’ εκείνους που προσήλθαν με αγαθές διαθέσεις. Και στην περίπτωση αυτή, αφού πρόκειται για τον γνωστό μας Ιάειρο, ήρθε αυτός να παρακαλέσει και να ικετεύσει τον Κύριο να θεραπεύσει την ετοιμοθάνατη κόρη του.

Ο Λούκυ Λουκ στις εκλογές

..Πού’σαι βρε Λούκυ να πιάσεις τα ‘τσακάλια’; 

Αποκούμπι στους ώμους του Μπόμπολα αναζήτησε ο πρωθυπουργός, στο "Πεντελικόν"!

Ένα τσάι χωρίς τείνη, παρήγγειλε ο Γιώργος Παπανδρέου στο "Πεντελικόν", ενώ ο μεγαλοεπιχειρηματίας Γιώργος Μπόμπολας ένα ουίσκι χωρίς πάγο.

Η συνάντηση των δύο ανδρών κράτησε 3 τέταρτα και ήταν παρόν ο Τηλέμαχος Χυτήρης, ο οποίος ως μάστερ σεφ της κακιάς ώρας κανόνισε και το ραντεβού.

Αλλαγή τακτικής δείχνει το σημερινό τουρκικό "πακέτο" υπερπτήσεων - Πρώτη φορά μετά τον Κ.Ηλιάκη...

«Άλλα κόλπα» άρχισαν από σήμερα οι Τούρκοι στο Αιγαίο. Δεν είναι απλώς το γεγονός ότι έστειλαν για πρώτη φορά μετά από 4,5 χρόνια φωτοαναγνωριστικά RF-4Ε στο Αιγαίο και για πρώτη φορά εδώ και χρόνια επάνω από ελληνικά νησιά, είναι το αντικειμενικό γεγονός αυτής της ενέργειας: Κατά τα ΝΑΤΟϊκά, αλλά και διεθνή δεδομένα αεροπορικής συμπεριφοράς, η παραβίαση Εθνικού Εναέριου Χώρου από συνδυασμό μαχητικών και αναγνωριστικών και μάλιστα με τον τρόπο που έγινε (τριπλή υπέρπτηση), συνιστά «επιθετική ενέργεια». Με κάθε δικαίωμα στον αμυνόμενο να απαντήσει…